Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne kadan güzel bir his di mi ?

Canım ya artık istesemde yiyemiyorum. Akşam da ödem olmasın diye yoğurt yedim birşeyler yemeyip yatarsam hemen şiş oluyorum yoksa onu da pek yiyesim yoktu.
Kafamda bitirdim herşeyi 60' a baş koydum:)))
Sabahın kuvvetli olsun. Akşamı geçiştirsen de olur megim.
O 60 buraya gelecek

Harbiden tam yöresel olmuş.
Ama o kadın gibi yeme sakınnnnn
Dün gördüm o kadını tv de. Peder bey diyor ki bu kadın ekrana sığmıyor

Daha iyi bu bayramdan önce listede olman. Liste seni cıslardan uzak tutabilir. Ausun gazabından cıs hayali bile kurmazsın.
Kilo bildirimim Ausencia
Yola çıkıyoruz orada tel çekmiyor
Wcsiz kilo bildirimim: )))

Geçen hafta : 63.5
Bu hafta : 61.6
Fark : 1.9
% = 2.99
Tartimla sohbet etmek güzeldi

Gelsin ponponlar . Tebrikler canım

Son düzenleme:
Kilomu akşam bildireyim. Şu an +100 gr dayım. Her sabah aynı ekşını yaşıyoruz. Sabah la akşam arasında en az 1 kilo oynuyor. Sıcak bana yaramıyor. Bi kez daha anlamış olduk.
Ben halen bir denge kuramadım en az akşamla 1 bucuk kilo fark ediyor bende bekliyorum

Kilo bildirimim dun misafirlik ve gec uyuma biraz sisirse de
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 68.0
Fark =3.5 kg
Dogru hesapladim degil mi .
Ausencia igdedali
Bugun ve yarin etlerimize ekmek eslik etmeden , limonlu salatalarla ask yasayarak tuketelim baklava gelince su icelim hele boreklere hic yuz vermeyelim , kaptana sopayi cikartmayalim. Subhaneke amin

Yani yerim ama sarma olsada yesek dediğimi hiç hatırlamıyorum hani bir çikolata gibi yemezsem burnumda tütmez
Kocis ikna edildi 42 beden elbise alındı

Canım geçmiş olsun. Bu baş dönmeleri için bir doktora gitsene. Gerçi stresten diye düşünüyorum. Küçük bebeleri olup da sakin kalan var mı ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…