Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir sepet dolusu ütün ve katlanacak onlarca çamaşırında varsa o zaman mükemmeldir hayat.
Benim ütüm yok evelsigün bitirdim çamaşırımda yok ama süpürüp silinecek tozu alınacak bir evim bulaşık makinesinde dizilmeyi bekleyen bulaşıklarım bir de yarın için hazırlamam gereken çorbam var bir de banyo var tabübir de bir de bitmez

selam kızlar
kızım anaokuluna başlayacağı için verilen kırtasiye listesini tamamlıyordum.
eve gelince kontrol ettim ki arada çin malı tıkıştırmış.
çok sinirlendim. şimdi gidip kavga edeceğim.

Çok doğrusun canım aynen yazdığın gibiyim. Bu sebepten bir daha güne falan girmiycem. Çocuklar büyüyene kadar aman aman eksik olsun
yok öyle düşünme gir güne seninde bayanlarla sohbete ihtiyacın var evde kala kala bu seferde insan sıkılıyor konuşacak bi arkadaş arıyor depresyon yolunda ilerliyor gir güne ama gün sırası sana gelince kasılma olduğu kadar benim güler yüzüm yeter deee canım ))

bu sene 4 yıl sonra ilk defa bende gün hayalleri kuruyorum )) kızımı kreşe verecem bayram sonrası hemen başlıyacak... komşu yapacam kendime birde halk eğitim merkezindeki kursaları araştıracam kursa yazılacam ne var ne yok sertifika alacam hahahah sadece elbecerileri kursa katılmam hiç becermiyorum eğleneyim derken daha çook strese girmeyeyim

bir komşumu ikna ettim ekimde onunla spor salonuna başlayacağız o gelmesede ben gidecem ) evde otur otur bunaldım bitti evde oturmalar ....

Efenim :) Dikiş kursu geçmişim var 5-6 senelik. Kursun ilerleryen haftalarında hamile olmam gidişhatı kötü etkilemişti.
Olsundu öğrenmiştim. Makinemde vardı ve artık terziye paça yaptırmıycaktık bütcemizi bir açıktan daha kurtarmıştım.

Taa ki diğer kızıma kadar.

benim anamda öyle istemezdim ama bu huyum anama çekmiş temizle temizle nereye kadar daha şimdiden ekim sonuna kış temizliği planlıyorum önce dolap içleri sonra kadın alır halıları serer kurutulurum diye planlar uçuşuyor kafamda ..
eşimde bana çook sitem ediyor ada aylık harcamızın çoğu temizlik malzemeleri üzerine yiyormusun içiyormusun diyor...

gayet güzel canımcın benim el becerim yok öyle boncuk boyama kursları varyaaa onları yaparsam gerilirim ... en güzeli böyle okumalı yazmalı ezberli kurslar bana )))

Amaaan temizle temizle nereye kadar. Ben daha kendi temizliğime zor yetişiyorum bi de evlensem çoluk çocuk bitmez o iş

bizden kreş 500 Tl istedi biz alırız siz zahmet etmeyin herkesin ki eşit olsun aynı marka olsun diye biz alalım istiyoruz dediler bizde eyi dedik....sizinki ne kadar tuttu ?

igdedali çok abartımıdır bilmem ama benim annemde biraz sever o malzemeleri.

Tatile gidince ona dag kekiği getirdim top kekikte diyorlar enfes bişey olur kendisi. Yesil yeşil çok gizellerdi.
Anamın içine sinmemiş yıkamış kurutmuş hepsini renkleri sararmış.
Nane çörektu ne bulursa yıkar. Bi karabiberi tuzu yıkamıyo heralde.

O ananın iş sevmeyen kızıyım rabim nelere kadir.

Biz de 3 kızız 2 tanemiz iş sevmiyor anam yüzünden. ama ortanca aynı anama çekmiş. Çocukluğum çamaşır suyuyla tuz ruhuyla geçti... E bende de vardı tabi. Sokaktan oyundan bi gelirdim kirpik diplerime kadar çamuş içinde. Her gün bi de. anama cinnet geçirtirdim

@eflalim canım sadece senin oğluşun öyle değil benim kızımda öyle her oyunda hep sıra onda hiç törpileyemedik bunu inşallah kreşte öğretir öğretmenleri... parka götürüyoruz her akşam hep önce bu kayacak öyle deli gibi merdivenden çıkıyor görmen lazım sırf önce bu kayacak kaydırağa geldiğind ekim varsa resmen üstünden atlıyor kii önce bu kaysın...

babası ile benim aklım çıkıyor kızım eğelenecek diye babası ile ben gergin anlar yaşıyoruz....kaç kere böyle yaptığı için uyarıları dikkate almadığı için eve getirdik kusana kadar ağladı ve kustu yok yine akıllanmadı yine önce ben kayacam diyor...

sek sek var parkta hazır çizilmiş hep sıra bunda taşı atıyor zıplıyor sonra geliyor tekrar atıyor diğerleri yazık yavrucaklar bekliyorlar ki sıra onlara gelsin...eğer onlar oynamaya başlarsada yeter artık bu youn sıkıcı başka bişey oynayalım diyor onlarda kızımın peşine gidiyorlar...

eşime diyorum ki ben olsam hayatta gitmem peşinden aşırı liderlik huyu var heryerde sivriliyor anası gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…