Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alıntılarım dursun kenarda.

Daktırımı şimdi okudum ya . mesaj yazdım hemen . hastanede sanırım . cevap alınca paylaşırım .
Rabbim şifa versin . kelebekolacam güçlü kadındır , enfeksiyonu ayağına uğradığına pişman edip yollar tez vakit .
ecemavi canım sende haber alırsan yaz

Benimde canım sıkkın aslında ..
3 gündür bağırsaklarımda bi hareket , bi ağrı ...
Korktuğum başıma gelmesin diye kontrollerden kaçıyordum ama bugün bi baktım , kanlı geliyor wc.
Yani uzun lafın kısası ... Antalyadan dönüşteki sıkıntı bana ülseratif kolitimin hortlamasına patladı muhtemelen .
Umarım geri gelmez o günler .
Çünkü 1 yıl boyunca günde 13 ilaç , gece lavman ile geçen bir süreçti ve hatırlamak dahi istemiyorum.
Her yıl düzenli kolonoskopi yaptırıyordum da 3 yıldır falan bıraktım , geçti gitti diye .
Sanırım bi randevu alacağım . Ağrım çok . O umrumda değil de kanı görünce ...

Aman neyse....

Herkes derdini yazmış gece yine . Bende kusur kalmayayım .
Babamla konuşmuyorum hala .
O günden sonra bi eşime bi bana mesaj yazdı .. özür mahiyetinde . aradı açmadım .
Eşim konuşmuş , işte bla bla bla ... ben ne dediğimi bilmiyorum falan demiş .
Biz abi kardeş , pek aile ana baba saygısı ile yetişmedik .
Evlatlarından görmediği saygıyı 12 yıldır eşimden görür . Ona bu çıkışı yapmasını hazmedemiyorum .
Eşim de kırgın . Sadece babadır küslük olmaz ...az görüşürüz ama telefonlarını aç kafasında .
Ben öyle değilim .
Sayıp sövesim var hala .
700 km yola , beni apar topar valiz toplayıp yollara dökülecek kavga ile göndermesini hazmedemiyorum .

Amaaaaan buna da neyse...

Sabah sabah iç şişirmece...
Kendimi acil toplayıp , daha caytabagi na sopa sallayacağım

Geçmiş mesajlarda gördüğüm ;

@masumm sana cidden inanamıyorum ... o konuştuğumuz arkadaş bu değil mi ? yahu dünyada dert mi kalmadı da , kadir kıymet bilmez insanlara dertleniyorsun . Bırak ... Hayatında olsa ne olmasa ne ... heee bazen aslında onu özlemek , sevmek,değer vermek değil de hazmedememek dürter bizi ... Neden bunu bana yaptı? ben bunu hakketmedim diye ...

Salla gitsin banu .. değmez .. Vallaha da değmiyor.

igdedali canım sende akışına bırak biraz ... ve onca kafadan çıkan ses içinde , bir dur düşün ; sen ne istiyorsun ? ne zaman istiyorsun ?
Bazen hayatımızla ilgili o kadar yorum oluyor ki , kendimiz ne istiyoruz onu öteliyoruz . Belki senin için de şu an doğru zaman değil ..
Ki bence ertelememek mantıklı olan ... yine de sen bilirsin .
suspushanimcim nisa çooook güzel demiş ... evliliğin özellikle ilk 4 yılını düşündüm de şimdi ... bende üni.de bekar öğrenci evi hayatı yaşadım ... ondan hallice idi ve tabii çok daha güzeli
kafamıza eseni kafamıza esen saatte yapardık .... güzeldi ya .
Hala da güzel .

Kızlar şimdi daktırım yazmış .
Eve gelmiş.
Daha iyiymiş.
Ayağının fotosunu gördüm davul gibi şişip morarmış , bir de resmen göz çıkmış.

Nazarlara geldi oralarda daktırımmmmm ahh ahhhh gözü olanın

Neyse tekrar antibiyotik vermiş ... hastanede kalmasına gerek yokmuş şükür.

Kendini yıpratma mahsumum kendi degerini ancak sen verirsin bir başkası bunu hesabını tutmaz o senin kaybetti öyle düşün :)))
Kizlar kardeşimin ayağı kötü hastaneye yatacak çok dua edin
Çok çok geçmiş olsun kelebekolacam canım acil şifalar diliyorum iyi haberlerini bekliyoruz
Ben buna sonuna kadar katılıyorum ; )

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah korktuğun değildir. Baban konusunda da bir şey diyemiyorum, inşallah kızgınlığın geçer

Geçmiş olsun çok şükkür

ayyyy hep bir tek benim menülerim mi bu kadar kalabalık olacak yaa utanıyom valla yazarken. bakıyom bakıyom liste bitmiyooooooo bari şu son arayı yemeyeydim iyiydi

Aynen ...
sebep belli ... güzel ve sıkı kahvaltı ... sabah aceleye geliyorsa ...akşamdan tb ekmeğine şöyle kallavi bi sandviç hazırla kendine ... sar streç filme ... sabah yanına al ...
Ama kahvaltıyı es geçme bir daha .
o akşam 20:00 çok olmuş ..oraya kadar iyi gitmişsin tabii 20 kuruyemiş hariç:)

