Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Offff sıkıldim esimin dairesinde oturuyorum kizi okula biraktik olaki aglarsa gidip alalim diye ama sıkıldim yaaa
Huy yapacak olaydı simdiye yapardı rahat ol benim buyuk ilk kresa başladığında sen git anne ben sonra gelirim bekleme demisti dedimya kızlar daha sosyal

Huy yapacak olaydı simdiye yapardı rahat ol benim buyuk ilk kresa başladığında sen git anne ben sonra gelirim bekleme demisti dedimya kızlar daha sosyal
Evet ablamla konustum oda oyle dedi merak etme daha hic aglmaz dedi o ilk asamaydi dedi..

Ama ben cook hazirladim onu benum kizim okula gidecek aksam anne baba gelip alacak .. neler yaptigini anlatacak falan filan yaniii cok hazir bilinçli gitti...

Nil kaptanın babasıyla arası limoni bağırsaklardan rahatsız dr gidecek hemen demi kaptan

Aa bilmiyordum babası burada değil miydi ne zamandır neden limoni oldu ki Ausencia bizim müdüründe bağırsakları 1-2 gündür rahatsızmış acaba kurbandan çıktık et falan mı yedin seninde öyle oldu

Müziğini beğeniyorum evet dikkatimi çekmişti kişiler de çok dikkatimi çekiyor eşim izlemiş askerdeyken bir kaç sezon sonra kalmış ben baştan izleyeceğim bakalım biter çabuk herhalde Önce walkingi bitirmeliyim ama 2015 yılından beri izlemiyorum

ecemavi eksik anlatmasana :)) kp ile tatilde sorun oldu apar topar dondu diye biliyoruz.

Bagirsak konusuda aus zaten evvelinde ulseratif kolit gecirmis 2 sene. Epeydir yokmus yeniden hortlamis.
Ciddi durumda gecirmis koliti tekrarlamasida ciddi zaten vaktinde tedbir alicak ins.

Baska soru?

Canım senin annede çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Teşekkür ederim canım Kötü olmuş üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah

Yahu ne vakit gün başlıyor .. ne ara akşam oluyor ?

Çıktım ...öğle yemeği ... eşle bir kaç fikir teatisi ... o gitti ... biz yusufla çıktık ... alışveriş market , bi arkadaşa uğrama ... hepi topu 2 saat ... ve gel ... azıcık spor yapayım de ...olsun sana akşam

ayyy ne çok sızlandım ... dur hele daha bunun gecesi var değil mi

Geçmişe döneyim hele ... menü gelmiş mi bakem ahanda çarşamba da bitti ... kaldı elde kutsal perşembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…