- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Kaptanim aksam yemeginde salata yedim zaten. Marul maydonoz ve 1 butdaha mi cok olmali. En sevmedigim sey de yesillik yikamak mutfakta ama burda firsatimbolmaz diye yolculukta attim arabaya gelince hepsini yikayip hazirladim. Dolaba koydum. Yoksa zor geliyor her defasinda. Bu arada tartildim az once odem inmis 1 kilo daha az gosteriyor tarti
Aslında menünü azaltmak yerine içeriğini kaliteli hale getirsen sutün de etkilenmez canım menülerini takip ediyorum sabah kahvaltiyi güçlü yapıp diğer öğünler gecistiriyorsun bu hem süt üretimin için hem de metobolizmanin aktif kalması için çok da iyi değil her öğünde yoğurt mutlaka 1 ana yemek sevdiğin sebzelerden ya da et olarak ya da baklagiller de olabilir yanına 1 2 dilim ekmek alsan sabah kahvaltısında 4 dilim yerine 2 yesen ekmeği mesela ara öğünler koysan aralarda meyve +badem ya da süt +meyve yesen o zaman hem süt üretimin artar hemde çok iyi ilerleyecegini düşünüyorum 3 ayda 15 olmaz belki ama 12 falan kesin olur gibi geliyor naçizane tavsiyem bende emziriyorum 40 im çıktı diyete başladım 5.5 ay oldu aralarda kopmalarimda oldu yani toplasan 2.5 ayını ancak duzgün diyet yapmışımdır 11 kilosu gitti bile sutüm hiç etkilenmedi bebeğim de minik bir tosun maşallahsebze ya az bandım.
yumurtasından yedim :)
niyetim aşırı yeme alışkanlığımı bırakıp uzun vadede zayıflamak.
3 ayda 15 kg versem süper olurdu ama malum bebiş var, sütüm zarar görmesin.
Takimin odemleri gidyor yavas yavas.Bu sabah tartıda 61. 9 gördüm
Bayram dönüşü 59 olabilecek miyim acaba
Ben de kurutucu yok ama suzgecte bekletiyorum suzulunce kagit havluya sarip posetliyorum. Keske hic yikama derdi olmasa amaselam canım
bende çalıştığım için zor oluyor
yeşillik yikamak bende hepsini yikayip,kurutucu da kurutup atıyorum dolaba
çok rahat oluyor
Aynen mortimi özledim kaptanım53 güzel zaten nehirim ... arada 52 de görüyorsun da ....seni ne zamandır begüşle morti yapmadık ondan veremiyorsun bence
Çok geçmiş olsun kuzum ya ben orada olsaydım bakardım sanaSes yok, görüntü tek göz,baş dönüyor , bakanım yok
İyi olmaya caliscam nilişko
Sanada kolay gelsin canım.
Dondurucumu aldın banuş hayırlı olsun ..Sağol canım
Başarılar hayrişimÇıkamadım evden bir türlü... sınavım 11 de. Accık daha dolanayım buralarda
nar_cicegim canım ben de yeşillikleri önceden yıkayıp kurutup dolaba koyuyorum. Kullanacağım zaman kolay oluyor
Başarılar canımÇıkamadım evden bir türlü... sınavım 11 de. Accık daha dolanayım buralarda
nar_cicegim canım ben de yeşillikleri önceden yıkayıp kurutup dolaba koyuyorum. Kullanacağım zaman kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?