Bi yarin test yapayim bakalim ne diyecekhoş geldin canım aramıza
canım haşhaşlı amasya burması dediğin haşhaşlı cevizli çörek miben de çok severim eğer oysa
kızlar çok mu küçük canım?
kız teyze mi oluyoz yoksam
69 derken?Olmayız inşallah diyelim ...
Köy dedidiğim buranın köyü ... 20 dk sürer sürmez :)
sende çok özlendin ve bayramdan sonra 4 eylül dedi miydi tependeyim
tekrar hoş geldin ... kaju :)
ben aus ... bölüm editörü , 7 takım kaptanı ... yaş 39 a ramak kala ... eş , anne ...mutlu huzurlu ... hamdolsun :)
90 lardan 80 lere ... sonrasını takımla 52 lere inen ... bir süredir 54-55 dolanan bir kaptan ...
daha detaylı tanışırız şu bayram telaşı bir geçin hele .
sarma sar ...
sarma yeme ...
slogan bu
en son banlıydın ....şimdi enerjin düşük ...
beni özlemişsindir sen ondan
bugün biten bitene
cıks su tutar ...ödem yapar
senin mesaj kalabalığını severim ben ya
ve aleyküm selam ....
naber lily ? 69 oldun mu
gel beraber sevinek beeee ...arkandan beni de al
arefe arefe
aferin çalışkan öğrencim
bizde seni öperiz ...ceee demeye gir ama he ... kilo bildirmedin . yarın bi bakaydık
dünya tatlısı bi kayınvalide
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy manzara ve annen gözümün önünde ...
amaaaaaaaaa süpergırl hayriş bitirmiş işleri
1 haşlanmış yumurta
Bol çeçil peyniri
Biraz süzme peynir
4 5 siyah zeytin
Akşam
1 kase civarı yoğurt çorbası
Börülce salatası
Çay
Yaaa sarma sevilmez mii yahuu iyi misin senn..Neyse ki sarma sevmem ben. Olmuş mu diye tadını bakarım o kadar . Ama sarmıycam amaan bu bayram da bana bayram olsun
Kocis ikna edildi mi?Bende bir kaçayım. Avm ye gitmek istiyorum bakalım kocis ne diyecek. Bir elbise gördüm onu almam lazım :)
Sana da hayırlı bayramlarAusencia kaptanım à da tüm 7. Takıma selam olsun. Hayırlı bayramlar simdiden
Offff ne gaza gelmissindir demii ne güzel.Bi iyi akşamlar deyivereyim kızlar gayet iyi gidiyorum iki gindir hemde dün ekmek yapıldı koyde ve ağzıma surmedim bence bunu başardım ise her şeyi basaririm tabi herkes ne kadar incelmissin çok zayiflamissin tanımayanlar senin mi iki çocuğun var ben öğrenci sandımlar mukemmel hisler hep aklımdasıniz yarından sonra yola çıkıyoruz pazar günü inşallah rahat rahat yazarım
Aboooo ada olur mu olur bakk kime niyet kime kısmet.Bi yarin test yapayim bakalim ne diyecek) ama sanmiyorum ihtimal vermiyorum )
Önce cenenizi vereyimm düşmüş deAusencia bugünkü menüm kalabalık biliyorum. özellikle öğlen. ama bilhassa yazdım. yazınca ne kadar yediğimi görüyorum çünkü. iyi oluyor. bundan sonra ne yersem yiyeyim yediklerimi yazacağım. yani artık düzenli menü yazacağım
düşündüm de gerçekten eylül sonuna kadar 75 olmak istiyorum. bunu istiyorum evettabi ki daha fazlasını da isterim ama 75 bile yeter
bazı kıyafetlerim var daha önce aldığım. 78 li kilolarda uzun kollu gömlekler almıştım. çok güzeldiler. ama çok giymek nasip olmadı. kilo alınca dolaba kaldırıldı. Allahın izniyle onları giyeceğim
