Geçmiş olsun canım. Bulabilir misin bilemem ama limon yağı kaşıntıya çok iyi geliyor. Alerjilerde, böcek ısırıklarında kaşınan bölgeye limon yağı sürüyorum. Şıp diye kesiyorYaptim test canim negatiffff ben biliyordum zatiii
Ama hasta olamadim karnim cook sisti cook((
Kizlar bigun bi misafirlige gittik baklava ikram edildi bir dilim yedim... anammmm yedikten bir saar sonra kaşinmaya basladim ayyy yogurt yedim ustune eve gelince yok gecmiyor boyle kabar kabar kirmizi kirmizi oldu vucudum bayat cevize karsi boyle olurum... acaba ceviz bayatmiydi ayyyy bol su içiyorum vucud atsin diye.... soğuğa yakin suyla dus aldim biraz kaşıntısı dindi....
Baska fikri olan var miiii ???
Ne severim o boraniyiiii... Aynısı mıdır bilmiyorum ama bizim buralarda yapılan kış yemeğidir. Pazı sapıyla yapılır. Kuzu eti, nohut, kuru börülce(lolaz derler burada) bi de bulgurlu yuvalaklar eklenir... Kış gelse de yuvalaksızından yesem dedirttin
1 Eylül Cumamenü bildirimim:
Uyanınca(06:00)
3 kaşık yoğurt keten tohumuyla
2 ceviz
Kahvaltı(08:30)
2 haşlanmış yumurta
az peynir
bol yeşillik
közlenmiş biber
domates salatalık
Öğlen(13:00)
ciğer kebabı(yarım lavaşla)
ayran
salata
1 kase sütlaç(nenemlerdeydik öğlen)
Akşam(17:00)
1 kase yoğurt
az salata
Su: her gün 3 lt geçiyor.
Sporu dün bildirdim.
Ausencia sana ve takıma böyle bir menüyle geldiğim için gerçekten çok üzgünüm. Yazarken utandım. Tartıya çıktığımda inanamadım. Başka sıkıntılarım da var bu feylesof nişan meselesi falan... Bunlar elbette bahane değil ama bu cıs çok sinsi... İradesizlikten değil vazgeçtiğimden oldu. Tartıda 55.5 i görene kadar söz veriyorum bir daha olmayacak...
Bugün hemen toparlandım. Tam gaz devam ediyorum. İnşallah dediğin gibi vücudu şaşırtmışımdır. Anlayışın için de teşekkür ederimm
Geçmiş olsun canım. Bulabilir misin bilemem ama limon yağı kaşıntıya çok iyi geliyor. Alerjilerde, böcek ısırıklarında kaşınan bölgeye limon yağı sürüyorum. Şıp diye kesiyor
Ne severim o boraniyiiii... Aynısı mıdır bilmiyorum ama bizim buralarda yapılan kış yemeğidir. Pazı sapıyla yapılır. Kuzu eti, nohut, kuru börülce(lolaz derler burada) bi de bulgurlu yuvalaklar eklenir... Kış gelse de yuvalaksızından yesem dedirttin
Kavurmadan ziyade haşlanıyor sanırsam. Çok lezzetli ama yazın pek yenecek cinsten değil hem et hem baklagil hem kızartılmış bulgur köftesi ağır geliyor... Ama yuvalaksız olanını kışın arada 1 kase yemek gayet de keyifli olarbu limon yağı bilgisi iyi oldu. saol tatlım.
şu sizin boraniyi ben de not edeyimpazı sapı kavrulmuş de mi hayriş???
