Geçmiş olsun ya çok fena olmuş dikkat et canım çok özen göster çabucak iyilessinBenim ayağımda arabistanda enfeksiyon olduydu dr gittik iki merhem bi hap gectiydi bastan öyle zannettim ama değilmiş morardı şişti hemde damaradan antibiyotik aldığı halde geçecek elbet dua ediyoruz
Evet o zonklama fena ne kada şükretsek az sağlığımızaTabi gecicek iste zorliycak biraz. Hastane ortami en iyisi surekli tahlil yapilcak dopleri falan bakilip takip edilcek
Benim ayak degil kelebegin ayağıGeçmiş olsun ya çok fena olmuş dikkat et canım çok özen göster çabucak iyilessin
Maç eşliğinde sporumu yaptım sahalara döndüm
62 dk eliptik 186
36 dk egzersiz 108
40 dk gezinti yürüyüşü 40
Toplam
334
Geçmiş olsun ecem . Şifa bulsun inş ..Kizlar kardeşimin ayağı kötü hastaneye yatacak çok dua edin
Yok kiz daha yemedim ama yemem yakindir. Bu haftanin hedef kilosuna ulasamadim. Isler gucler yoruyor beni . Tatil guzeldi. Sporum iyi gidiyordu. Simdi enerjim kalmiyorHayrına bana yeşillik gönderin de otlanam ecük
Sen zopayi yemissin ellam bana öyle gibi geldi
Isiticim yok canım kalorifere de baktircam yarın. Senin ölçüleri göremedim de benimki gibiyse yandin nasıl eriycek bunlar
Aa daktırımınmı ayagı kötü oldu hayallah ..Enfeksiyon aslinda antibiyotik aliyor yuksek doz damardan ama morarmış hastaneye yatacak annemlerde.yanina gidiyor cocuklar evde
Yatmadan tedavisi zor demislerde annemler gitmeye öyle karar verdi bakalim İnşaAllah yarın daha iyi olur hele bir enfeksiyon uzmanı görsünGeçmiş olsun ecem . Şifa bulsun inş ..
Ruzgarin kizi gecmis olsun.
saol ablacım daha iyiyim bugün ama önlem için spor yapmadım yarın başlıcam inşallah
Kuzum bugun buraya yazmistim yine yazayim.Çok doğru söylüyorsun ama saplantı işte, ve herkeste vefa yok işte onun yerindeki ben olsam ben yazardim iki kelimede olsa
hata onlarda değil insan manası yükleyen bende....
Hosgeldiniz tatilde girememistim.İyi akşamlar kızlar
Çoook uykum var sabah erken kalktım ya güya
Menümü yazayım canlar
Sabah 7.30
Soğan kürü
8.30
Tereyağlı 2 yumurta
Biraz tel kaşar
5 zeytin
Yarım domates
Akşam 18.00
Soğan kürü
18.30
Yarım kase merc. Çorbası
Kavurma
Bool salata
Su 2.5 lt den fazladr
@Ausencia cım spor listesi için henüz kendimi hazır hissetmiyorum. Ufukta regl durumu var onu bi atlatayım da sonrasına bakarız
Gecmis olsun abla .Benim ayağımda arabistanda enfeksiyon olduydu dr gittik iki merhem bi hap gectiydi bastan öyle zannettim ama değilmiş morardı şişti hemde damaradan antibiyotik aldığı halde geçecek elbet dua ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?