Hızlısın maşallahGünaydınınız efenim.
Kahvaltı yapıldı spor yapıldı. Dujumu da aldım şimdi bi kahve patlatayım
Canım sizinde mi adres sorunu vardı. Bizim öğretmen falan tamam onlar kolayda mesele o okula gitmede :))Biz yazdırdık bir sürü prosödürle karşılaştık onları halet derkenşimdide kurayı sınıfın ve öğretmenin ayarlanmasını bekliyoruz 11 eylül
Aynen canım herkes öğretmen daha önemli diyor. Bizde iti öğretmeni bulduk. Diğer okulda biraz serseri muptezel çokmus etrafındaGecmis olsun nasıl oldun haber et
Canım okul tabiki önemli de ilk okulda asıl önemli öğretmen dir inş iyi bir öğretmene denk gelir
Ay gözün aydın canım, o stresi iyi bilirim bende gerildim sen yazdıkça da demedim sana :)Günaydın
Regli geliyor sinyal verdi
Sabaha kadar uyku tutmadı , erkenden hortladim , sıcak duş aldım baktım geliyor, ertesi gün hapından mı ? Kh dan mı ?stresten mı ? Bilemedim ama Kh fan düzensiz beslenmekten olduğunu düşünüyorum yemin içtim valla bayram sonu 4 gün boyunca agzima Kh k sını vurmuycam ,
ada81 darısı sana cnm , bizi bu Kh kar mahvetti pkonun en 1. Dostu Kh lar
Misafirlerimde yoldalar onlar gelmeden bı kahve patlatayim ben bu keyifle
Yok kuzum iyi bir okul diye herkes çocugunu yazdırmak istiyor mudürede işi sıkı tutuyor :/Canım sizinde mi adres sorunu vardı. Bizim öğretmen falan tamam onlar kolayda mesele o okula gitmede :))
Tebrikler canım çok iyiGünaydın bugün köye gidiyoruz şuraya bi kilo bildirimi kondurayim bana dua edin emekler boşa gitmesin baskül beni çok sevindirdi bu sabah doğrumu diye eşimi tattım çocuğu tattım doğru valla
Gecen hafta 63.2
Bu hafta 62.2
Ausencia
İstekle olsa keşke nerde. Bizim bir sokak yüzünden başka okul çıkıyor çok sinir bozucuYok kuzum iyi bir okul diye herkes çocugunu yazdırmak istiyor mudürede işi sıkı tutuyor :/
Kardeşim dersaneye gidecekti. Onla kahvaltı yaptık 6:30 da. Sonra yürüyüş eve geldim biraz da evde. Böyle de gün bitmiyorHızlısın maşallahkahvaltımı yeni yaptım yeşil çayın ılımasını bekliyorum
Günaydın bugün köye gidiyoruz şuraya bi kilo bildirimi kondurayim bana dua edin emekler boşa gitmesin baskül beni çok sevindirdi bu sabah doğrumu diye eşimi tattım çocuğu tattım doğru valla
Gecen hafta 63.2
Bu hafta 62.2
Ausencia
Sağol ablacım artık bi dahaki tartı evimde bakalım iki tartı arasında çok fark olmaz inşallah olursada eksi yönde olsun lütfenAyyyy çok sevindim makbule m
Senin tartı nasıl ablamAyyyy çok sevindim makbule m
Tebrik ederim canım çok iyi inşallah hep böyle devam edersinSağol ablacım artık bi dahaki tartı evimde bakalım iki tartı arasında çok fark olmaz inşallah olursada eksi yönde olsun lütfen
Aynen bende öğretmenine takılıyım bir belli olsaİstekle olsa keşke nerde. Bizim bir sokak yüzünden başka okul çıkıyor çok sinir bozucu
Temizlik yok muKardeşim dersaneye gidecekti. Onla kahvaltı yaptık 6:30 da. Sonra yürüyüş eve geldim biraz da evde. Böyle de gün bitmiyor
Vayyy hemşomGunaydinnnn herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?