Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun ece ,
Masum bakk bi anda nasıl değişti havamiz demii...
Gerçekten herşeyin başı sağlık bizim ve sevdiklerimizin..
Arkadaşını ,yaşadıklarını son bir kez düşün vedalaş onunla ve yasadiklarinla..
Yolu açık olsun deyip unutmaya çalış...
Aklına geldikçe buraya yaz bizlerle sohbet et..

Geçmişi çok okuyamadım yuzyilda yüklenir belki de öyle okurum. Artık elimden geldiğince burdayım bende cozuttum iyice. Nasıl ne diyeti yapicam bilmiyorum. Pro ağırlıklı yapacaktım bayramda kurbana girdim hayvanı öyle görünce et rahat yiyemiyorum. Tavuk yiyim bari onları kesilirken görmedim tavuk da bayattir diye korkuyorum buraya kim bilir kaç günde geliyodur. Memlekette yaz başı diyete baslamadigima çok pişmanım keşke bu gruba yazbasi girseydim.

Bir diyet planim var ama bakalım sizler ne dersiniz kızlar ve elbette kaptan Ausencia

Sabah
1 dil tam tanilli ekmek zeytin peynir yumurta domates

Öğleyin
1 kase meyveli yoğurt içine 1 yemek kaşığı yulaf kepegi

Ara
1 avuç çerez
Akşam
Çorba yoğurt 2 dil ekmek

Hayrına bana yeşillik gönderin de otlanam ecük

Sen zopayi yemissin ellam bana öyle gibi geldi

Isiticim yok canım kalorifere de baktircam yarın. Senin ölçüleri göremedim de benimki gibiyse yandin nasıl eriycek bunlar

Sen listedeydin demi bunlar kaptanın en sevmediği mesajlar ozellikle cozuttum ipin ucu kaçtı diyet yalan oldu falan benden demesi

Sen listedeydin demi bunlar kaptanın en sevmediği mesajlar ozellikle cozuttum ipin ucu kaçtı diyet yalan oldu falan benden demesi
Evet evet listedeyim o kadar da cozutmadim canım. Cozuttum dediysem misal önceden ekmek yemiyodum şimdi 2 dilim ekmek yiyorum gibi. Yoksa bayramda falan baklavası boregi almadım ağzıma bir de spor yapamadım çok o nedenle dedim

ecemavi ben biliyorum o cok zor bisey allah yardimcisi olsun doktorumuzun şafi ismiyle şifa versin inş
Benim ayağımda arabistanda enfeksiyon olduydu dr gittik iki merhem bi hap gectiydi bastan öyle zannettim ama değilmiş morardı şişti hemde damaradan antibiyotik aldığı halde geçecek elbet dua ediyoruz

Benim ayağımda arabistanda enfeksiyon olduydu dr gittik iki merhem bi hap gectiydi bastan öyle zannettim ama değilmiş morardı şişti hemde damaradan antibiyotik aldığı halde geçecek elbet dua ediyoruz

Tabi gecicek iste zorliycak biraz. Hastane ortami en iyisi surekli tahlil yapilcak dopleri falan bakilip takip edilcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…