- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Tebrik ederim canımHayırlı cumalar sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 109.0
Bu hafta 108.7
Fark 300gr
Yüzde 0.27
Hafta başında ve yolculuk yemem odemim ancak toparladım çok şükür
Kimse için kendimi paralamam gerektiğini bir kez daha anlamış oldum. Sen kendini paralarsın, zor gününde kimse yanında olmaz, olsada sonradan başına kalkar. Sinirden ağlıyorum, bu da geçer ya hu diyorum...
Öyle içimi döktüm işte...
Yumurtalıklarımı koparıp kedilerin önüne atmak istiyorum
Onlar yüzünden canım. Aslında oğlum yüzünden oluyor bu haller. Çok uyumsuz, her şeye ağlıyor, oyun oynamayı arkadaşlıģı bilmiyor, hep benim dediğim olsun istiyor, bana biri gelince ben bir yere gidince çok yıpranıyorum.Canım diğer mesajda ablama kızdım demistin desmek istemedim..
Onlar mi sebep böyle düşünmene..
Kimseye ihtiyacın yokk canım ilk önce kendini sev kendinee çok değer ver.
Rabbim sana güç kuvvet verir kii..
Elin kolun tutuyor kendi işini de yaparsın haaa dertlesmek konusmaksa bizler varız bazen en yakinindan bile daha iyi gelir...
Tbrkler ablacimHayırlı cumalar sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 109.0
Bu hafta 108.7
Fark 300gr
Yüzde 0.27
Hafta başında ve yolculuk yemem odemim ancak toparladım çok şükür
Tebrikler canımKilomu bildiriyorum
Geçen Hafta: 60,8
Bu hafta: 59
Fark: 1,800 gr.
Yüzde: 2,96
Ausencia @Portakal Sulu Ordek mortim
Tebrikler canımKilomu bildireyim
Ausencia yahuu seni mi tebrik edeyim kendimi bilemedim...
Hedeff 12 den vuruldu efemm
Veeeee artık Sakarya''dayimmm
Geçen Hafta : 55.2
Bu Hafta : 54.9
Fark : 300
Yüzde : 0.54
İnşallah hallolur canım ya1 dersten büte kalmışım. Canım çok sıkıldı. Büt tarihi ne zaman bilmiyorum. Yarın ama saati belli değil... bi de en hakim olduğum ders. Pofff canım çok sıkıldı. Yarın 2,5 a bilet aldım. İnşallah 2 'den öncedir Bileti zor buldum zaten...
Kiloma gelinceee sabah wc siz ödemli sabit gibi bişeydim. Yürüyüşe attım kendimi. Şu an da yeşil çayımı içiyorum. Accık bekleyeyim tekrar tartılacam. Pazardan beri halanın çözülmesini bekliyordum. Abartısız o günden beri sancı çekiyorum şu an da aynı... ve dün acile gidecektim bugün Cuma olunca ilaç da ödem yapar canım sıkılır diye gitmedim. Tartı insin ilaç alacam hemen...
Bu güzel Cuma gününde modunuzu düşürmeyim ama canım çok sıkkın... diğer notlarımı o beni bırakan hoca da görüyor. diğer derslerim 80-90-100 şeklinde ilerliyor... 40 da bırakmak nedir arkadaş
Yarın sabahtan gidecem yanına. Bugün yerinde değilmiş
Tebrikler canımHayırlı Cumalar güzel hanımlar.
Yorgun iş gücü pek çok ve organık aeben geldi hanım
İnşallah herkesler güzel kilolar vermişlerdir
Kilomu bildirip kaçayım bahçenin hasadını yaptım geldim bi onları yerleştireyim
Malum monti bu iki gün uctu ama hamdolsunki gittiğim yani en son günki monti kilomdayım
Pazartesi kilom :68,6
Bugunki kilom: 67,7
Fark 900 gr
Montiye devam edeydim bir ay önceki son kilo bildirimin olan 67 olurdum diye tahmin ediyorum
Evet bayrama kadar devam monti amcama hedef 66 lı kilolar inş .
Çok doğrusun canım aynen yazdığın gibiyim. Bu sebepten bir daha güne falan girmiycem. Çocuklar büyüyene kadar aman aman eksik olsuncanım öncelikle kuzuna çook geçmiş olsun...
misafir konusunda da bende aynı senin gibiyim eflalım ama yazık ediyoruz kendimize olduğu kadar yapmalıyız son dakikaya kadar didinip duruyoruz ister istemez stres olup çocuklara bağırıp çağırıyoruz.. ben bu son misafirimde öyle oldu sinirden kızıma çoook bağırdım işlerin gerginliği ile eşimi aradım gel kızına bak yeterrrr diye eşim yazık geldi kızımla 1 saat oynadı falan... ama elime ne geçti niye yapıyoruz bu kadar diye düşünüp duruyorum ada temiz deseler ne olur ada dağınıktı deseler ne olur laf edecek olan kişi gelmesin evimize aslında böyle olmalı ama çoğu zaman yenik düşünüyoruz saçımızı süpürge ediyoruz yetiştirecem diye uğraşma.... bırak misafirlerinle birlikte tabakları hazırla herkes öyle yapıyor kuzum biz a dan zye herşeyi hazırlıyoruz kendimizi yoruyoruz....derin nefes al olduğu kadar de kimse MÜKEMMEL değil unutma...
Onlar yüzünden canım. Aslında oğlum yüzünden oluyor bu haller. Çok uyumsuz, her şeye ağlıyor, oyun oynamayı arkadaşlıģı bilmiyor, hep benim dediğim olsun istiyor, bana biri gelince ben bir yere gidince çok yıpranıyorum.
Ağlayınca asla istediğini yapmıyorum ben ama babanne dede bu hale getirdi. En basit örnek saklambaç oynarken hep onun sobelemesine izin verdiler, yapmayın böyle doğru değil oynamayı öğrenemesi lazım demekten dilinde tüy bitti. Şimdi ceremesini ben çekiyorum.
Okulda ne yapacak bu çocuk. Bu haliyle hep dışlanır, düşündükçe kahroluyorum.
Kimsede yav tabak vardi nerde o ne yapti dememis. Tabii tabak kimki
en cok da sen patronumAusencia beni beni bihterini aman tabagini, hic aklina gelmemis hih tabii guvenmiyodun dimi kilo veremez zaten bu çift çeneli diyodun dimiii kaptan bana özel istek yapmadan yazmiycam kilomu
Hala daha aynı istekteyim bonusum. Kedi bulamadım şu anEn ciddi halimle geçmiş okuyodum kaptırmış.
Şu mesaja istemsizce bir gülmüşü ki daha da dikkatimi toplayamam.
Neye güldüğümü bilemedim inş düzelmişsindir.
Bizde seni çok seviyoruz canımcım ama işlerini bitir gelAyyy mutfak bulaşık dolu iş yapmam lazım ergen gibi tel elimdee...
Çokkkk seviyorum lannn burayı hepinizii
Kalkam da iş yapamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?