Çayı ictim...
Arabada yeşil çayım ve benn Eki Görüntüle 2040682
Kendini yıpratma mahsumum kendi degerini ancak sen verirsin bir başkası bunu hesabını tutmaz o senin kaybetti öyle düşün :)))ya kızlar çok özür dilerim hep sorun ile geliyorum son zamanlarda , öyle moktan şeyler takıyorum ki kafama ... misal örnek vereyim şuan şunun için kendimi yiyorum
benim bi arkadaşım vardi 10 ay önce bi anlaşmazlık yaşadık ipleri kopardık ama hiç aklımdan çıkmadi sevdiğim değer verdiğim bir insandı
beni bütün sosyal medyadan , wc. sap ta engelledi ve mal ben bu arkadaşıma iki gündür mesaj attım ve tik cevap yok benim sirket hattım var o numaradan attım mesajı okuyor ama tık yok ve bu beni cidden üzdü yaaa insanlar kimlerden vazgeçiyor Banu manyakmisin diyorum
eşini, çocuğunu, anne babasını unutanlar var , arkadaş bu ya altı üstü 6 yıl geçirdiğin bir insan diyorum ama yokk, zihinde hep onunla konuşuyorum ay ne malım ya bunu bana bi başkası anlatsa bi tarafımca gülerim yeminle
ama hazmedemiyorum insanların
bu hareketlerini , insan bi cümle yazar ya tık yok okuyor yazmıyor, gurursuz muyum hayır, ama değer veriyorum işte aptalca manalar yüklüyorum insanlara
Çok çok geçmiş olsunKizlar kardeşimin ayağı kötü hastaneye yatacak çok dua edin
Ben buna sonuna kadar katılıyorum ; )Kuzum bugun buraya yazmistim yine yazayim.
Cevrende sana duygu dusunce beden madden ve manen yipratan birileri vrsa dusunme. Silme durumun varsa sil gitsin hayatindan . Dusundukce enerjini aliyorlar cunku sana negatif enerji yayiyorlar.
Soyle dusun insan nasil dogar buyur ölür ayni sekilde hayatimiza giren insanlar da oyle doganin kanunu bu.
Cünkü hicbisey ayni kalmiyor.
Hele ki su zamanda en cabuk degisen ve bozulan varlik insan.
O yuzden takilma bu kadar.
Yasanmis guzel anilar var evet ama burda bitti deyip o sayfayi kapat.
Etrafindaki insanlara odaklan.
O arkadas bi omur yaninda olmayacak.
Yaninda ömrünü verecegin kisilere odaklan; esin ve cocuklarin.
Bak onlara ne kaadar saglikli.
Esin sana bakarken gözleri nasil parliyor.
Cocuklarin ne kadar tatli.
Senin yerinde olmak isteyen suan milyonlarca kadin var belki.
Olmayacak seylerdense eldekilerin kiymetini bilmek yani sükretmek daha mutlu kılar bizi.
Aksamlari etkinlik saati koy ailenle.
Pintrestte cok guzel ornekleri var.
Ne bileyim cocuklarina esine guzel yemekler pisir yada hic beklemedikleri bi aksam onlara soyle guzel.bi cay sofrasi hazirla.
Onlara bu degeri hakediyor.
Nacizane fikrim bu.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah korktuğun değildir. Baban konusunda da bir şey diyemiyorum, inşallah kızgınlığın geçerBenimde canım sıkkın aslında ..
3 gündür bağırsaklarımda bi hareket , bi ağrı ...
Korktuğum başıma gelmesin diye kontrollerden kaçıyordum ama bugün bi baktım , kanlı geliyor wc.
Yani uzun lafın kısası ... Antalyadan dönüşteki sıkıntı bana ülseratif kolitimin hortlamasına patladı muhtemelen .
Umarım geri gelmez o günler .
Çünkü 1 yıl boyunca günde 13 ilaç , gece lavman ile geçen bir süreçti ve hatırlamak dahi istemiyorum.
Her yıl düzenli kolonoskopi yaptırıyordum da 3 yıldır falan bıraktım , geçti gitti diye .
Sanırım bi randevu alacağım . Ağrım çok . O umrumda değil de kanı görünce ...
Aman neyse....
Herkes derdini yazmış gece yine . Bende kusur kalmayayım .
Babamla konuşmuyorum hala .
O günden sonra bi eşime bi bana mesaj yazdı .. özür mahiyetinde . aradı açmadım .
Eşim konuşmuş , işte bla bla bla ... ben ne dediğimi bilmiyorum falan demiş .
