Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar, buraya uğradım zaten bi iki gündür devam ediyordum. Baktım @_SARAYCA_ 55 kilo olmuş şok oldum mutlu oldum. Ben de devam ediyorum. 103 ü görmüştüm yine. Şimdi 100 oldum 2 haftada. Her gün biraz spor yapıyorum müziği açıp. İnşallah ben de 65 i göreceğim. Boyum 170 süper olur =)

Aaa geçmiş olsun diyelim Ahu060812 canım çok geçmiş olsun.

Oooooo sen yokken herkes eridi bitti yahu

ahuyu sormuşsun ..en son 68 di ..67 olmuştur

fatmada geliyor ... bir ileri bir geri derken ...

sarayca efsane oldu 55 ile

Selamin hellog hanımlar

Yeni uyandim resmen ay yıllardır uykusuzum gibi uyumuşum ama çok iyi geldi ohh

Kaptan nasıl oldun Ausencia

iyiyim şükür ... seni iyi gördüm daha iyi oldum

Abimle yaşıyorum diyecekmişim. İnat adam yok diyor asla taşınmazmış, bu gidişle hiç bunlara gerek kalmayacak ben komple çocuklarla taşınacam. Yine bir babanne ve ağlama krizi yaşadık az önce. Oynatmaya az kaldı. ..

Ausencia ne garezim olacak ya deme öyle şeyler.

Fazla yemiyorum zaten yiyemiyorum. Olaki yesem direk mide fesadi.

Tavukla mesela ekmegimi yogurdumu yiycekken tavuk pattes yogurt
oluyo mesela. Miktari cok olmasada bana yasak seyler.
Evdeyken zaten duzenimi şaşmiyorum.
Elimden geleni yapiyorum vallahi niye inanmiyosun bana ben sana cemkirmek istermiyim? Oyle bi insanmiyim?

Tatliya kizdin haliyle haklisinda. Ayda bir kere ancak canim tatli istiyor.
Gecende regl sonrasi bi gun oldu sadece.
Bu sefer ne bicim bisey bende anlamadim ruhumu teslim edicem o an oyle bir istek.
Yiyip rahatlayip oh be demiyorumda midem cok bulaniyor.
Gecici bisey oldugunu biliyorum. Tarcin tuketiyorum aklima geldikce.

Ayakustu mesaj yaziyorum camasir katlarken.

sakin canım ... oynatınca geçmiyor ..
gitsin bırak .. sende yap kahveni gel .

bonus şimdi senelerce 90+ da yazdınız ...orda ki düzen başka biliyorum .
burada geçmişte nice listede olan arkadaş beni , ben onları ağlatmışımdır .
Burası başka .. o yüzden mübarek şirket sözleşmesi gibi , listeye girerken yüz bin kez ; bak liste sorumluluğu başkadır derim .
Çünkü burada kaçamakla en ufak bir adaletsizliğe kızıyorum . Hani sende istemezsin biliyorum , x arkadaşın regl krizi ile düz duvara tırmanacakken sırf listede diye ağzına bir parça çikolata atmıyorken , sen de atmamalısın . Onu tutan takım ruhu seni de tutmalı .. aksi adil gelmiyor bana ve o yüzden sertleşiyorum . Yani tamamen denge adına .
Ha liste dışı olunca az daha relakslaşıyor her şey .. sonuçta geçen verdiğim okul örneği . siz sınıfın yarışmaya gönderilen öğrencilerisiniz ... Bunu da hocam beni de yaz beni de yaz , beni ne zaman yazacaksın diye siz istediniz değil mi tatlım ?
O yüzden tatlı matlı , kaçamak göçemek yok , olmamalı .
Sana inanmıyor değilim , ama tartın gramlarla dans ederse bilirim ki bonus abartmış ... ona az gelmiş yedikleri ama değilmiş ... 400 gr . da öyle idi geçen hafta ... sana yetti , ama azdı .
8 eylül hedefine bu şekilde varman zor olduğu için , sürekli yazıyorum ... testi kırılmadan hesabı ... sende beni anla ...

Teşekkür ederim tatlım

Gittiği için değil canım, babasının işi vardı küçük uyumuştu, onu da aşağı bıraktı ama öncesine babanne apartmanı yıkıyor oğluyla, benimki de bende gidicem yanına dedi, eşim hastasın olmaz halanın yanında dur dedi. Tabi baba gidinde bizimki zır zır sesi geliyor bende inicem bahçeye suyla oynamak için. Çağırıyorum ağlıyor ciyak ciyak gelmiyor, eşimi aradım ara konuş diye. Birde beyefendi beni böyle şeyler için rahatsız etme diyor. Ölürmüsün öldürürmüsün! En son indim kendim getirdim eve zorla. Evde de çıldırdım sonunda.
Eşime de mesaj döşedim bir sürü. Adam hem suçlu hem güçlü yok böyle bir şey.
Her günümü her anımı mahvediyor ben toptan mahvedicem her şeyi ramak kaldı. ..

Bu gidişle bizim bayramda Çermik işi de yalan olur. Bu tatsızlıkla gidilmez.
Dünya da insanlar ne zulümlerle uğraşıyor, onlar için bir şey yapmam gerekirken, böyle lüzumsuz anlamsız konularla ömrüm geçiyor.

Anlıyorum ben seni.
Yasamadigim seyleri yasiyorum.
Beni aglatmadigini ne biliyosun acaba?