Kuzum benim nenemin elinin ayarı yok. Bir tatlıydı ki sorma... Lavaşın üstüne onu da yiyince acayip şişirdi. Akşama kadar midem kavruldu resmen. Salaklığımdan yedim kızdığım nokta o aslında. Nenemlere bir gittim dayılar yengeler aaa ne kadar zayıfladınlar falan. Bide babam ben annem üçümüz de epey kilo verdik. İltifat üstüne iltifat. Salak yeme işte. Ne var tartı durduysa... Senin keyfine göre mi zayıflayacak bedenin. Onun bi bildiği var.tam sopalıksın hayrişimbu menüyü mü saklıyordun? ne var yani bir sütlaç yemişsin o kadar. tamam içinde pirinç ve şeker var ama süt azcık tutmuştur şekeri. zaten akşama da yoğurt yemişsin bitmiş olay. bak bugün de toparlamışsın. tamam işte sorun yok
kız hep ben mi cısss yicem azcık da sen ye de ben görem
Bu anamın herşeyi atma huyundan gına geldi gınaaaa... 2 yıl önce zayıflayınca tam da bu kilodayken birkaç kıyafet aldıydım. Giyemeden hızla kilo aldım. Urfa'da bırakmıştım. Taşınırken anneme didim ki anacım onları artık giyebilecem sakın verme kimseye(taşınırken kıyafet ayıklıyordu). 2 ayakkabım 2 elbisem sayısız gömleğim ve 2 de pantolonum artık yok. İhtiyacı olan birine de vermemiş. Atmış öylece. Çıldırdım. Bişey de diyemedim. Buraya yazayım da rahatlayayım dedim
senin anne atış konusunda sıkıntılı biraz galibaYav ben hiçbirşeyimi atamıyorum... Tatlış kadın niye herşeyi atıyorsun diyorum. Amaaaan boşta durdukça rahatsız oluyorum gözüme batıyor diyor....
He bi de Yarın spordan önce şu adını söyleyemediğim tohumdan yiyecektim. Çiya mı ney dertse işte... Kendi dedi evde var ben yiyemedim kıvamı hoşuma gitmedi diye. Bi deneyeyim dedim. Akşamdan suya koyayım dedim bulamadım. Anacım nere koydun onu diye sormuş bulundum. O da nesi atmış... Korkuyorum bir gün eve gelip babamı bulamayacam diye
Ohh be rahatladım
Canim bizimki biraz farkli sanirim bi diken cinsi var ondan yapilir veya ispanaktan haslanir icine sarimsak ve biraz ince bulgur yogurtla karistirilip uzerine terwyagi gezdirilir. Inanilmaz lezzetli birsey. Ben de ne zamandir yememistimGeçmiş olsun canım. Bulabilir misin bilemem ama limon yağı kaşıntıya çok iyi geliyor. Alerjilerde, böcek ısırıklarında kaşınan bölgeye limon yağı sürüyorum. Şıp diye kesiyor
Çok sıkıntılı çok. Bugün tatil için çanta hazırlıyor. diyor ki bu paletlerini kullanmıyorsun vereyim birine. Anne 2 senede bir tatile çıkıyorum nerede kullanayım paletleri dedim aa evet doğru dedi gitti. Atmış olabilir baksenin anne atış konusunda sıkıntılı biraz galiba
kıyafetlerine üzüldüm yaaa. şimdi onları almak yeni masraf demek. valla ben 5 yıldır saklıyom. evet yer tutuyor ama napim. uzun zamandır kilo vermesem de hep isteğim vardı. vazgeçmedim. bu nedenle sakladım. iyiki de saklamışım. versem üzülürdüm içimde kalırdı valla
chiaya da günah olmuş. komşuya verseydi bari
Benim dediğimden farklı ama daha sağlıklı duruyorIste boyle
Kuzum benim nenemin elinin ayarı yok. Bir tatlıydı ki sorma... Lavaşın üstüne onu da yiyince acayip şişirdi. Akşama kadar midem kavruldu resmen. Salaklığımdan yedim kızdığım nokta o aslında. Nenemlere bir gittim dayılar yengeler aaa ne kadar zayıfladınlar falan. Bide babam ben annem üçümüz de epey kilo verdik. İltifat üstüne iltifat. Salak yeme işte. Ne var tartı durduysa... Senin keyfine göre mi zayıflayacak bedenin. Onun bi bildiği var.
Ama yoook kendime kızdım ulan madem zayıflamıyorum Ausa diyim beni mezun etsin bile dedim içimden
Maydanoz iyi geldi. Allah razı olsun senden hatırlattın bak dün. Akşama kadar wc şov vardı... Yarına bekliyorum tartımdan güzel bişeylerigdedali yarina iner siskinligin buyuk ihtimal
Ahaha annen supermis ya ben de evde fazlalik sevmem atarim ya da veririm birine. Ama annen beni gecmisÇok sıkıntılı çok. Bugün tatil için çanta hazırlıyor. diyor ki bu paletlerini kullanmıyorsun vereyim birine. Anne 2 senede bir tatile çıkıyorum nerede kullanayım paletleri dedim aa evet doğru dedi gitti. Atmış olabilir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?