Dün akşam bizimkiler dolaşmaya cıktigında hallettiydim. Geleyim yardımaAynen bende öğretmenine takılıyım bir belli olsa
Temizlik yok mubende var hemen bitter bugün
Vayyy hemşomdurumlar nasıl
Senin tartı nasıl ablam
Günaydın
Regli geliyor sinyal verdi
Sabaha kadar uyku tutmadı , erkenden hortladim , sıcak duş aldım baktım geliyor, ertesi gün hapından mı ? Kh dan mı ?stresten mı ? Bilemedim ama Kh fan düzensiz beslenmekten olduğunu düşünüyorum yemin içtim valla bayram sonu 4 gün boyunca agzima Kh k sını vurmuycam ,
ada81 darısı sana cnm , bizi bu Kh kar mahvetti pkonun en 1. Dostu Kh lar
Misafirlerimde yoldalar onlar gelmeden bı kahve patlatayim ben bu keyifle
Aynen canım herkes öğretmen daha önemli diyor. Bizde iti öğretmeni bulduk. Diğer okulda biraz serseri muptezel çokmus etrafında
Günaydın güzeller
Kamyon üzerimden geçti , izi kaldı şükür .
Tansiyonlar ancak normale geldi 11/6 idi sabah ...zaten daha fazlasını görmem .
ama regl bu sefer fena ... yoğun çok ... 3. günü bugün ilk gün gibi... sanırım o da beni bu şekilde etkiledi .
Hala belime vuruyor ağrısı resmen .
ha birazda malum gerginlik sebebi ile vücudun kasılmış , gerilmiş olabilir .
Neyse buna da şükür ... bugün iyi uyandım sanki ...
Uyandım derken 1 saat oluyor daha uyanalıdana gibi uyumuşum ... havada serin burda yağdı yağacak ...
Yusuf uyanınca , annneeeeeeeeeeee sen hala mı uyuyorsun bende geç kalktım sandım diye uyandırdı
hadi bi geçmiş yapıp geleyim
Bonus cannn gelmisss Günaydınlarrr canomm nasılsın...
akşam peynirli salata tutmamıştır. ondan acıkmışsındır hayrişim
gerçi evet ben de öyle böyle derken uzun vadede de olsa 10-11 kilo verdim. yani hedefe biraz daha yaklaştım. inşallah devamı gelir tatlım. gerçekten çok istiyorum incecik olmayı.
evet net karar almak çok önemli. aslında ben de kesinlikle kilo vermek istiyorum ama nedense azim yok. bu da engelliyor. ama kafaya koydum. eylül sonuna 75 olacağım
yerim senin o oburluğunukafamı buluyon benle
Ne guzel mesaj yav gozunden kalp cikaran emoji gibi oldum
Iyiyim cok sukur. Bayram yogunlugu regl oncesi gerginligi falan allah baska dert vermesin
Bugunumuze ne kadar sukretsek azdir.
Sen nasilsin?
Çok şükür canım ben de iyiyim...
Benim de son demlerim..
Tadını çıkarıyorum..
5 Eylülde başlıyoruz...
Herkeş degil ama bayağı coguz burdaHerkeşmi ogretmen :)) ne ogretmenisin? Ogretmen esiyim bilirim ogretmenligi. 3-4 senedir mudur yardimcisi esim ogretmenlige geri don diyorum.
Şükür iyisin :)Günaydın güzeller
Kamyon üzerimden geçti , izi kaldı şükür .
Tansiyonlar ancak normale geldi 11/6 idi sabah ...zaten daha fazlasını görmem .
ama regl bu sefer fena ... yoğun çok ... 3. günü bugün ilk gün gibi... sanırım o da beni bu şekilde etkiledi .
Hala belime vuruyor ağrısı resmen .
ha birazda malum gerginlik sebebi ile vücudun kasılmış , gerilmiş olabilir .
Neyse buna da şükür ... bugün iyi uyandım sanki ...
Uyandım derken 1 saat oluyor daha uyanalıdana gibi uyumuşum ... havada serin burda yağdı yağacak ...
Yusuf uyanınca , annneeeeeeeeeeee sen hala mı uyuyorsun bende geç kalktım sandım diye uyandırdı
hadi bi geçmiş yapıp geleyim
Yapacam canım konuştuk sabah eşimle. Allah hayırlısını versin. Ben normalde çok didiklerim şöyle olsun böyle olsun diye yönetmeye çalışırım her şeyi. Bu sefer işin açığı akışına bırakmıştım nere olursa olsun demiştim , biraz da eşim düşünsün yeter dedim :) o da illa gidelim bildir adresi diyor, e tamam dedim bende.Eflalim yap adres değişikliğini yap eğer çocuğun için iyi olacağını düşünüyor ve hissediyorsan.
Kimsenin hakkını yemiyorsun merak etme..
Vee tabii ki okuldan çok öğretmen önemlidir ilkokul çağında...
Hadi bakalım inşallah senin için en hayırlı olan olsun..Şükür iyisin :)
Yapacam canım konuştuk sabah eşimle. Allah hayırlısını versin. Ben normalde çok didiklerim şöyle olsun böyle olsun diye yönetmeye çalışırım her şeyi. Bu sefer işin açığı akışına bırakmıştım nere olursa olsun demiştim , biraz da eşim düşünsün yeter dedim :) o da illa gidelim bildir adresi diyor, e tamam dedim bende.
Birde fenalık mi ediyorum bilmem, bu okul olursa ilerde onun yanına taşınmak daha kay olur, diğer çıkan olursa hep bu evde kalırım diye düşündümeşime de dedim, okulun yanında olmak istiyorum kendim götürüp getirmek istiyorum, servis ana okulunda ki gibi değil elinden tutup indirip bindirmiyor dedim. İlerde bakarız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?