Neyin var diye merak edio mesajlarina baktim..olmuş bitmisin ardina düşme masumum bak üzülen sen oldun..cok mu degerli bu insan senin için sanmam..eger gecmise cok takilirsak önümüzdeki engelleri görmez tokezleriz ruhende böyle..ya kızlar çok özür dilerim hep sorun ile geliyorum son zamanlarda , öyle moktan şeyler takıyorum ki kafama ... misal örnek vereyim şuan şunun için kendimi yiyorum
benim bi arkadaşım vardi 10 ay önce bi anlaşmazlık yaşadık ipleri kopardık ama hiç aklımdan çıkmadi sevdiğim değer verdiğim bir insandı
beni bütün sosyal medyadan , wc. sap ta engelledi ve mal ben bu arkadaşıma iki gündür mesaj attım ve tik cevap yok benim sirket hattım var o numaradan attım mesajı okuyor ama tık yok ve bu beni cidden üzdü yaaa insanlar kimlerden vazgeçiyor Banu manyakmisin diyorum
eşini, çocuğunu, anne babasını unutanlar var , arkadaş bu ya altı üstü 6 yıl geçirdiğin bir insan diyorum ama yokk, zihinde hep onunla konuşuyorum ay ne malım ya bunu bana bi başkası anlatsa bi tarafımca gülerim yeminle
ama hazmedemiyorum insanların
bu hareketlerini , insan bi cümle yazar ya tık yok okuyor yazmıyor, gurursuz muyum hayır, ama değer veriyorum işte aptalca manalar yüklüyorum insanlara
Canim sen karsta mi agrida mi gorev yapiyon?? 6 yil igdirda kaldim bu donemde isiticiya gerek olmaz merak ettim ??? Ayrica dogudaysan ki üşüdüğüne göre dogudasin gezen tavuk cok çabuk bulursun ben igdirdayken gezen tavuğu gözünün onunde kesip temizleyip parcalayip veriyorlardi ama zor pisiyordu....Hayrına bana yeşillik gönderin de otlanam ecük
Sen zopayi yemissin ellam bana öyle gibi geldi
Isiticim yok canım kalorifere de baktircam yarın. Senin ölçüleri göremedim de benimki gibiyse yandin nasıl eriycek bunlar
Ayy Rabbim şifa versin canım çok üzüldümKizlar kardeşimin ayağı kötü hastaneye yatacak çok dua edin
Oooooh cok iyi yapmissin bonusumGunaydinnn
Cuma icin hazirlik baslasin miiii?
Ar yu rediy ii ii ii ii
Yuruyusten geldim hafif griple ciktim ins ya rabbim artmaz.
Moralin mi bozuk???Gunaydinnnn. Kizlar bu halsizlik ne olcak boyle.
E nöbetçi uzman doktor mutlaka vardır listede, niye çağırmıyorlar. Olur mu öyle saçmalık.Yeterince antibiyotik almışsın uzman yok sabah gel enjeksiyon uzmanı görsün demişler
Moralin mi bozuk???
Dolu dolu kahvalyini yap.
Bide sabah erken kalkip biraz spor yapsan daha iyi hissedersin.
Yeterince antibiyotik almışsın uzman yok sabah gel enjeksiyon uzmanı görsün demişler
Gunaydinnnn. Kizlar bu halsizlik ne olcak boyle.
Günaydınlar herkese
Gece gelemedim tahmin ettiğim gibi ...
Hem basketbol hem futbol maçı vardı , bi ona bi geçiş yaptık
Bi de satranç turnavası patlattık yusufun isteği üzerine ... artık 12 de odasından monopoly alıp .... hadi bi oyuna ne dersiniz diyinceyürüüü yatağa diyip onunla uyumuşum . 1 saat sonra kalktım yanından ... bi bölümde dizi izledik ... oldu yatma saati 3
Bi geçmişe dönüp geleyim ... kahvemi alıp
ben yönetmene göre ayırırım film izlemeyi genelde .
ben twd yi güncel takipteyim yeni sezon bekliyorum dört gözle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?