O zaman karatay dene bence kuzumOnda da öğün arası 4.5 saatmis canım. Bilemedim ki ekmekli de veriyorum karatayla da. Karatay daha iyi geldi ama, kısa süre denedim gerçi
Bayramda kapıya "Bayram nedeniyle kapaliyiz" yazısı asicamHer diyeti bıraktığında bu gazı hatırla ... 100 kilosuna bakmadan sana kilo aldın diyen göbekli adamla gaza geleceksin belki de
bu arada geçmiş olsun , muhtemelen hatalı olduğunu bildiği için sakindir .
sizin evi bayramda çok merak ediyorum
%36 çok ötesi yahu ...
Adamlar demiş bize her yol roma...
Bana her yol kilo ...
8 eylülde 99 ol ..
Sonra her hafta 98...97..96..95..94....93...92....91...90....
bak nasıl aydınlık oluyorsun gözümde ....
ama bal ekmeksiz gitmez ki :/olma mıııı ?
ala pro ....
ama ekmek ölçüsü ne olacak mevzu bu ?
kıymalı yumurtanın yanına bol yeşillik , domates al ... ayran da al (yoğurtta olur) gün için de kh çok aldıysanbence ekmeksiz ... yok ölçlü ise 1 dlm tb ekmekle götürüver geç olmadan hadiiiiiiiiiii
bu banına ....
bunlar menüne ...
hem pide hem ekmek ne grill allasen ?
aynı gün bulgur ....
pattis her türlü o
eğrisi büğrüsü bulacağız yolunu .... büğrü kotan doldu zaten .... artık doğru görme zamanı .
a ha bu da bizim dönemden gelsin
hiç gelemem falan deme yahu .... yüreciğime indirme ... ben bir baba , bir koca , bir oğulla ne şartlarda girdim .... arada babanın teli çal ... bi cee de ...
anneciğine çok geçmiş olsun .
diyetinin iyi gittiğine eminim sana 59 lar çook yakışacak
Ayyy cook heyecanlı en son dun gece aklima geldi acaba kreş binası saglammidir diye sordum esim adaaaa uyu artik dedi
Eylül ayında hırslanıp , ben bu işi yaparım diyen ortalama 70 kilo bir kadın ; ay sonunda 65... ortalama 90 ve üzeri bir kadın ; 83 kilo olabilir ay sonunda ...
Eylül ayında yine amaaaaan sende diyen bir kadın ...70 den 75 e ... bir diğeri 90 dan 100 e yaklaşabilir ...
eeee bu iki kadında diyete niyetlendi ise ; hangi ruh hali ona 2. seçeneği seçtirir ?
Kararsızlık ve inançsızlık .
Karar vermemiştir ve karar verse dahi başaracağına inanmamıştır .
Bu kadın kişisi 7.takımda ise .. hadi el birliği ile koca totosunundan iteliyoruz ....kendisini ... diyete başlayamayan her bir hatun kişisine gelsin .... yeter daaa!!! bekle bekle ... neyi bekliyorsunuz ?
selam kızlar
cezam bitti şükür. :)
arada ciscoslarla klasik menüm devam etti. KK da banlı olunca daha çok yiyesim geldi.
menümü yazayım hemen;
kaşarlı pide
bal
birkaç bardak açık çay
birkaç dilim ekmek
öğlen;
çorba
bulgur pilavı yoğurt
akşam;
çorba
yoğurt
Ausencia cenenin yayından öperim minnak kadın. Seni Böyle keyifli görmek ne güzel memleket iyi geldi cidden. Hem kafa olarak hem spor acısından pek iyi geldi. Tek sıkıntım buraya pek gelemiyorum. Annem taşınma sırasında çok ayakta kalmış. Diz kapağına yüklenmiş. Ödem oluşmuş. Yuruyemiyor pek fazla. Haliyle her is bende. Fırsat bulduğumda da spora kaçıyorum. Ama tartı yüzüme gülüyor bu hafta. Porsiyonlarim bi hayli dolu dolu. Buna rağmen iyi gidiyor.
Haftasonu tatile cıkacaz kısmetse.
