- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Ahuuu ahumm kolay gelsin canım...Bu ara harbi spor yapamadım ama yürüyüşüm çok bonuscan hele insanların beni tanıyamadıklarını gördükçe ne yiyesin geliyo ne içesim
Ablam benim oğlanın sünnet düğünü var Pazar günü kızlar söylemiştir e benim adamı da biliyon işten kafayı kaldıramaz herşeyiyle ben ilgilendim ha bugün bi yiyecek içecek almış bi tek o.o yüzden çok yoğunun bide İstanbuldan geldim zaten il yığıldı bide üstüne düğün telaşı kafamı kaldıramadım
Aşk olsun kaptaniçem hiç artı sabit gelirmiyim ama düzensizlikten çok bi eksim yok ne öldürür ne güldürür bi eksim var.için rahat olsun.spora da totalde bi 600 yaz yürüyüşlere dahada çoktur ya hesap tutamadım.herşey Benin üstümde hangi şarkılar çalacak bebeler ne giyecek ne yenecek be içilecek davetiye kime verilecek arabalara takılacak yüke kadar ayarladım bugün..kendimin kıyafeti zaten ayrı bi iş oldu çok zormuş kıyafet seçmek valla 3 günde buldum sen benim gibi son haftaya bırakma.gerçi parayı basarsan kıyafet çok ta 500-700 arasıydı burda kıyafetler.ben uygun sade bi elbise aldım.ben rastgele kıyafetlere bakarken hanfendi orası büyük beden lafları beni mazilere götürdü.52 bedendim o mağazlarda şimdi 42 bol geliyo Bazı yerlerde 40 da oldu.Allah hep korumayı nasip etsin hedefim 58 önce ulaşalım Sonra koruyalım inşallah.
Hayırlı olsun Sünnetiniz..
Bizde isterukkk söyle yeni elbiseyle foto unutmaa
Kizzz miniminnak maşallah sukret ne güzel 500 gr gitmiş işte.Geçen hafta: 49.2
Bu hafta: 48.7
Fark: 500 gram
Yüzde: 1,016
Pek hoşlanmasam da ödemli haftada 500 gram bile candır diye düşünüyorum öpüyorum sizi kızlar malum iş zamanı ben işe kaçayım görüşürüz
Canım kesin daha azdır senin kilon..Gunaydin kzlarrr. Bugun cuma degil mi baktim kimsenin kilosu yazmiyor
Yolculuk beni benden aldi. Dun saat 10 da ciktik yola gece 9 bucuk gibi varabildik. Her turlu sanssizlik buldu bizi. Yol kacirmalar, feribot yolunu son anda karistirip seferi kacirmalar, istanbul trafigi bizi 1-2 saat ileri atti. Her seye ragmen insanin evinde olmasi gibisi yok.
Allah kimseyi evsiz yurtsuz birakmasin.
Ben az once tartildim ama gece eve gelince birseyler atistirmistim
Cok utaniyorum azcik yedim ama cok degil gucum kalmamisti.
Bir de yolculuk siskinligi ve regl. 2. Gunu her sey bende
Gecen hafta=72.100
Bu hafta 71.500 cikti daha eksiydi aslinda
Fark= -600
Kahvaltidan once bi maydonoz kaynatsam mi diye dusunuyorum. Regl varken olur mu
@Ausencia @igdedali
Ama olsun haftaya kredin olurr
Portakalimmm çok iyisin maşallah metanaa..Geçen hafta 58.1
Bu hafta 57.1
Fark 1.00
Yüzde 1.721
Bu haftaki verdiğim bir kilomu @igdedali iğdeciğime ithaf ediyorum. Sınavdı toparlanmaydı ağrıydı sızıydı geldi dinledi yazdı bize, moral olsun birazda olsa
Sevgili mortim @saydin78 sayende hırslandım verdim bir kiloda olsaacaba sen ne kadar verdiiiiin
@Ausencia öpüyorum ve listeyi bi gıdım yükseltiyorum attığım bir kiloluk yükümle
Gelsin ponponlar
Eki Görüntüle 2037506
Sen bu hizla bana yetiseceksinn ben biraz kaplumbağa edasıyla ilerliyorumda..
Kizina geçmiş olsun canım aşı dönemi sıkıntılı oluyor ama onun sağlığı için deyip sabretmek gerekiyor. .günaydın
kızım dün 1 yaş aşısı oldu.
gece 2 ye kadar ateşlendi.
ancak uyandık.
başlangıç kg 74.1 di sanırım
bu sabah 73.8
regl olmasam daha az çıkar mıydı acaba?
Kilon iyi gitmiş devami gelsin inşallah.
