Masum bakk bi anda nasıl değişti havamiz demii...Çok geçmiş olsun ece ,
Hayrına bana yeşillik gönderin de otlanam ecükAhahahaacaytabagim sen benim olculerim ve beni gor asil bugun yazdim. Isin zor insallah okul acilana kadar biter tadilat. Elekrikli isiticin da yok sanirim sıkı giyin hasta olma. Limonlu yesillik ye , kaptandan sopayi yeme. Bu bir 7. Takim atasozudur Ausencia
At da çok at mi yesem kicaytabagi tabak hosgeldin :) netin duzgun ceker insallah.
Tavuk olayina guldum araba yok sanki atlami getiriyolar kac gun surebilir ki
Rabbim sağlıklı.uzun ömür versin varlar şükür nen bugün gidin demistim ama onlar gecer sandı geçmeyince nasip bakalımOlsun canım duân yeter seninde annenler varmış şükür..
At da çok at mi yesem kitavuk iyidir haklısın ben tavuk yiyim zaten et olmuş 50 lira
Sen listedeydin demi bunlar kaptanın en sevmediği mesajlar ozellikle cozuttum ipin ucu kaçtı diyet yalan oldu falan benden demesiGeçmişi çok okuyamadım yuzyilda yüklenir belki de öyle okurum. Artık elimden geldiğince burdayım bende cozuttum iyice. Nasıl ne diyeti yapicam bilmiyorum. Pro ağırlıklı yapacaktım bayramda kurbana girdim hayvanı öyle görünce et rahat yiyemiyorum. Tavuk yiyim bari onları kesilirken görmedimtavuk da bayattir diye korkuyorum buraya kim bilir kaç günde geliyodur. Memlekette yaz başı diyete baslamadigima çok pişmanım keşke bu gruba yazbasi girseydim.
Bir diyet planim var ama bakalım sizler ne dersiniz kızlar ve elbette kaptanAusencia
Sabah
1 dil tam tanilli ekmek zeytin peynir yumurta domates
Öğleyin
1 kase meyveli yoğurt içine 1 yemek kaşığı yulaf kepegi
Ara
1 avuç çerez
Akşam
Çorba yoğurt 2 dil ekmek
Bimere bunu da yazicam bana 3 5 davuk versinler ben üretir yerim onları
Zaten taze buldunmu dondurucuya koyarsin. Buzdolabin vardi dimi
Amin...Rabbim sağlıklı.uzun ömür versin varlar şükür nen bugün gidin demistim ama onlar gecer sandı geçmeyince nasip bakalım
Evet evet listedeyim o kadar da cozutmadim canım. Cozuttum dediysem misal önceden ekmek yemiyodum şimdi 2 dilim ekmek yiyorum gibi. Yoksa bayramda falan baklavası boregi almadım ağzıma bir de spor yapamadım çok o nedenle dedimSen listedeydin demi bunlar kaptanın en sevmediği mesajlar ozellikle cozuttum ipin ucu kaçtı diyet yalan oldu falan benden demesi
Bimere bunu da yazicam bana 3 5 davuk versinler ben üretir yerim onları
Var var dolap var şükür
Benim ayağımda arabistanda enfeksiyon olduydu dr gittik iki merhem bi hap gectiydi bastan öyle zannettim ama değilmiş morardı şişti hemde damaradan antibiyotik aldığı halde geçecek elbet dua ediyoruzecemavi ben biliyorum o cok zor bisey allah yardimcisi olsun doktorumuzun şafi ismiyle şifa versin inş
Alamadım daha abla tadilat bitince temizliğe giricem sağolasın süpürgeyi söylediğin için bakayım bu haftaA101 e 99 tl ye Elektrik süpürge gelecek bu aralar...
Naptin süpürge işini.
Benim ayağımda arabistanda enfeksiyon olduydu dr gittik iki merhem bi hap gectiydi bastan öyle zannettim ama değilmiş morardı şişti hemde damaradan antibiyotik aldığı halde geçecek elbet dua ediyoruz
Amin.Amin...
İnşallah iyi haberler verirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?