Canim memleketteyim. Bayram sonu tatile gidecegiz inşallah. O zamana kadar hazirliklari yapalim. Donusta arabayla goturmesi kolay olur. Dikkat ediyorum diyete ama oyle abartmadansen 2 gun once 1 saat bu gun 1 saat normal yuruyusumu yaz olur mu. Cok opuyorum.
Ben suan kollarindayim.yazarım canom hemen
bende yarın köye çıkıyorumkv demin şefkatli kollarına
Türkan sultan öyledir özletir kendiniKalpler karsiliklidir turkan sorayin resmini ozleyecegimi hec tahmin etmezdim.
Aus kiymali yumurta protein ogunune olmazmi?
selam kızlar
cezam bitti şükür. :)
arada ciscoslarla klasik menüm devam etti. KK da banlı olunca daha çok yiyesim geldi.
menümü yazayım hemen;
kaşarlı pide
bal
birkaç bardak açık çay
birkaç dilim ekmek
öğlen;
çorba
bulgur pilavı yoğurt
akşam;
çorba
yoğurt
Sobada melemen salcalik pisiyor bide patetes koyduk. Oglan tutturdu kizartma diye. Tupte kizartiyorum. Hic agzinin tadini bilmiyor miss gibi kozde patates varken kizartma da neymis
Kizlar gorusuruz hoscakalin
Ausencia atismada son ve en iyi parcam olsun. Bu kadarmi kendime uygununu bulurum ya 70 lerden buyuk ihtimal
Ausencia cenenin yayından öperim minnak kadın. Seni Böyle keyifli görmek ne güzel memleket iyi geldi cidden. Hem kafa olarak hem spor acısından pek iyi geldi. Tek sıkıntım buraya pek gelemiyorum. Annem taşınma sırasında çok ayakta kalmış. Diz kapağına yüklenmiş. Ödem oluşmuş. Yuruyemiyor pek fazla. Haliyle her is bende. Fırsat bulduğumda da spora kaçıyorum. Ama tartı yüzüme gülüyor bu hafta. Porsiyonlarim bi hayli dolu dolu. Buna rağmen iyi gidiyor.
Haftasonu tatile cıkacaz kısmetse.
O arada hiç gelemeyecem sanırım. Bu bir iki ay böyle kayıplardayım beni özleyin anacım
Kalpler karsiliklidir turkan sorayin resmini ozleyecegimi hec tahmin etmezdim.
Ben istemez miyim gelmeyi. Lakin bu anamlar interneti sömürmüsler o sebeple gelemeyebilirim. 59 'lar için de aşırı heyecanlıyımolma mıııı ?
ala pro ....
ama ekmek ölçüsü ne olacak mevzu bu ?
kıymalı yumurtanın yanına bol yeşillik , domates al ... ayran da al (yoğurtta olur) gün için de kh çok aldıysanbence ekmeksiz ... yok ölçlü ise 1 dlm tb ekmekle götürüver geç olmadan hadiiiiiiiiiii
bu banına ....
bunlar menüne ...
hem pide hem ekmek ne grill allasen ?
aynı gün bulgur ....
pattis her türlü o
eğrisi büğrüsü bulacağız yolunu .... büğrü kotan doldu zaten .... artık doğru görme zamanı .
a ha bu da bizim dönemden gelsin
hiç gelemem falan deme yahu .... yüreciğime indirme ... ben bir baba , bir koca , bir oğulla ne şartlarda girdim .... arada babanın teli çal ... bi cee de ...
anneciğine çok geçmiş olsun .
diyetinin iyi gittiğine eminim sana 59 lar çook yakışacak
benim ayakkabılarıda özlüyon di miiiiiiiiiipembe fistanıma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?