- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Allah razı olsun canım ablamBabana çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum....
@Ahu060812 düğünden bir foto bekliyorum şöyle boydan
Selamlar herkese
Bayramın 2. gününden beri zehir olan günler yaşıyorum bende
Geçmişi okuyunca o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki kendime de ders aldım bana da çok iyi geldi.
Bugün biraz daha iyiyim ama halâ o eski modum yok. Geçecek değmez biliyorum ama birde içimize anlatabilsek yedirebilsek hazmedebilsek
Bu arada gerçekten herşeyin başı sağlık sağlığımdan da oldum ama çok şükür ki geçecek ilaç tedavisiyle.
Kendimde bu kadar anlatacak gücü buldum. Çok şeyi takmam kafama amaaann der çekerim kapımı ama bu defa olmadı bunu da sildim sayılır daha iyiyim.
Herkese sevgiler ...
Bizim bir mortilerimiz vardı bir zamanlar neredeler acepTriplimelek Megi @_SARAYCA_ begum75 toplaşın bakalım ben kilo aldım yine de çekiniyor muyum
Bana da şu aralar gelip gelip gidiyorlar. Dün stresten, bir baktım 2 tırnağım yok. Yemişim. Uzun zamandır yapmıyordum bunu.
Kaptanim çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Babanlada inşallah en yakın zamanda içini rahatlatacak bir durum yaşarsınız
İnşallah sonuçlar korktuğun gibi çıkmaz kaptanim
Nevreste abla osuruk üzerine güzelleme yazmissin
Okuyunca osurasim geldiiiii
Ayyy ne cok kaynatnissiniz okuyacam diye ugrasiyorum iki saattir
Yok canim okul vurgunu buNefs anladi halimi
Iste simdi oldu. Cocukla gidince yoruyormus anladim. Yavrum da hasta oldu bugun gittik geri donduk. Atesi var yatiyor. Babamiz da hasta. Babamizin telefonu kapanmisti imei calinmis onu yaptirdik arabasi bozuldu, kapisi falan kilitlendi yol yardim zar zor acti zarar da vermisler arabaya tabi, bugun yine calismadi benimkinden akuyu bagladik ise gitti akuyu degistirdi, evde tv calismiyor bi yandan, anten bozulmus, simdi bi de cocuk hastalandi. Korkuyorum su an basima her an bisey gelebilir.
Aman kaptanim ihmal etme . Insan iyi hissedince unutuyor kotu gunleri , geri gelmez zannediyor. Canim annem gecen yil boyle kanamadan sikayetciydi zorla doktora gonderdik1 yili gecti kanser tedavisi, hala da suruyor. O kadar zor ki onun icin ve bizim icin. Aci cekmesine dayanamiyorum. Insallah senin basina boyle bisey gelmez. Allah kimseye dosta dusmana vermesin. Kafam yerinde degil bir senedir . Sagligi ertelememek gerek. Ama en cok degerini bilmedigimiz sey de o malesef. Umarim kolaylikla atlatirsin. Cok gecmis olsun. Seni sevgimizle ve verdigimiz kilolarla iyilestiricez merak etme
2 gunluk protein yapiyorum rahatsizim biraz bisey pisiremedim peynir ve ayranla geciriyorum ogunumu.
Bugün protein günü yapıyorumbegum75 özlemişsindir tavuklarımı
Sabah; YOK (tartı hoşuma gitmedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:40 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon orta meksika usulü tavuk + mevsim salata + 150 gr yoğurt
Ara; 15:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:30 - 1 orta porsiyon köri soslu tavuk + cacık
Ausencia kaptanım Salı gün ki sporum da 30 dakika pilates + 25 dakika tempolu yürüyüş
Bu akşam nasipse leslie ya da cardio + pilates yapacağım yarın belirtirim
Ausencia canimm coook gecmis olsun aman ihmal etme bagirsak vucudun ikinci beyni..... dr git mutlaka evet stres bad düşmanı bende stresli olunca bagirsaklarim cook hareketleniyor direkt bagirsaga vuruyor...
Hepimiz ailemizle sorunlar yaşıyoruz... aileler ne yazikki boyle babanla olan iliskinde esine katılıyorum babadir her cuma arayip cumasini kutla falan... bunu onun icin degil kendin icin yap hic sesini duymamak zamanla seni üzüp gerecek resmi tutarsin iliskini ama haber almak iyi gelecektir sana......
Nil kaptanın babasıyla arası limoni bağırsaklardan rahatsız dr gidecek hemen demi kaptan
ecemavi eksik anlatmasana :)) kp ile tatilde sorun oldu apar topar dondu diye biliyoruz.
Bagirsak konusuda aus zaten evvelinde ulseratif kolit gecirmis 2 sene. Epeydir yokmus yeniden hortlamis.