ama en çok da yaklaşık 5 yıl önce 72 li kilolarda indirimden aldığım sonra da daha kış gelmeden 1 ay içinde deli gibi kilo almaya başlayıp yine dolaba kaldırdığım pantolonlarımı bu kış Allahın izniylegiymek istiyorum. inanır mısın aldım ve kış gelmeden 1-2 kilo almaya başlayınca hiç giymedim. indirimde iyi bir mağazadan güzel indirimle almıştım. ay ne mutlu olmuştum pahalı pantolonları ucuza aldım ne şanslıyım diye yanlış hatırlamıyorsam 6 tane olması lazım. 7 de olabilir. ama nazar değdi tabi 70 li kilolara inene kadar arada başka pantolonlarım da var. ama bunların özelliği hiç giyememiş olmam
böyle kıyafetleri hedef koyunca ve onları giyeceğimi hayal edince daha bir hoş oldu sanki
bu birkaç gün belki tam düzenli olmayabilir ama o menüler yola gelecek Ausçünkü ben incecik olmak istiyorum. hak ediyorum bunu. vücuduma hak ettiğini vermeliyim
netten bakıyorum da 140 130 kilolardan 60-65 lere inen insanlar var. ben şurada 15-20 kilo vereceğim. 89,5 tim şimdi 80 civarıyım. bu bile ne kadar farkediyor görünüşte ve hissedişte
ayyyy çenem düşmüş
Canım bak ne kadar güzel yazmışsın herşeyini en iyi sen biliyorsun vee basaracaksin inanıyorum.Ausencia bugünkü menüm kalabalık biliyorum. özellikle öğlen. ama bilhassa yazdım. yazınca ne kadar yediğimi görüyorum çünkü. iyi oluyor. bundan sonra ne yersem yiyeyim yediklerimi yazacağım. yani artık düzenli menü yazacağım
düşündüm de gerçekten eylül sonuna kadar 75 olmak istiyorum. bunu istiyorum evettabi ki daha fazlasını da isterim ama 75 bile yeter
bazı kıyafetlerim var daha önce aldığım. 78 li kilolarda uzun kollu gömlekler almıştım. çok güzeldiler. ama çok giymek nasip olmadı. kilo alınca dolaba kaldırıldı. Allahın izniyle onları giyeceğim
ama en çok da yaklaşık 5 yıl önce 72 li kilolarda indirimden aldığım sonra da daha kış gelmeden 1 ay içinde deli gibi kilo almaya başlayıp yine dolaba kaldırdığım pantolonlarımı bu kış Allahın izniylegiymek istiyorum. inanır mısın aldım ve kış gelmeden 1-2 kilo almaya başlayınca hiç giymedim. indirimde iyi bir mağazadan güzel indirimle almıştım. ay ne mutlu olmuştum pahalı pantolonları ucuza aldım ne şanslıyım diye yanlış hatırlamıyorsam 6 tane olması lazım. 7 de olabilir. ama nazar değdi tabi 70 li kilolara inene kadar arada başka pantolonlarım da var. ama bunların özelliği hiç giyememiş olmam
böyle kıyafetleri hedef koyunca ve onları giyeceğimi hayal edince daha bir hoş oldu sanki
bu birkaç gün belki tam düzenli olmayabilir ama o menüler yola gelecek Ausçünkü ben incecik olmak istiyorum. hak ediyorum bunu. vücuduma hak ettiğini vermeliyim
netten bakıyorum da 140 130 kilolardan 60-65 lere inen insanlar var. ben şurada 15-20 kilo vereceğim. 89,5 tim şimdi 80 civarıyım. bu bile ne kadar farkediyor görünüşte ve hissedişte
ayyyy çenem düşmüş
Duâ ediyoruz zaten elden başka bir şey gelmiyor.Bende durumlar karışık. Memleketteyim. Daha öncesi bir pislik yüzünden bir zavallı yüzünden yüzyıl banlı kaldım zaten. O saydırdığım başka bir mevzu.
