Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz yazdırdık bir sürü prosödürle karşılaştık onları halet derken şimdide kurayı sınıfın ve öğretmenin ayarlanmasını bekliyoruz 11 eylül
Canım sizinde mi adres sorunu vardı. Bizim öğretmen falan tamam onlar kolayda mesele o okula gitmede :))

Gecmis olsun nasıl oldun haber et

Canım okul tabiki önemli de ilk okulda asıl önemli öğretmen dir inş iyi bir öğretmene denk gelir
Aynen canım herkes öğretmen daha önemli diyor. Bizde iti öğretmeni bulduk. Diğer okulda biraz serseri muptezel çokmus etrafında

Ay gözün aydın canım, o stresi iyi bilirim bende gerildim sen yazdıkça da demedim sana :)

Günaydınlar. Henüz kahvaltı yapmadık, bu aralar böyle değişik takılıyoruz bayramda cermikde olucaz malum, götüreceklerimin listesini yaptım, deki gibi prefabrik ev olsun dedim, şimdi pişmanım otel demediğime tatil sayılır mı bilmem ilk tatilim bu benim
Bayram geçsin de söyle artık karatay yapayım spor yapayım mis gibi, sonbahar kış benim için ideal kilo vermek için yani daha önce uzun soluklu diyet deneyimim olmadı ama öyle hissediyorum

Tebrikler canım çok iyi

Ayyyy çok sevindim makbule m

İstekle olsa keşke nerde. Bizim bir sokak yüzünden başka okul çıkıyor çok sinir bozucu
Aynen bende öğretmenine takılıyım bir belli olsa
Kardeşim dersaneye gidecekti. Onla kahvaltı yaptık 6:30 da. Sonra yürüyüş eve geldim biraz da evde. Böyle de gün bitmiyor
Temizlik yok mu bende var hemen bitter bugün
Gunaydinnnn herkeseee
Vayyy hemşom durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…