Oooo cok makbule monti yaramış sana..Günaydın geçen hafta tartilmamistim galiba ben en son buraya bildirdiğim 64 kalmış ama montite başladığımda 64.7 idim şimdi iseeeee 63.2
Bi dahaki kilo bildirimim kendi evimden olacak bayramdan sonra sanırım bakalım ne olacak tartı farkedince
Tebrikler
Gelirr gelir haftaya inşallah daha azini görürsün canım.dün okadar maydanoz suyu yaptım dün sabah ki kilomla aynı kilomm demek ödem yokmuş kiloymuş ..
bu hafta :69,00
bi ara 68,600 idim regli olamıyorum diye mi böyle oldu bilmiyorum haftaya inşallah sporla 68,500 görürüm diyorum ...kahvaltıya geçiyorummmm
Saraycaa başım döndü okurken ama sonu iyiymiss..günaydın hanımlar maalesef 55,6 kg
400 gr artıdayım
ptesi 59.1 (saf pro)
salı 57.3 (ayran aşı)
çarş 56.4 (ayran aşı)
perş 56.1 (sabah öğlen pro+salata akşam yok)
cuma 55.6
@Ausencia böyle işte
bu arada halam gelmek üzere eli kulağında
Neyse hemen gondermissin daha dikkatli ol..
Bebelerin sekerlerini yemee kizz
Geçmiş olsun oğluna canım.Günaydınlar, ben tartılmadım, kahvaltımı da yaptım artık çok geç :)
Misafir geleceği zaman stres olmamayı ne zaman öğrenicem ben ya, koca kadın oldum hala geriliyorum.
Bugün ful hazırlıkla uğraşıcam.
Büyük oğlum ili haftadır hasta, midem bulanıyor deyip duruyordu, bir iki sefer de çıkarmıştı. İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmiştim meğer kulak iltihabı olmuş o da mide bulantısı yaparmış, bir yaşıma daha girdim, antibiyotik kullanıyorum mecburen. Hasta ya bir naz bir niyaz zaten her şeye ağlar normalde.
Dedim annemlere göndereyim de bugün ve yarın hiç değilse rahat olayım ama ablamlara kızıp vazgeçtim
Küçük ayrı ilgi istiyor, özellikle misafirim geleceği zaman ekstra yapışıyor bacağıma.
İmdatttt dua edin bana.
Allah kolaylık versin.
Nehirrr üzülme o 53 gormussun yaa merak etme o senindir drmek.İncir olmadı onları yemeseydim belki daha az çıkardım ben dün ki menüyü hadi es geçiyorum ama haftalardır pilav makarna yemiyorum dün hariç neden veremedim gitmiyor spor yaptığım için gitmeliydiPazar günü bana bir şey oldu 4 den sonra yemedim spor yaptım hatta kötü şeyler de yaşadım söylemiştim ondan sonra inemedim cumartesi 53.2 rakamını görmüştüm halbuki
Spor sisirmis olmali seni.
Haftaya güzel sayılar göreceksin.
Saydin Tebrikler canisii ne güzel verdinn yaa 1.8 maşallah bu kilolarda zor yanii Tebrikler tekrar.Kilomu bildiriyorum
Geçen Hafta: 60,8
Bu hafta: 59
Fark: 1,800 gr.
Yüzde: 2,96
@Ausencia @Portakal Sulu Ordek mortim
Sağol canım benim hakkın cok valla...
Kendini tabii ki de tatlımmmmmm
Benim ki müneccimbaşılık
55 lere ne çabuk veda ettin şükür ... hem de araya tatil girdi .
Süpeeeeeeeer
Evettt ben bile inanamıyorum ama gitti 55 ler sanki kırılma noktası oraymis gibi..
Tebrikler canım inşallah olurr 66 larda.Hayırlı Cumalar güzel hanımlar.
Yorgun iş gücü pek çok ve organık aeben geldi hanım
İnşallah herkesler güzel kilolar vermişlerdir
Kilomu bildirip kaçayım bahçenin hasadını yaptım geldim bi onları yerleştireyim
Malum monti bu iki gün uctu ama hamdolsunki gittiğim yani en son günki monti kilomdayım
Pazartesi kilom :68,6
Bugunki kilom: 67,7
Fark 900 gr
Montiye devam edeydim bir ay önceki son kilo bildirimin olan 67 olurdum diye tahmin ediyorum
Evet bayrama kadar devam monti amcama hedef 66 lı kilolar inş .
Oooo dönüşün muhteşem olduuu yanii maşallah.Tünaydın kızlar biraz geç kaldım ama sonunda gelebildim
Geçen hafta 75.400
Bu hafta 73.400
Fark 2
Tebrikler canım
Bakkk sabitim diyodun gitmiş 700 gr Tebrikler canım.Kilo bildirimimi yapayım artık. Daha da ineceğini sanmıyorum tartının...
Geçen hafta: 62.8
Bu hafta: 62.1
Fark: 700 gr
Yüzde: 1.11
61 i göremedik malesef
@Ausencia olur da gün içinde daha da düşersem bildiririm. Nette sıkıntı var. Burdan yazamazsam telden yazarım kaptanım iki gözümün çiçeği
Bi de kaptanım bayramdan sonra liste dışı vermek istiyorum. Yine burada olacam fakat çok yavaşladım farkındayım. Haftada 500 gr ortalama gidecek gibi duruyor en iyi ihtimalle. Yine duruma göre senle karar alırız ama gidişat bu şekilde olursa listeye faydam değil zararım dokunacak... Sen ne dersin ?
Halanda gelmedi onunda vardır şişligi..
Çok güzel bence....