Ciddi durumda gecirmis koliti tekrarlamasida ciddi zaten vaktinde tedbir alicak ins.
Baska soru?
Ausencia canım sabah okudum sanada çok geçmiş olsun dikkat et ihmale gelmiyecek şeyler.
Keske benim olsa o ne guzel cay oyle afiyet olsun
Aus geçmiş olsun kuzum maalesef stres tetikliyor ihmal etme..Benimde canım sıkkın aslında ..
3 gündür bağırsaklarımda bi hareket , bi ağrı ...
Korktuğum başıma gelmesin diye kontrollerden kaçıyordum ama bugün bi baktım , kanlı geliyor wc.
Yani uzun lafın kısası ... Antalyadan dönüşteki sıkıntı bana ülseratif kolitimin hortlamasına patladı muhtemelen .
Umarım geri gelmez o günler .
Çünkü 1 yıl boyunca günde 13 ilaç , gece lavman ile geçen bir süreçti ve hatırlamak dahi istemiyorum.
Her yıl düzenli kolonoskopi yaptırıyordum da 3 yıldır falan bıraktım , geçti gitti diye .
Sanırım bi randevu alacağım . Ağrım çok . O umrumda değil de kanı görünce ...
Aman neyse....
Herkes derdini yazmış gece yine . Bende kusur kalmayayım .
Babamla konuşmuyorum hala .
O günden sonra bi eşime bi bana mesaj yazdı .. özür mahiyetinde . aradı açmadım .
Eşim konuşmuş , işte bla bla bla ... ben ne dediğimi bilmiyorum falan demiş .
Biz abi kardeş , pek aile ana baba saygısı ile yetişmedik .
Evlatlarından görmediği saygıyı 12 yıldır eşimden görür . Ona bu çıkışı yapmasını hazmedemiyorum .
Eşim de kırgın . Sadece babadır küslük olmaz ...az görüşürüz ama telefonlarını aç kafasında .
Ben öyle değilim .
Sayıp sövesim var hala .
700 km yola , beni apar topar valiz toplayıp yollara dökülecek kavga ile göndermesini hazmedemiyorum .
Amaaaaan buna da neyse...
Sabah sabah iç şişirmece...
Kendimi acil toplayıp , daha @caytabagi na sopa sallayacağım
Sende oylesin kii canım böyle naifsin incesin ♡♡♡Bide nefs takımın olumlu bakış uzmanları
Evet seninde.sonraki mesajda dediğin gibi tedaviye devam nazarlara geldi.becerikli kardeşim
Hep.stres bütün hastalıkların temeli daha iyi.olursun İnşaAllah
Geçmiş olsun bonusum soğan yee bol bol limon sık maydanoz ile..Boyun devrilmesin grip iyice geldin he mi
Portakalimmm babana geçmiş olsun.Geçmiş olsunAusencia ihmale gelmez kontrol altında olmalısın. Babam şu an ufak bir operasyon geçiriyor. Kendisi kolon kanseri. İlerlememesi adına sürekli kontrol ve takipte. Ihmale gelmeyecek durumlar bunlar.
Canım sizede geçmiş olsun.Ayyy ne cok kaynatnissiniz okuyacam diye ugrasiyorum iki saattir
Iste simdi oldu. Cocukla gidince yoruyormus anladim. Yavrum da hasta oldu bugun gittik geri donduk. Atesi var yatiyor. Babamiz da hasta. Babamizin telefonu kapanmisti imei calinmis onu yaptirdik arabasi bozuldu, kapisi falan kilitlendi yol yardim zar zor acti zarar da vermisler arabaya tabi, bugun yine calismadi benimkinden akuyu bagladik ise gitti akuyu degistirdi, evde tv calismiyor bi yandan, anten bozulmus, simdi bi de cocuk hastalandi. Korkuyorum su an basima her an bisey gelebilir.
Aman kaptanim ihmal etme . Insan iyi hissedince unutuyor kotu gunleri , geri gelmez zannediyor. Canim annem gecen yil boyle kanamadan sikayetciydi zorla doktora gonderdik1 yili gecti kanser tedavisi, hala da suruyor. O kadar zor ki onun icin ve bizim icin. Aci cekmesine dayanamiyorum. Insallah senin basina boyle bisey gelmez. Allah kimseye dosta dusmana vermesin. Kafam yerinde degil bir senedir . Sagligi ertelememek gerek. Ama en cok degerini bilmedigimiz sey de o malesef. Umarim kolaylikla atlatirsin. Cok gecmis olsun. Seni sevgimizle ve verdigimiz kilolarla iyilestiricez merak etme
Oyy efserim geçmiş olsun tekrar çabucak gecsinBusefer dişetimi biraz kestiler
Keske benim olsa o ne guzel cay oyle afiyet olsun
Aus geçmiş olsun kuzum maalesef stres tetikliyor ihmal etme..Benimde canım sıkkın aslında ..
