Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoş geldin canım aramıza

canım haşhaşlı amasya burması dediğin haşhaşlı cevizli çörek mi ben de çok severim eğer oysa

kızlar çok mu küçük canım?

kız teyze mi oluyoz yoksam
Bi yarin test yapayim bakalim ne diyecek ) ama sanmiyorum ihtimal vermiyorum )

69 derken? dalga mi geçiyosun aus? keskeeeee ama nerdeee

Ausencia bugünkü menüm kalabalık biliyorum. özellikle öğlen. ama bilhassa yazdım. yazınca ne kadar yediğimi görüyorum çünkü. iyi oluyor. bundan sonra ne yersem yiyeyim yediklerimi yazacağım. yani artık düzenli menü yazacağım

düşündüm de gerçekten eylül sonuna kadar 75 olmak istiyorum. bunu istiyorum evet tabi ki daha fazlasını da isterim ama 75 bile yeter

bazı kıyafetlerim var daha önce aldığım. 78 li kilolarda uzun kollu gömlekler almıştım. çok güzeldiler. ama çok giymek nasip olmadı. kilo alınca dolaba kaldırıldı. Allahın izniyle onları giyeceğim

ama en çok da yaklaşık 5 yıl önce 72 li kilolarda indirimden aldığım sonra da daha kış gelmeden 1 ay içinde deli gibi kilo almaya başlayıp yine dolaba kaldırdığım pantolonlarımı bu kış Allahın izniyle giymek istiyorum. inanır mısın aldım ve kış gelmeden 1-2 kilo almaya başlayınca hiç giymedim. indirimde iyi bir mağazadan güzel indirimle almıştım. ay ne mutlu olmuştum pahalı pantolonları ucuza aldım ne şanslıyım diye yanlış hatırlamıyorsam 6 tane olması lazım. 7 de olabilir. ama nazar değdi tabi 70 li kilolara inene kadar arada başka pantolonlarım da var. ama bunların özelliği hiç giyememiş olmam

böyle kıyafetleri hedef koyunca ve onları giyeceğimi hayal edince daha bir hoş oldu sanki

bu birkaç gün belki tam düzenli olmayabilir ama o menüler yola gelecek Aus çünkü ben incecik olmak istiyorum. hak ediyorum bunu. vücuduma hak ettiğini vermeliyim

netten bakıyorum da 140 130 kilolardan 60-65 lere inen insanlar var. ben şurada 15-20 kilo vereceğim. 89,5 tim şimdi 80 civarıyım. bu bile ne kadar farkediyor görünüşte ve hissedişte

ayyyy çenem düşmüş

Neyse ki sarma sevmem ben. Olmuş mu diye tadını bakarım o kadar . Ama sarmıycam amaan bu bayram da bana bayram olsun
Yaaa sarma sevilmez mii yahuu iyi misin senn..
Benim ennn enn sevdiğim kiymetlimdirr kendileri...

Bende bir kaçayım. Avm ye gitmek istiyorum bakalım kocis ne diyecek. Bir elbise gördüm onu almam lazım :)
Kocis ikna edildi mi?
Gidildi mi avmye alındı mı elbise huu
Ausencia kaptanım à da tüm 7. Takıma selam olsun. Hayırlı bayramlar simdiden
Sana da hayırlı bayramlar
Offff ne gaza gelmissindir demii ne güzel.
Bi yarin test yapayim bakalim ne diyecek ) ama sanmiyorum ihtimal vermiyorum )
Aboooo ada olur mu olur bakk kime niyet kime kısmet.
Test varmı evde kız öyle hazır mı bekletiyonn
Yarın bayram ecz. Kapalı olurr nöbetçi eczane bulman lazim..
Bu arada tv kanalı lifetime canım
Önce cenenizi vereyimm düşmüş de
İnşallah hepsinin içine girersin hatta bol gelsinlerde daraltmaya terziye gidersinn