Uzulmek kirilmak rencide olmak bana iyi gelmedi yillarca gelseydi kilo verirdim zaten.

Kimine basit gelen seyleri kendi icimde cok buyuk yasadim. Kisir dongu oldu yasadikca dibe git, dibe gittikce tekrar yaşa.
Simdi farkli hersey ben kirilsamda dibe falan gitmiyorum yemisim dibi zaten hakimim oralara.
Kisa sureli bi sarsiliyorum diyim en duzunden. Bilirsin balik burcunun sarsintisini.

Gecen hafta 400 un bana yetmesi bu yuzdendi. 1,5 gunume mal oldu fazla uzulmem.
Ben artik bunu kendime yapmak istemiyorum yapmiyorum zatende bazen ince bi yere denk geliyor.

Niye bu kadar yazdim cunku hala anlatamadigimi dusunuyorum. +90 vurgusuna uzuluyorum ben orayla burayi asla kiyaslamiyorum adi ustunde burda bi yarisma var.
Oradakilerin bende dahil iradesiz ve bahane ureten olarak gorulmesinide istemiyorum. Kac kisiyiz ve her birinin neler neler yasadigini ben biliyorum sayfalarin dili olsada anlatsa.
Yasanan seyler bazen cok agir oluyor.
Birde ustune beden yuku ekleniyor.

Biz kirmadan guclendirmeye calisiyoruz siz takim kaptanlari kirip dokuyorsunuz bazen.
Buda gerekli belki biseylerin duzelmesi, duzenin devam etmesi icin.
Bu sert geliyor evet ama benim gucsuzlugumden onuda biliyorum.
Ben kendi adima alinsamda kirilsamda bunun neden oldugunu biliyorum sonra durup sakinliyorum.
O an hassasken hep bunu dusunmeye calisiyorum asla senin hakkini odeyemem.

Oyle cunku odeyemem. Ben ayda bir dr kontrolune gidicem ama dr dan cok sana soruyorum. Kimsenin bu kadar hakki gecmemistir.
Oyle cevaplar verip oyle seyler yakaliyosunki sana bosuna guvenmedigimi bu hassaslikla beni neyin buraya cektigini tekrar tekrar anliyorum.
Bu gercegi bilince gerisi daha az onemli oluyo gozumde.

Ayrica o x arkadas kimmiş acaba? allah iradesine zeval vermesin ne diyim.

Oyle iste...

Uzunmu oldu sanki? Yok be ne uzunu bir kac yüz cümle sadece.

Su eslerin ilerde bakariz lafina gicik oluyorum. Bence haklisin servis ucretlerini duyunca belki tasinir ama sende abart biraz

Nego yaptın mı kahveniiiii ..... ben ancak yapıp geldim ? sıkma canını . olduğuna varıyor , sıksan da sıkmasan da ... ha çok dellenince , sen sıkılacağına karşındakini sık ... düzen böyle oldu napak deriz

Bonus kırıla kırıla annem kırıla kırıla ...minnoş minnoş 30 kişiye kilo vermesi için destek olmak kolay değil .. biraz sen kırılacan biraz ben ... ama ne ben sopamı unutacağım ne sen kaçamak yapmadan kilo vermeyi ... sıkıntıya mahal yok .... az yiyince dünya gülllük gülistanlık sana da bana da burda .
Çok söze de gerek yok , kaçamak mı yaptın ? dibine telafisini yapıştırıp , haftada 1 kg altını görmemek hedefin ... Amerikanın keşfini beklemiyorum yani ...

Ben yine şu hedefleri hatırlatayım da ... geçtiğimiz hafta az veren , veremeyen ...takım herosu olacağını unutmasın .

ANIMSATALIM ...UNUTMAYALIM ....ÖNEMLİ :) !

Ahu060812 66.5 (66)
Efser 74.5 (73.7)
@White Lily 72.5 (72)
igdedali 60.8 (59.9)
suspushanimcim 65.8 (64.9)
@Triplimelek Megi 61.4 (60.9)
GunesinKizi35 47.7 (47)
Bonus 99.9 (99.2)
caytabagi 60.8 (60.3)
@Portakal Sulu Ordek 55.8 (55.5)

nar_cicegim 67.5 (REVİZE)
saydin78 59
@masumm 65
Nego 72
@grill 72.5
@Makbule007 61.5(REVİZE)
Nefs 54
aeben 66
Sekercikiz 70.5
ecemavi 64.5
Antepia27 106.5
ada81 68
60kiloyum 79
nehirnil111 52.8
begum75 56
@_SARAYCA_ 55.2(BİLDİRiM YAPMASAN DA DURSUN BURADA PSİKOLOJİK)

Bayram sonrası 8 Eylül için hedefleri unutmayın güzeller .. 1 eylüldeki bildirimleriniz yarışmaya dahil olmayacak ve 8 eylüldeki kilolarınız 2 ye bölünecek unutmayın listedekiler için geçerli bu uygulama ...

Yüzdeniz 2 ye bölüneceği için sadece listedekiler özellikle parantez içinde rakama ulaşmaya gayret etsin , yoksa dediğim gibi bayram sonrası .... nasıl olsa 15 gün var derken duvara toslamayalım

Bu hatirlatmalar iyi oluyor sessizce elimdekini bıraktım vee 60 a hedef koydum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…