O arada hiç gelemeyecem sanırım. Bu bir iki ay böyle kayıplardayım beni özleyin anacım
zaten fazla iştahlıyım diye sorun yaşıyorum.burdaaaaa
afiyet olsun kuzu maşallah iyi yemişin de o kocaman pidenin yanında ekmeği nasıl yedin anlamadım
hayrişim 1-2 ay niye kayıplardasın ki???? uzun süre
zaten fazla iştahlıyım diye sorun yaşıyorum.
bıraksam 2-3 pide peşpeşe yerim, yanında da bir ekmeği bitiririm :)
Anan bu ne kuzum ya hiç bitmiyor misafiriniz :)Tam kendime sade kahve yaptım yanına sade soda açtım. Ay en güzel tepsimize özenle yerleştirdim serçe parmagimi kaldırıp kahvemi yudumluyordumki yine misafir gelecekmiş. Arkadaş ne bu ya ne valiz bitti ne ortalığı toplayabildim günlerdir pazar yeri gibi odam. Misafir agirlamadan işimi bitireyim o arada bı keyfi yapayım dedim yalan oldu.
Bizim eski devlet hastanesinde yağ kas ölçümü vardı, yepisyeni binada yok şaka gibiKızlar dün diyetisyene gittim demistim ya. Vücut analizinde yağ miktarim.yuzde 36 çıktı. En fazla yüzde 31 olmalıydı dedi diyetisyen yani benim bayağı fazlaymis. En çok göbek çevremde yağ varmış. Bacaklarım kalın geliyordu orda 4 kg yağ varmış yani kas miktarından sanırım bacaklarım kalın. Su oranim çok düşükmus bu yüzden sanırım ödem tutuyorum. Misal ben çorap giysem beş dk sonra tüm izi çıkar corabin. Hakeza çamaşır da öyle. Vücudum kendini 30 yaşında hissediyormus zavallı vücuduma ne yapmışım böyle
Metabolizma hızının altında kalori alma dedi diyetisyen yoksa metabolizmam yavaslarmis. 1300 kalori almam gerekiyormuş. Örnek bir liste verdi bir de ancak böyle motomot bunu yiyeceksin demedi onu sevdim. Daha önce devlet hastanesinde diyetisyen sabit liste vermişti hoslanmamistim. Özele gittim ama para vermedim bir de diyetisyene ehehe en güzel yanı oydu bence
tüm gün elimde ıvır zıvır.hımmmmbak bu kötü işte. ben de bazen çok iştahlıyımdır. ama açıkçası 1 pideden fazlasını yiyemem. hatta o bir pideyi bitiririm ama sonra midemde ağırlık hissi olur. en güzeli hamur işine çok bulaşmamak. benim iştahım çok olduğunda mutfağa git gel yerim. meyveydi, peynirdi, çikolataydı, çerezdi vs. neyse tatlım umarım burada sağlıklı yolu buluruz
Aminnnnnnayyyy çok heyecanlııı .... merakla ve ketifle o günleri görelimmmm çoook aminnnnnnnnnnnnn
Seni bu sevda kilondan etse ....
Bu gözler ahh o günleri görse ....
ayyyy ada ... kaç sene öncesine gittim ... 4 girecekti yusufu kreşe yazdırdım ... o güne kadar yapışık ikiz moduz tabii .. okula bıraktım eve geldim ... attım kendimi yusufun yatağına yastığına sarıldım böğüre böğüre ağlıyorummmm ... eşim aradı ... manyak mısın sen kadınnnnn dedi ?
havada uyku havası heee fulya
somon çekti canım heeee...
afiyet ola ... güzel menü canım .
Anaaam çok pis üstüme alındımEylül ayında hırslanıp , ben bu işi yaparım diyen ortalama 70 kilo bir kadın ; ay sonunda 65... ortalama 90 ve üzeri bir kadın ; 83 kilo olabilir ay sonunda ...
Eylül ayında yine amaaaaan sende diyen bir kadın ...70 den 75 e ... bir diğeri 90 dan 100 e yaklaşabilir ...
eeee bu iki kadında diyete niyetlendi ise ; hangi ruh hali ona 2. seçeneği seçtirir ?
Kararsızlık ve inançsızlık .
Karar vermemiştir ve karar verse dahi başaracağına inanmamıştır .
Bu kadın kişisi 7.takımda ise .. hadi el birliği ile koca totosunundan iteliyoruz ....kendisini ... diyete başlayamayan her bir hatun kişisine gelsin .... yeter daaa!!! bekle bekle ... neyi bekliyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?