Biz abi kardeş , pek aile ana baba saygısı ile yetişmedik .
Evlatlarından görmediği saygıyı 12 yıldır eşimden görür . Ona bu çıkışı yapmasını hazmedemiyorum .
Eşim de kırgın . Sadece babadır küslük olmaz ...az görüşürüz ama telefonlarını aç kafasında .
Ben öyle değilim .
Sayıp sövesim var hala .
700 km yola , beni apar topar valiz toplayıp yollara dökülecek kavga ile göndermesini hazmedemiyorum .
Amaaaaan buna da neyse...
Sabah sabah iç şişirmece...
Kendimi acil toplayıp , dahacaytabagi na sopa sallayacağım
Geçmiş olsun çok şükkürKızlar şimdi daktırım yazmış .
Eve gelmiş.
Daha iyiymiş.
Ayağının fotosunu gördümdavul gibi şişip morarmış , bir de resmen göz çıkmış.
Nazarlara geldi oralarda daktırımmmmm ahh ahhhh gözü olanın
Neyse tekrar antibiyotik vermiş ... hastanede kalmasına gerek yokmuş şükür.
ayyyy hep bir tek benim menülerim mi bu kadar kalabalık olacak yaautanıyom valla yazarken. bakıyom bakıyom liste bitmiyooooooo bari şu son arayı yemeyeydim iyiydi
Sabah 9.30
1 haşlanmis yumurta
1 dilim peynir
5 yesil zeytin
1 közlenmiş kırmizi biber
Yesıllik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
8 badem
10 kuru uzum
Aksam
4 kasik bulgur pilavi
1 kase yoğurt
2.5 lt su icildi .. spor yok muhtemel yarinda olmaz ...Ausencia ve @Ahu060812
Menü bildirimim
Kahvaltı (07:30)
1 kase yoğurt
Domates
Salatalık
Az peynir
Öğlen (13:00)
Haşlama et
Ayran
Aksam (18:00)
1 yumurtayla menemen
Az peynir
Su: 3 lt geçti.
Spor: 120 dk yürüyüş=240 pointAusencia
Selammm kizcelerrr ozlediniz mi bakim beni :))
Ausencia ausum portakali aldim pazar gunu ama baslayamadim..tatilde aldigim 1.5 kiloyu temizledim 2 gün..ama son kilo bildirimime gore 1.5 artiyim hala cumaya kadar onuda proyla gonderip baslayacagim..bide benim yegen arkadasi ben whatsap grubu kurmus diyet..hergun yedigimizi yaziyoruz yegenimi motive edeyim diye az yiyorum:)
Bugun kış temizligime basladim 2 oda duvar tavan cam pencere hali yika bittin..yarin sadece salonu yapacagim o teferruatli..cumaya temizligimde biter insallah bol bol aranizdayim o zaman..
İyi akşamlar kızlar
Çoook uykum var sabah erken kalktım ya güya
Menümü yazayım canlar
Sabah 7.30
Soğan kürü
8.30
Tereyağlı 2 yumurta
Biraz tel kaşar
5 zeytin
Yarım domates
Akşam 18.00
Soğan kürü
18.30
Yarım kase merc. Çorbası
Kavurma
Bool salata
Su 2.5 lt den fazladr
@Ausencia cım spor listesi için henüz kendimi hazır hissetmiyorum. Ufukta regl durumu var onu bi atlatayım da sonrasına bakarız
Herkese selam ben ve basenlerim geldik
Bayramda köy telaşı sonra valiz telaşı derken okusam da bazen yazianlri ne yazıkki giremedim. Sonra da malum görev yerime geldim. Aman ne gelmek geldiğimden beri avuç ici kadar yerin tadilatı bitmedi. Geceleri buz gibi kalorifer isitmiyor. Daha tadilat bitmedi bir yandan seminerler of of. Yemek düzeni uçtu tabiiben göbeği bıraktım siz beni birakman Ausencia ve tüm takım
Ahahahaacaytabagim sen benim olculerim ve beni gor asil bugun yazdim. Isin zor insallah okul acilana kadar biter tadilat. Elekrikli isiticin da yok sanirim sıkı giyin hasta olma. Limonlu yesillik ye , kaptandan sopayi yeme. Bu bir 7. Takim atasozudur Ausencia
ya kızlar bir şey diyeceğim tortilla ekmeği yiyen var mı nasıldr lavaş gibi bi ekmek türü çok güzel doyurucu dürümler ooluyor fikirleriniz neler?
Şuraya kocaman bir sevgi ve güzel bir seda bırakayım 7. Takimin azimli ve ileriye dönük fit hatunlarıAusencia
Benden size
Not: 30.saniye sonrasi beni benden alıyor...
