Ayyy mutfak bulaşık dolu iş yapmam lazım ergen gibi tel elimdee...
Çokkkk seviyorum lannn burayı hepinizii
Kalkam da iş yapamm
Benim ütüm yok evelsigün bitirdim çamaşırımda yok ama süpürüp silinecek tozu alınacak bir evim bulaşık makinesinde dizilmeyi bekleyen bulaşıklarım bir de yarın için hazırlamam gereken çorbam varBir sepet dolusu ütün ve katlanacak onlarca çamaşırında varsa o zaman mükemmeldir hayat.
yok öyle düşünme gir güne seninde bayanlarla sohbete ihtiyacın var evde kala kala bu seferde insan sıkılıyor konuşacak bi arkadaş arıyor depresyon yolunda ilerliyor gir güne ama gün sırası sana gelince kasılma olduğu kadar benim güler yüzüm yeter deee canımÇok doğrusun canım aynen yazdığın gibiyim. Bu sebepten bir daha güne falan girmiycem. Çocuklar büyüyene kadar aman aman eksik olsun
kolay gelsin canım bende iş yaparkende aklım burada kalıyorAyyy mutfak bulaşık dolu iş yapmam lazım ergen gibi tel elimdee...
Çokkkk seviyorum lannn burayı hepinizii
Kalkam da iş yapamm
bonuscannnnBir sepet dolusu ütün ve katlanacak onlarca çamaşırında varsa o zaman mükemmeldir hayat.
bonuscannnn
benim anamda öyle istemezdim ama bu huyum anama çekmiş temizle temizle nereye kadar daha şimdiden ekim sonuna kış temizliği planlıyorum önce dolap içleri sonra kadın alır halıları serer kurutulurum diye planlar uçuşuyor kafamda ..Anam ufak kardeşim doğana kadar temizlik hastasıydı. ama öyle böyle değil elleri yara olurdu çamaşır suyundan falan. Hastalık derecesindeydi. Salatanın yeşilliğini yıkadığı suya bile çamaşır suyu eklerdi. Sokaktan oynamaktan gelince ayaklarımızı çamaşır suyuyla yıkardı... Çamaşır suyunu ve yağ çözücüyü bi tek içmezdi herhaldeTabii ailevi problemleri vardı onun da etkisi var muhtemelen... Bi de bi ufak kardeşim anne karnında zehirli dizanteri geçirdi. doğduktan sonra 5 sene de devam etti. Onun da etkisi var. En son Muhammed emini(ufak kardeşimi) doğurmaya giderken sancısı var ama sezeryanla alınacak. Doktor eve git hazırlığını yap demiş. Babamla bana bir alışveriş listesi yaptı baştan aşağı temizlik malzemeleri Biz şok tabii gittik aldık napalım...
Neyse oğlan doğdu mübarek bir yaramaz bir haşarı... Annemi o değiştirdi. Şimdi bir iki yeri dağıtsın amaaaan çocuk o. Toplarız biter diyor. bi rahatladı şükürler olsun İnanın evi accık dağınık görünce mutlu oluyoruz...
gayet güzel canımcın benim el becerim yok öyle boncuk boyama kursları varyaaa onları yaparsam gerilirim ... en güzeli böyle okumalı yazmalı ezberli kurslar banaEfenim :)Dikiş kursu geçmişim var 5-6 senelik. Kursun ilerleryen haftalarında hamile olmam gidişhatı kötü etkilemişti.
Olsundu öğrenmiştim. Makinemde vardı ve artık terziye paça yaptırmıycaktık bütcemizi bir açıktan daha kurtarmıştım.
Taa ki diğer kızıma kadar.
gözün aydın canım şimdiden başarılarYarın 11 de bütüm var. Çok şükür yetişebilecem otobüse
Yoksa Pazartesiye kadar burda kalmak zorundaydım. Otobüste yer kalmamış başla urfaya
Amaaan temizle temizle nereye kadar. Ben daha kendi temizliğime zor yetişiyorum bi de evlensem çoluk çocuk bitmez o işbenim anamda öyle istemezdim ama bu huyum anama çekmiş temizle temizle nereye kadar daha şimdiden ekim sonuna kış temizliği planlıyorum önce dolap içleri sonra kadın alır halıları serer kurutulurum diye planlar uçuşuyor kafamda ..
eşimde bana çook sitem ediyor ada aylık harcamızın çoğu temizlik malzemeleri üzerine yiyormusun içiyormusun diyor...
bizden kreş 500 Tl istedi biz alırız siz zahmet etmeyin herkesin ki eşit olsun aynı marka olsun diye biz alalım istiyoruz dediler bizde eyi dedik....sizinki ne kadar tuttu ?selam kızlar
kızım anaokuluna başlayacağı için verilen kırtasiye listesini tamamlıyordum.
eve gelince kontrol ettim ki arada çin malı tıkıştırmış.
çok sinirlendim. şimdi gidip kavga edeceğim.
Teşekkür ederimmm. Üstümden yük kalktı resmengözün aydın canım şimdiden başarılar
Biz de 3 kızız 2 tanemiz iş sevmiyor anam yüzünden. ama ortanca aynı anama çekmiş. Çocukluğum çamaşır suyuyla tuz ruhuyla geçti... E bende de vardı tabi. Sokaktan oyundan bi gelirdim kirpik diplerime kadar çamuş içinde. Her gün bi de. anama cinnet geçirtirdimigdedali çok abartımıdır bilmem ama benim annemde biraz sever o malzemeleri.
Tatile gidince ona dag kekiği getirdim top kekikte diyorlar enfes bişey olur kendisi. Yesil yeşil çok gizellerdi.
Anamı içine sinmemiş yıkamış kurutmuş hepsini renkleri sararmış.
Nane çörektu ne bulursa yıkar. Bi karabiberi tuzu yıkamıyo heralde.
O ananın iş sevmeyen kızıyım rabim nelere kadir.
Akşama kadar çok işim var. Pek sık giremeyecem ev taşıyorum da accık... Beni merak etmeyin olur mu
sen çoook istikrarlı gittin hiç yılmadın benide geçtin maşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?