Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooooo gözün aydın canım.
Bakk dedikk gelir diye..

Günaydın güzeller
Kamyon üzerimden geçti , izi kaldı şükür .
Tansiyonlar ancak normale geldi 11/6 idi sabah ...zaten daha fazlasını görmem .
ama regl bu sefer fena ... yoğun çok ... 3. günü bugün ilk gün gibi... sanırım o da beni bu şekilde etkiledi .
Hala belime vuruyor ağrısı resmen .
ha birazda malum gerginlik sebebi ile vücudun kasılmış , gerilmiş olabilir .
Neyse buna da şükür ... bugün iyi uyandım sanki ...
Uyandım derken 1 saat oluyor daha uyanalı dana gibi uyumuşum ... havada serin burda yağdı yağacak ...
Yusuf uyanınca , annneeeeeeeeeeee sen hala mı uyuyorsun bende geç kalktım sandım diye uyandırdı

hadi bi geçmiş yapıp geleyim

Aynen canım herkes öğretmen daha önemli diyor. Bizde iti öğretmeni bulduk. Diğer okulda biraz serseri muptezel çokmus etrafında

Eflalim yap adres değişikliğini yap eğer çocuğun için iyi olacağını düşünüyor ve hissediyorsan.
Kimsenin hakkını yemiyorsun merak etme..
Vee tabii ki okuldan çok öğretmen önemlidir ilkokul çağında...

İyi insan lafınin üstüne oldu resmen...
Seni sormuştum.
Geçmiş olsun tekrar canım.

Öyle deme Fulya kilo azaldikca vermek daha zor ve cokkk daha az yemek gerekiyor...

Ne guzel mesaj yav gozunden kalp cikaran emoji gibi oldum

Iyiyim cok sukur. Bayram yogunlugu regl oncesi gerginligi falan allah baska dert vermesin

Bugunumuze ne kadar sukretsek azdir.

Sen nasilsin?

Çok şükür canım ben de iyiyim...
Benim de son demlerim..
Tadını çıkarıyorum..
5 Eylülde başlıyoruz...

Herkese geçmiş olsun mesajları için kocaman

igdedali mercimekli eriştene kavuşmuşsun sabah erken de yürünmüş memleket sana iyi gelecek gibi ...

Triplimelek Megi GunesinKizi35 menüleriniz çok güzel ... Güneşim tansiyon düşüklüğünü de ihmal etme , benim de normalim 10-11 / 6-7 dir ... çok yükselmez hiç ama seninki fazla düşük güzelim . triplim

nar_cicegim canım seninde menü güzel... 19 da bir tam köftede yiyebilirdin yahu :))

saydin78 iyi gezmeler

Antepia27 menün güzel ama leslie yalan oldu bu ara

60kiloyum dökülün neler hüplettiniz demişsin , ben buraya menü yazmasam da ...alışkanlık devam ediyor telefonuma not alıyorum yediklerimi ...
kahve ve 3 gün kurusu ile güne başlayıp , 2 dlm tb ekmekli domates biber salatalık peynirli kahvaltımı yaptım ... ikindi de kıymalı kabak yemeği ve yopurt yedim 1 dlm ekmekle ... aralarda bitter çikolata ve bir iki kaşık fıstık ezmesi var ... günde 3 dlm ekmek bana çok ... git gel bir tabak dolusu da meyve var gün içinde ... bu da çok .

caytabagi diyetisyenin hayırlı olsun :) patates yeme .... onun yerine 2 dlm tb ekmeği ye , patates yemeee.

@masumm halan gelmişşşşşşş .... tatlım sen iki aydır bu endişe içindesin ... ondan önce hiç duymazdım senden regl gecikti diye ... ama 2 aydır kh var ve ertesi günde var ... ikisi de olabilir ... ikisini de bırak en temizi ada81 tatlım tut bakayım arkadaşının elini ayyy saçı olmuş pardon

Nego okul işleri değişir ..sonuçta kanun bellidir ama her masa başında oturan kuralları kitabına uygun uygulamaz .. o yüzden x mahalledeki aaaa biz hemen adres değişikliği gösterip okul değiştirdik der , diğeri biz yapamadık kabul etmediler der ...
Bizim burda adres göstermek yetmiyor , ikametgahla beraber abonelikte istiyorlar . Yani o adreste oturduğuna dair açılmış bir elek,su faturan olmalı adına ...
Bence eşini taşınma için ikna etmeye tam fırsat . Okulun gerçekten kötü olduğuna ikna et onu . Ha bence önemli olan okuldan çok öğretmen ..o da ayrı .

Bonus hoş geldin ve kolay gelsin , yoğunsun bayram üzeri... sporlar istikrarla devam etmiş ama yazdıkların iç açıcı olmamış ... yani yine diyet kaçmış ... ha eminim kaçtığı kadarından fazlasını da tutmuşsundur eskiye göre ama ...
Listeye girdi isen o hedeflere ulaşmak önemli . ve şu gidişat yine onu göstermiyor , bende düşünüyorum bonusun bana ve 7.takımın başarısına garezi ne ? sana da günaydınnnnnnnnnn

Efser günaydınlar

@Makbule007 hayırlı yolculuklar tartın için kocaman tebrikler hakediyorsun bu güzel rakamları görmeyi

Nefs tam sen sorarken ben yazıyormuşum muhtemelen

Herkeşmi ogretmen :)) ne ogretmenisin? Ogretmen esiyim bilirim ogretmenligi. 3-4 senedir mudur yardimcisi esim ogretmenlige geri don diyorum.
Herkeş degil ama bayağı coguz burda
Yaa erkek hocalar seviyor idari kısmı...
Adamların genlerinde varr illa bi üst olma isteği...
Bizim okulda kiyametler kopuyor mud. Yar. icin erkekler arasında...
Kadın şartı var bizde 1 tane yokk kimse olmuyor..
Müdür hepimize teklif ediyor ısrarla yokk..
Sen evde daha fazla kalsın diye mi istiyorsun..
Ben Sağlık Meslek Lisesinde Meslek dersleri öğretmeniyim

Şükür iyisin :)
Yapacam canım konuştuk sabah eşimle. Allah hayırlısını versin. Ben normalde çok didiklerim şöyle olsun böyle olsun diye yönetmeye çalışırım her şeyi. Bu sefer işin açığı akışına bırakmıştım nere olursa olsun demiştim , biraz da eşim düşünsün yeter dedim :) o da illa gidelim bildir adresi diyor, e tamam dedim bende.
Birde fenalık mi ediyorum bilmem, bu okul olursa ilerde onun yanına taşınmak daha kay olur, diğer çıkan olursa hep bu evde kalırım diye düşündüm eşime de dedim, okulun yanında olmak istiyorum kendim götürüp getirmek istiyorum, servis ana okulunda ki gibi değil elinden tutup indirip bindirmiyor dedim. İlerde bakarız dedi

Hadi bakalım inşallah senin için en hayırlı olan olsun..
Biraz rahat biraksan herşey yoluna girer..
Bu arada cermik dediğin sıcak su demii.
Olsun o da tatil farkli bir ortam iyi eğlenceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…