Evet mavişim kazen bey erkek . Eşide modlardan lisabella , geçen yıl evlendiler ...Anam anlamadım ben siteyi bir erkek mi kurmuş
Çogu yalan ve erkek üyelerde var diye biliyorum ..Girmeyin o bdv ye akıl kârı degil konular
Erken değilmi bacım ?Ben gideyim yarin kışlık menemen zamanı
Senin gibi özverili senin gibi ince ruhlu senin gibi zarif senin gibi harbi senin gibi dobra senin gibi lider bi kaptana hemde üstümde o kadar emeği olan 26 küsür verdiğim kilonun her gramında benimle sevinen bi kaptana ben nasıl artı olarak gelirim burda olmasamda her cıs önüme geldiğimde geri çeviriyorum.kadınlığımı,özgüvenimi, topuklu ayakkabıları her mağazadan giyinebilmeyi bana kazandırdığın için sonsuz teşekkürlerHarbiden uzun olmuş heee
Yaa ben yeni gördüm bu skoru biliyonmu çok üzüldüm yaa hemde çokAhu060812 sen yoksun diye firtinalar lanetlenmis gibiyiz.
2 hafta nasil 1.olduk onuda anlamis degilim
Ece günü belirsiz bi tatil planı varSen tatile mi gidiyorsun
Gecen sen bizim hesap 350 tutmuştu hemde toptancisindan almıştık 200iyi yada az istediler
Yüreği kocaman hepimiz sığıyoruz kaptanın
Ben vardım dermişim ve bir kahkaha sesi arka fondan sitcomlar gibi
Senin gibi özverili senin gibi ince ruhlu senin gibi zarif senin gibi harbi senin gibi dobra senin gibi lider bi kaptana hemde üstümde o kadar emeği olan 26 küsür verdiğim kilonun her gramında benimle sevinen bi kaptana ben nasıl artı olarak gelirim burda olmasamda her cıs önüme geldiğimde geri çeviriyorum.kadınlığımı,özgüvenimi, topuklu ayakkabıları her mağazadan giyinebilmeyi bana kazandırdığın için sonsuz teşekkürler
Yaa ben yeni gördüm bu skoru biliyonmu çok üzüldüm yaa hemde çok
Ece günü belirsiz bi tatil planı var
eşimin sürekli işi çıkıyo kurban da gidecektik yine işi çıktı okul açılmadan gidecem inşallah ama sizinle buluşmayı yakın yaparsak yani bayramdan hemen Sonra daha gitmemiş olurum büyük ihtimal
Evet benim de ilk oldu ama paket değildi canım sporu da fazlalaştırdım bende.Bende ilk defa dondurma yedim bugün...
Paketli olandan o yüzden ekstra yürüdüm erimiştir eminim..: : :
Senin sporunda çok iyi erimiş gitmiştir canım..
Selamlarr. Bugunku menum
sabah sucuklu yumurta ve yogurt
aksam sogan fomates biber et ve ayran
Spor 5 saat yuruyus 300 puan.
5 dk egzersiz 15 puan
toplam 315 puan
Ay ayaciklarim acidi ayol.
Arada bi oturdum yemek yedim ama bir kez sadece 20 25 dakikalik mola verdik. Alisverise ciktik da canim sıkıldı döndum ya cok sacmaydi5 saat nerde yürüdün huuu..
Aralıklı mi araliksiz mi yürüdün
Anam bitecek bile :)Erken değilmi bacım ?
Ayaş domatı çıkmışmı kaç haftadır pazarada bakmıyorum ...
Bana uyar size uyar mıSenin gibi özverili senin gibi ince ruhlu senin gibi zarif senin gibi harbi senin gibi dobra senin gibi lider bi kaptana hemde üstümde o kadar emeği olan 26 küsür verdiğim kilonun her gramında benimle sevinen bi kaptana ben nasıl artı olarak gelirim burda olmasamda her cıs önüme geldiğimde geri çeviriyorum.kadınlığımı,özgüvenimi, topuklu ayakkabıları her mağazadan giyinebilmeyi bana kazandırdığın için sonsuz teşekkürler
Yaa ben yeni gördüm bu skoru biliyonmu çok üzüldüm yaa hemde çok
Ece günü belirsiz bi tatil planı var
eşimin sürekli işi çıkıyo kurban da gidecektik yine işi çıktı okul açılmadan gidecem inşallah ama sizinle buluşmayı yakın yaparsak yani bayramdan hemen Sonra daha gitmemiş olurum büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?