Şu andaki durum Arakan. Arakan için dua edin arkadaşlar. Ben hiçbirşey yapamam demeyelim duadan başka silahımız yok elimizde. Allah kahretsin zulüm edenleri. Nasr inşirah ayetel kürsi yasin okuyalım. Okuyalım ve niyetimizi ordaki kardeşler için edelim.
Üç dört gündür üzerimizde bir ağırlık var manevi anlamda. Kızımın sürekli başına bir kaza geliyor. Allah beterinden korusun. Başka mavzularda var aile içinde. Onlarda saydırdığım başka mevzular gibi kalsın kenarda.
Dün sabah sekizden akşam beşe kadar yoldadık. Urfadan Hatay'a geze geze geldik. İskenderun sahilde kızım ilk kez denizle tanıştı :) Korktu biraz dalgalardan. Dün gece uyuyamadım doğru dürüst. Kendimi çok ağır hissediyorum. Yorgun bitkin. Enerjik değilim. Yediklerime dikkat etsem de kendimi bin kilo hissediyorum. Hibiskus Yeşil çay chia keten hepsini aldım yanıma. Bakalım inşallah yolun verdiği yorgunluğu atarım üstümden. İki günlük ayran detoksu yapıyorum dün gece ve bu gece için. Inşallah faydası olur.
Tartı durumu için şu an burda tartı yok. Ne olacak bilmiyorum. pazar veya pazartesi eve döneceğim.
Benden bu kadar.
Neden skandal nedennn almamissindir inşallah
Canım ya artık istesemde yiyemiyorum. Akşam da ödem olmasın diye yoğurt yedim birşeyler yemeyip yatarsam hemen şiş oluyorum yoksa onu da pek yiyesim yoktu.Hani beraber ciğer yiyecektik hemen kaçmışsın memlekete
Megim menün çok az olmuş. Özellikle mi böyle şeyettin ki
Daha ben diyecektim. Burda büyümüşü var bi işe yaramıyoruz. Senede 10 gün o da belki
69 derken?dalga mi geçiyosun aus? keskeeeee ama nerdeee
Canım ya artık istesemde yiyemiyorum. Akşam da ödem olmasın diye yoğurt yedim birşeyler yemeyip yatarsam hemen şiş oluyorum yoksa onu da pek yiyesim yoktu.
Kafamda bitirdim herşeyi 60' a baş koydum:)))
Evet kesinlikle öyle :))Yaa çok güzel bir duygu his değil mi yiyememek...
Bende öyleyim yemeden de yasaniyormus
Evet kesinlikle öyle :))
Şunu yedim çok mutlu oldum lafı sadece kandırmaca o anlık his ama sonrası hüsran.
Ben bunu çok fazla yaşadım geçen sene şu saatte kim bilir ne yiyordum bak ne hale geldim. O zaman topalak 85 şuan 60 aaa çoook yakın.
O zamanlar ne olacak halim diye ağlayan ben 50 beden kiyafet almıştım: (
şuan ooo çok mutluyum yarınki 38 beden kuyafetimi giyecek olan ben:))
Ee daha ne olsun dimi: )
Bir çenesi düşen de ben :))
küstüm
ben size misafir gelem bu bayrampayımı ayır
uyumadım ama sersem gibiyimniye ki??? protein menü ne güzel
Inşallah herkes yaşar bu mutluluğu yeterki istesinler.Çok iyi maşallah canım...
50 bedendenn 38 e
İnşallah bütün isteyenlere nasip olurr senin gibi yazarlar....
Asıl benim çene yerlerde şimdi yeşil çay içiyorum bitsin kalkayim Arefe banyosu yapcemm
Ausencia kaptanım à da tüm 7. Takıma selam olsun. Hayırlı bayramlar simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?