3 gündür bağırsaklarımda bi hareket , bi ağrı ...
Korktuğum başıma gelmesin diye kontrollerden kaçıyordum ama bugün bi baktım , kanlı geliyor wc.
Yani uzun lafın kısası ... Antalyadan dönüşteki sıkıntı bana ülseratif kolitimin hortlamasına patladı muhtemelen .
Umarım geri gelmez o günler .
Çünkü 1 yıl boyunca günde 13 ilaç , gece lavman ile geçen bir süreçti ve hatırlamak dahi istemiyorum.
Her yıl düzenli kolonoskopi yaptırıyordum da 3 yıldır falan bıraktım , geçti gitti diye .
Sanırım bi randevu alacağım . Ağrım çok . O umrumda değil de kanı görünce ...
Aman neyse....
Herkes derdini yazmış gece yine . Bende kusur kalmayayım .
Babamla konuşmuyorum hala .
O günden sonra bi eşime bi bana mesaj yazdı .. özür mahiyetinde . aradı açmadım .
Eşim konuşmuş , işte bla bla bla ... ben ne dediğimi bilmiyorum falan demiş .
Biz abi kardeş , pek aile ana baba saygısı ile yetişmedik .
Evlatlarından görmediği saygıyı 12 yıldır eşimden görür . Ona bu çıkışı yapmasını hazmedemiyorum .
Eşim de kırgın . Sadece babadır küslük olmaz ...az görüşürüz ama telefonlarını aç kafasında .
Ben öyle değilim .
Sayıp sövesim var hala .
700 km yola , beni apar topar valiz toplayıp yollara dökülecek kavga ile göndermesini hazmedemiyorum .
Amaaaaan buna da neyse...
Sabah sabah iç şişirmece...
Kendimi acil toplayıp , daha @caytabagi na sopa sallayacağım
Sende oylesin kii canım böyle naifsin incesin ♡♡♡Bide nefs takımın olumlu bakış uzmanları
Evet seninde.sonraki mesajda dediğin gibi tedaviye devam nazarlara geldi.becerikli kardeşim
Hep.stres bütün hastalıkların temeli daha iyi.olursun İnşaAllah
Geçmiş olsun bonusum soğan yee bol bol limon sık maydanoz ile..Boyun devrilmesin grip iyice geldin he mi
Portakalimmm babana geçmiş olsun.Geçmiş olsunAusencia ihmale gelmez kontrol altında olmalısın. Babam şu an ufak bir operasyon geçiriyor. Kendisi kolon kanseri. İlerlememesi adına sürekli kontrol ve takipte. Ihmale gelmeyecek durumlar bunlar.
Canım sizede geçmiş olsun.Ayyy ne cok kaynatnissiniz okuyacam diye ugrasiyorum iki saattir
Oyy efserim geçmiş olsun tekrar çabucak gecsinBusefer dişetimi biraz kestiler
Pardon ya kp olan bonustu dimi
Sağlık bölümüne konu açmıştım
Aus 99 u gorecegime mucizevi birekilde bende inaniyorumda yinede bir tırsingen yani
Offf iki kere gonder
Efendimmm canım ♡♡♡
Ayy iki kere göndermiş
Aus 99 u gorecegime mucizevi bir sekilde bende inaniyorumda yinede bir tırsingen yani
Offf iki kere gonder
Efendimmm canım ♡♡♡
Ayy iki kere göndermiş
Sağlık bölümüne konu açmıştım
ha bu arada nerde o bonus ?
geldi mi bugün ? yok gelmediyse az dedikodusunu yapacağım da
6 eylül menüsü
Kahvaltı : Et kavurma, 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık
Ara: 1 armut, 2 kaşık yoğurt
Öğlen: 1 tabak etli taze fasulye, 1 kase yoğurt pul biberli
Ara: Kahve, 5-6 tane şekerli leblebi
Akşam : 1 kase yoğurt
Dukan gazozu
2 litre su
Ben diyetten baska bisey dusunmedigim icin diger konulari unutmus olabilirim bi kere
Giybet time demekagzi var dili yok neyini giybet edek
Ben konu açtım ama buraya yazamıyorumtırsingen mırsingen yok .... aynen nefsin dediği gibi ohhmmmmmmmmmmmmm felsefesi ...
düşünsene minnoş bir 99 gelecek ... sonra o kaybolmasın diye kıyıpta yiyemeyeceksin zatenöyle öyle derken aaaa bi bakmışız 90 lar yooook , gittti attaaaaa
hiiiiiiiiç ....
sevgi şeysi
anam bakayım hele .... çok severim o...tan muhabbetleriosuruk bile yazamıyorum ne terbiyeli kadınım ... ama yazdım di mi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?