Gunaydinnn
Cuma icin hazirlik baslasin miiii?
Ar yu rediy ii ii ii ii
Yuruyusten geldim hafif griple ciktim ins ya rabbim artmaz.
Yuruyus yetmedi biraz zorlayarak kardiyo yaptim deli ter attiriyor.
Bogazima tulbent sardim terledikce usudu kotu olmasin iyice diye. Geberdim demek anca tarif ediyor hele yumruklarda baya zorlaniyorum elim titriyo sonra.
Yuruyusten sonra ilk kalktigimdan tam 1 kilo eksik cikiyorum. Kardiyodan sonrada bi 400 gr daha eksi cikiyorum.
Ödemler icinde kalmis fücudum ödem mi atıyor yoksa terle su kaybimi?
Yoksa terlemekle odem atilmasi ayni kapiyami cikiyür.
Iste bunlar hep merakAusencia beni aydinlatirmisin?
Ha birde videonun yada videolarin son dk ları stretching oluyor ya onlarda sayiliyor dimi sporun icinde?
Çayı ictim...
Arabada yeşil çayım ve benn Eki Görüntüle 2040682
Hayırlı sabahlar 7.takım
Yazdıklarınızı okudum
@ada81suspushanimcim @Nefs
Sizin dediklerinizi uygulayabilmem için benim eşimin hayatımda olmaması lazım. İnsanın can yoldaşıya bütün sıkıntıların sebebi, nasıl dediklerinizi uygulayabilir. Değişmeyen sürekli kendini aklayan bir adam. Susup cevap vermediğim de oldu umursamaz göründüğüm de oldu. Savaştığım vazgeçtiğim de oldu.
Hayatımdan çıkarmayı çok düşündüm, hem imkanlar el vermedi hem çocuklar engel oldu.
Uğur koşar vs duydum onları, bende de farklı yazarların çok güzel kitapları var Feridun Özdemir, Sait Çamlıca gibi. Benim oluyor olmam bir yere kadar huzur veriyor mesele bunları eşimin okuması kendini düzeltmesi. Psikolog psikiyatristlerin söylediği meşhur bir söz var "bize gerçek hastalar gelmiyor, onların hasta ettikleri geliyor " diye.
Kv görümce şu bu evet bana hayatımın kazığını attılar, annem ablam neyse öyleydi onlar bana. Çok zor hazmettim, hatta edemedim tam anlamıyla. Ama onlar dediğiniz gibi benim izin verdiğim kadar hayatımdalar artık. Ama eşim hep benimle benim içimde yanımda...
@Ausencia biliyor eşimle sıkıntıları dertleştim onunla. Basit şeyler değil...
Ha bu da benim imtihanım, mesele bunu geçmekte.
Ben bir site var oradan en yüksek puan ve güzel yorum alanları ayırdım yalnız dün baktım 20-30 değilmiş en az 50-60 film var daha da bakıyorum genelde 100 üzerinden 80 ve üzeri alanları izlerim
Ayy nazar mezara sokar diye boşa dememişler, gelmiş geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.Kızlar şimdi daktırım yazmış .
Eve gelmiş.
Daha iyiymiş.
Ayağının fotosunu gördümdavul gibi şişip morarmış , bir de resmen göz çıkmış.
Nazarlara geldi oralarda daktırımmmmm ahh ahhhh gözü olanın
Neyse tekrar antibiyotik vermiş ... hastanede kalmasına gerek yokmuş şükür.
He aynen öyle diyor ki :))Aynen ...
sebep belli ... güzel ve sıkı kahvaltı ... sabah aceleye geliyorsa ...akşamdan tb ekmeğine şöyle kallavi bi sandviç hazırla kendine ... sar streç filme ... sabah yanına al ...
Ama kahvaltıyı es geçme bir daha .
o akşam 20:00 çok olmuş ..oraya kadar iyi gitmişsin tabii 20 kuruyemiş hariç:)
Akşam bulgur pek tasvip etmesem de :) toparlanmış güzel bir menü başlangıç için canım .
gayeeeeet güzel olmuş.
canım sen tatile çıkıyoruz demişsin , cuma bildirimi yapabileceksin değil mi ? tartını da al
bekleniyorsun canım ...özlendin tabii ki de .
yeğenle grupta iyi olmuş , örnek olacağım derken iyi frenlersin kendini
tamamdır şimdilik yazmıyorum .
menünde kısa net temiz:)
gayet güzel .
genelde mercimek çorbası gibi şişirici çorbaları akşam tavsiye etmem ama sen 2 öğün besleniyorsun , ikisininde doyurucu olması gerek
neyse ki sonraki mesajlarını da okudum . şu mesajla kalsa idin dünya başına yıkılacaktı bugün .
ecemavi yazmış ... burada liste içi dışı ...mezunu izinlisi kalabalığız ama listede olup diyeti bozdum denilince bi fena cinleniyorum .
