Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bayramda kapıya "Bayram nedeniyle kapaliyiz" yazısı asicam

ama bal ekmeksiz gitmez ki :/

yazmayı unutmuşum, hergün yarım saat veya 1 saat ağır tempoda yürüdüm.

Eylül ayında hırslanıp , ben bu işi yaparım diyen ortalama 70 kilo bir kadın ; ay sonunda 65... ortalama 90 ve üzeri bir kadın ; 83 kilo olabilir ay sonunda ...
Eylül ayında yine amaaaaan sende diyen bir kadın ...70 den 75 e ... bir diğeri 90 dan 100 e yaklaşabilir ...

burdaaaaa

afiyet olsun kuzu maşallah iyi yemişin de o kocaman pidenin yanında ekmeği nasıl yedin anlamadım
Haftasonu tatile cıkacaz kısmetse.
O arada hiç gelemeyecem sanırım. Bu bir iki ay böyle kayıplardayım beni özleyin anacım

hayrişim 1-2 ay niye kayıplardasın ki???? uzun süre

burdaaaaa

afiyet olsun kuzu maşallah iyi yemişin de o kocaman pidenin yanında ekmeği nasıl yedin anlamadım

hayrişim 1-2 ay niye kayıplardasın ki???? uzun süre
zaten fazla iştahlıyım diye sorun yaşıyorum.
bıraksam 2-3 pide peşpeşe yerim, yanında da bir ekmeği bitiririm :)

zaten fazla iştahlıyım diye sorun yaşıyorum.
bıraksam 2-3 pide peşpeşe yerim, yanında da bir ekmeği bitiririm :)

hımmmm bak bu kötü işte. ben de bazen çok iştahlıyımdır. ama açıkçası 1 pideden fazlasını yiyemem. hatta o bir pideyi bitiririm ama sonra midemde ağırlık hissi olur. en güzeli hamur işine çok bulaşmamak. benim iştahım çok olduğunda mutfağa git gel yerim. meyveydi, peynirdi, çikolataydı, çerezdi vs. neyse tatlım umarım burada sağlıklı yolu buluruz

Iyi akşamlar herkese

Bugünkü menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
Salatalik acı biber
1 bardak çay

Ara
Yoğurt
2 kuru kayısı
2 ceviz

Akşam
Yoğurt
Haşlanmış tavuk baharatlı çok az yedim pek canım istemedi.

Su 3 litreyi geçmiştir çok koşturdum bugün.

Ausencia

Anan bu ne kuzum ya hiç bitmiyor misafiriniz :)
Bizim eski devlet hastanesinde yağ kas ölçümü vardı, yepisyeni binada yok şaka gibi normal tartı ile bakıyorlarmış. Sen devam et oraya :)

tüm gün elimde ıvır zıvır.
onu bırakmak için buradayım.
başaracağız canım :)

Aminnnnnn
Böğüre böğüre ağlama kısmına da

şuraya yorgunluktan bitmiş bi güneş çizelim kızlar bugün uğrayamadım vallahi biz yarın köye gidiyoruz o yüzden hazırlıklar bitmedi sonrada spordu ütüydü derken yeni oturdum yerime Ausencia kaptanım ben yarın yapmak zorundayım kilo bildrimimi yada cumartesi dönücez o günde yapabilirim nasıl yapalım? bugün çok aşırı yogundu bi spor ve menü bildirimi yapayım da bayılabilirim bu arada bu ara iştahım hiç yok sanırım uyku düzenimin bozulması ile alakalı

Anaaam çok pis üstüme alındım ortalama 70 kilo olan kadın kişisi olarak bende yarın başlıycam ne bayram sonrası diye yazmaya girmiştim tam bu kadar olur yarın sabah çok tırsarak tartılacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…