Akşam bulgur pek tasvip etmesem de :) toparlanmış güzel bir menü başlangıç için canım .

gayeeeeet güzel olmuş.
canım sen tatile çıkıyoruz demişsin , cuma bildirimi yapabileceksin değil mi ? tartını da al

bekleniyorsun canım ...özlendin tabii ki de .
yeğenle grupta iyi olmuş , örnek olacağım derken iyi frenlersin kendini

tamamdır şimdilik yazmıyorum .
menünde kısa net temiz:)
gayet güzel .
genelde mercimek çorbası gibi şişirici çorbaları akşam tavsiye etmem ama sen 2 öğün besleniyorsun , ikisininde doyurucu olması gerek

neyse ki sonraki mesajlarını da okudum . şu mesajla kalsa idin dünya başına yıkılacaktı bugün .
ecemavi yazmış ... burada liste içi dışı ...mezunu izinlisi kalabalığız ama listede olup diyeti bozdum denilince bi fena cinleniyorum .
8 eylül hedefin 60.5 lardaydı .... 2 ye bölünecek dikkat edin diye yırtındım durdum bayram boyu .... artık ona göre tartınla hesaplaş.
Ha planını da okudum.
beğenmedim .
çok ekmekli,karbonlu.
sebze,tavuk,salata,yoğurttan şaşma . ya da bimden ton balığı al ... salata koy.
kilon ne alemde ? çok cozutmadım demişsin ... ama dediğim gibi en az 60.8 demişiz ... hesabını yapıver ... ona göre şu iki gün önlemini al.
bak zaten hastayım , üzmeyin beni.

ne güzel bir atasözü ...

ya kızlar bir şey diyeceğim tortilla ekmeği yiyen var mı nasıldr lavaş gibi bi ekmek türü çok güzel doyurucu dürümler ooluyor fikirleriniz neler?

kepekli olanları var canım .
onlardan tüketilebilir ekmek yerine .... ama süreklilik arz etmesin :)

Şuraya kocaman bir sevgi ve güzel bir seda bırakayım 7. Takimin azimli ve ileriye dönük fit hatunları Ausencia
Benden size

Not: 30.saniye sonrasi beni benden alıyor...

tevafuk55 canım hoş geldin ...ne güzel ettin de geldin ... açtım dinliyorum şu anda.

Gunaydinnn

Cuma icin hazirlik baslasin miiii?

Ar yu rediy ii ii ii ii

Yuruyusten geldim hafif griple ciktim ins ya rabbim artmaz.

spor öncesi , sonrası yeterli miktarda su içiyorsan ...su kaybı yaşamazsın canım .
terle beraber ödemlere kış kıştır o .
Çok sevindim ya ...
şu mesajların moral oldu bana

Çayı ictim...
Arabada yeşil çayım ve benn Eki Görüntüle 2040682

afiyet bal şeker olsun pembe ojelim

"bize gerçek hastalar gelmiyor, onların hasta ettikleri geliyor "

ne güzel bir sözmüş bu ya ... ilk kez duydum .
hep öyle olur ya ... sen eşine gidelim desen ... ben hasta değilim ne işim var psikologta der

Ben bir site var oradan en yüksek puan ve güzel yorum alanları ayırdım yalnız dün baktım 20-30 değilmiş en az 50-60 film var daha da bakıyorum genelde 100 üzerinden 80 ve üzeri alanları izlerim

puanlar beni de etkiliyor ama her zaman zevkler uyuşmuyor ... mesela Game of thrones mu ne karın ağrısı idi ... izlemedim ...izlemem

Ausencia ben napicam bilmiyorum o konuda. Konusmuyorum desem karsi karsiya gelmedik hem sesimi yukseltip hem nasil senle konusmam diyim?
Bastan koyucaktim o tavri gecmis olsun.
Tamm haklisin ama buyuk diyorlar haklilar.
Oylede basit bir durumduki aslinda bi cok sefer sustugum gibi susabilirdim.
Kotu patladim en kotu huyum.

Yinede bi muddet uzak kalmali

Kolit icin cok uzuldum eltimde yasadik biz onu stres cok fazla etkili.
Cok dikkat et kendine kontrollerini yaptir.
Eltimde oldu gecti oyle kontrole falan gitmiyor.

Ayy nazar mezara sokar diye boşa dememişler, gelmiş geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.
He aynen öyle diyor ki :))

Temizlik yapasım var yine ev çok pis görünüyor. Ne güzel bırakmıştım bu huyumu. Kalkıp işe girişeyim, her yer tarumar birde çekmece içlerine taktım uzun bir uğraş beni bekliyor da onu oğlum okula başlayınca yapayım diyorum. Gerçi küçük alt üst ediyor ya bu arada bizim okulda 18 eylül de başlayacakmış birinci sınıflarda.

Takimin yüce kişisi gibisin suspus hep bi guzellik hep bi olumlu hal masallah
Bide nefs takımın olumlu bakış uzmanları
Evet seninde.sonraki mesajda dediğin gibi tedaviye devam nazarlara geldi.becerikli kardeşim

Hep.stres bütün hastalıkların temeli daha iyi.olursun İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…