Canım bak ne kadar güzel yazmışsın herşeyini en iyi sen biliyorsun vee basaracaksin inanıyorum.
Bende senin gibi hiç giymedigim pantolonlarım vardı.
85 dim 75 oldum 2 tanesini giydim, 70 oldum 2 sini daha giydim, cok sukur ki 60 a az kaldı şimdi ayy ne zaman yenilerini alsam diyorum :)))
Çok bol olanları daralttim bazılarını verdim başkasına.
Üst kiyafetlerimi de daralttim gerisini hep verdim asla görmek istemiyorum onları. 2 tane bıraktım gördükçe bakayım ve bir daha o hale gelmeyeyim diye :)))
Önemli olan istemek ve vazgecmemek.
Burası da tam yeriiiiii: ))

Duâ ediyoruz zaten elden başka bir şey gelmiyor.
Rabbim yardımcıları olsun zulüm gören herkesin...
Diğer olaylarda içini refah tut canım bol bol oku ve guzel şeyler düşün...
Rabbim kolaylıkla atlatmayi nasip etsin...
Neden skandal nedennn almamissindir inşallah

Canım ya artık istesemde yiyemiyorum. Akşam da ödem olmasın diye yoğurt yedim birşeyler yemeyip yatarsam hemen şiş oluyorum yoksa onu da pek yiyesim yoktu.
Kafamda bitirdim herşeyi 60' a baş koydum:)))

Canım ya artık istesemde yiyemiyorum. Akşam da ödem olmasın diye yoğurt yedim birşeyler yemeyip yatarsam hemen şiş oluyorum yoksa onu da pek yiyesim yoktu.
Kafamda bitirdim herşeyi 60' a baş koydum:)))

Yaa çok güzel bir duygu his değil mi yiyememek...
Bende öyleyim yemeden de yasaniyormus

Yaa çok güzel bir duygu his değil mi yiyememek...
Bende öyleyim yemeden de yasaniyormus
Evet kesinlikle öyle :))
Şunu yedim çok mutlu oldum lafı sadece kandırmaca o anlık his ama sonrası hüsran.
Ben bunu çok fazla yaşadım geçen sene şu saatte kim bilir ne yiyordum bak ne hale geldim. O zaman topalak 85 şuan 60 aaa çoook yakın.
O zamanlar ne olacak halim diye ağlayan ben 50 beden kiyafet almıştım: (
şuan ooo çok mutluyum yarınki 38 beden kuyafetimi giyecek olan ben:))
Ee daha ne olsun dimi: )

Bir çenesi düşen de ben :))

Çok iyi maşallah canım...
50 bedendenn 38 e
İnşallah bütün isteyenlere nasip olurr senin gibi yazarlar....

Asıl benim çene yerlerde şimdi yeşil çay içiyorum bitsin kalkayim Arefe banyosu yapcemm

Break break ... odasına sığınan aus bildiriyor.
Köye yola çıkıldı .
Tam gelinmek üzere idi ki ... aus telefonunu evde unuttuğunu farketti
Geri dönüldü .
Telefon alındı .
Bu sefer bi 5 dk gidildi ... eşim tüfeğini almadığını farketti.
Geri dönüldü
Bitti mi hayııııııır
Yola çıkıldı ... yeni yapılan yola girdi bu sefer eşim ...
Giderken yol birden bitti
Devamı yok yolun uçurum yahu vardı bu yolun sonu diye söylene söylene geri dönüldü
Hah dedi bu sapaktı.... yola devam ...
Birden kum tepesi çıktı karşımıza kum ile belediye kapamış yolun devamını
Geri dönüldü

Dedim adam gel gitmeyek ...

Neyse senelerdir kullanılan yola geri dönüldü ... köye gelindi .

Yeme içme ... sohbet muhabbet .
Daha kimse yok .
Görümceler maaile yarın .. eltiler bi ihtimal bu gece gelecek .

Bende bana müsade dedim ...

Ayyyy böyle işte .

Heee kv 4 kilo vermiş . Belli oluyor mu dedi oğluna. O da pek anlamadım dedi . Dürttüm 400 gr da verse bi kadına eveeet incelmişsin demeyi öğrensin

Çok iyi maşallah canım...
50 bedendenn 38 e
İnşallah bütün isteyenlere nasip olurr senin gibi yazarlar....

Asıl benim çene yerlerde şimdi yeşil çay içiyorum bitsin kalkayim Arefe banyosu yapcemm
Inşallah herkes yaşar bu mutluluğu yeterki istesinler.

Bende kızı uyutmayi başarırsam banyo yapacağım: ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…