8 eylül hedefin 60.5 lardaydı .... 2 ye bölünecek dikkat edin diye yırtındım durdum bayram boyu .... artık ona göre tartınla hesaplaş.
Ha planını da okudum.
beğenmedim .
çok ekmekli,karbonlu.
sebze,tavuk,salata,yoğurttan şaşma . ya da bimden ton balığı al ... salata koy.
kilon ne alemde ? çok cozutmadım demişsin ... ama dediğim gibi en az 60.8 demişiz ... hesabını yapıver ... ona göre şu iki gün önlemini al.
bak zaten hastayım , üzmeyin beni.
ne güzel bir atasözü ...
kepekli olanları var canım .
onlardan tüketilebilir ekmek yerine .... ama süreklilik arz etmesin :)
tevafuk55 canım hoş geldin ...ne güzel ettin de geldin ... açtım dinliyorum şu anda.
spor öncesi , sonrası yeterli miktarda su içiyorsan ...su kaybı yaşamazsın canım .
terle beraber ödemlere kış kıştır o .
Çok sevindim ya ...
şu mesajların moral oldu bana
afiyet bal şeker olsun pembe ojelim
"bize gerçek hastalar gelmiyor, onların hasta ettikleri geliyor "
ne güzel bir sözmüş bu ya ... ilk kez duydum .
hep öyle olur ya ... sen eşine gidelim desen ... ben hasta değilim ne işim var psikologta der
puanlar beni de etkiliyor ama her zaman zevkler uyuşmuyor ... mesela Game of thrones mu ne karın ağrısı idi ... izlemedim ...izlemem
Bide nefs takımın olumlu bakış uzmanlarıTakimin yüce kişisi gibisin suspus hep bi guzellik hep bi olumlu hal masallah
Evet seninde.sonraki mesajda dediğin gibi tedaviye devam nazarlara geldi.becerikli kardeşimAlıntılarım dursun kenarda.
Daktırımı şimdi okudum ya . mesaj yazdım hemen . hastanede sanırım . cevap alınca paylaşırım .
Rabbim şifa versin .kelebekolacam güçlü kadındır , enfeksiyonu ayağına uğradığına pişman edip yollar tez vakit .
ecemavi canım sende haber alırsan yaz
Hep.stres bütün hastalıkların temeli daha iyi.olursun İnşaAllahBenimde canım sıkkın aslında ..
3 gündür bağırsaklarımda bi hareket , bi ağrı ...
Korktuğum başıma gelmesin diye kontrollerden kaçıyordum ama bugün bi baktım , kanlı geliyor wc.
Yani uzun lafın kısası ... Antalyadan dönüşteki sıkıntı bana ülseratif kolitimin hortlamasına patladı muhtemelen .
Umarım geri gelmez o günler .
Çünkü 1 yıl boyunca günde 13 ilaç , gece lavman ile geçen bir süreçti ve hatırlamak dahi istemiyorum.
Her yıl düzenli kolonoskopi yaptırıyordum da 3 yıldır falan bıraktım , geçti gitti diye .
Sanırım bi randevu alacağım . Ağrım çok . O umrumda değil de kanı görünce ...
Aman neyse....
Herkes derdini yazmış gece yine . Bende kusur kalmayayım .
Babamla konuşmuyorum hala .
O günden sonra bi eşime bi bana mesaj yazdı .. özür mahiyetinde . aradı açmadım .
Eşim konuşmuş , işte bla bla bla ... ben ne dediğimi bilmiyorum falan demiş .
Biz abi kardeş , pek aile ana baba saygısı ile yetişmedik .
Evlatlarından görmediği saygıyı 12 yıldır eşimden görür . Ona bu çıkışı yapmasını hazmedemiyorum .
Eşim de kırgın . Sadece babadır küslük olmaz ...az görüşürüz ama telefonlarını aç kafasında .
Ben öyle değilim .
Sayıp sövesim var hala .
700 km yola , beni apar topar valiz toplayıp yollara dökülecek kavga ile göndermesini hazmedemiyorum .
Amaaaaan buna da neyse...
Sabah sabah iç şişirmece...
Kendimi acil toplayıp , dahacaytabagi na sopa sallayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?