Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam canım
bende çalıştığım için zor oluyor
yeşillik yikamak bende hepsini yikayip,kurutucu da kurutup atıyorum dolaba

çok rahat oluyor

sebze ya az bandım.
yumurtasından yedim :)

niyetim aşırı yeme alışkanlığımı bırakıp uzun vadede zayıflamak.
3 ayda 15 kg versem süper olurdu ama malum bebiş var, sütüm zarar görmesin.
Aslında menünü azaltmak yerine içeriğini kaliteli hale getirsen sutün de etkilenmez canım menülerini takip ediyorum sabah kahvaltiyi güçlü yapıp diğer öğünler gecistiriyorsun bu hem süt üretimin için hem de metobolizmanin aktif kalması için çok da iyi değil her öğünde yoğurt mutlaka 1 ana yemek sevdiğin sebzelerden ya da et olarak ya da baklagiller de olabilir yanına 1 2 dilim ekmek alsan sabah kahvaltısında 4 dilim yerine 2 yesen ekmeği mesela ara öğünler koysan aralarda meyve +badem ya da süt +meyve yesen o zaman hem süt üretimin artar hemde çok iyi ilerleyecegini düşünüyorum 3 ayda 15 olmaz belki ama 12 falan kesin olur gibi geliyor naçizane tavsiyem bende emziriyorum 40 im çıktı diyete başladım 5.5 ay oldu aralarda kopmalarimda oldu yani toplasan 2.5 ayını ancak duzgün diyet yapmışımdır 11 kilosu gitti bile sutüm hiç etkilenmedi bebeğim de minik bir tosun maşallah

Gunaydinn herkesee

Kahvalti hazirlamaya baslamadan size bakayim dedim... bugun yoğun gececek kahvalti sonrasi carsiya gidecegiz oradan avm pek ugrayamam aksama dogru damlarim bugun ayagimi iyi hissediyorum yuruyus bandini kullanırım eliptikte yaparim )

selam canım
bende çalıştığım için zor oluyor
yeşillik yikamak bende hepsini yikayip,kurutucu da kurutup atıyorum dolaba

çok rahat oluyor
Ben de kurutucu yok ama suzgecte bekletiyorum suzulunce kagit havluya sarip posetliyorum. Keske hic yikama derdi olmasa ama

Niğdeden sabit dönmem iyi oldu yani artısız

Düne göre -400 gr daha
Güncek kilom 67,3

Dünki menüm

Sabah
1,5 dl tb ekmek
Peynirler ( istediğim peyniri yiyorum yagsıza gerek yok kilo gittiği sürece )
Dom-sal-bib.
Maydonoz
Semizotu
2 zeytin

Öğlen
Sebze kavurma
Kelekli cacık
Ve yr küçük kelle taze ayçekirdegi ( bildiğini umuyorum

Ara : (elticimde )
Koca bi br ayran

Akşam
Tavuk tavada sebzeyle ( patlıcan, kabak ,biber, dom .)
Cacık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…