- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bak sen benimle morti olmak senin işine yaradı yeminle seninle morti oldum şiştikçe şiştimBuradayım bende verdikçe veriyorum kilo ne olacak bu halim
Kaptanıma bir şey mi olmuş sabahtan beri konuşuyorum haberim yokkuzum çok yoğunum gelemedim bi bakim ne var ne yok diye geldim yine kaçıcam hemen
bu arada daktırıma ve kaptanıma ne oldu hastalar mı?
Canım o sahneleri ben sansürlü izlemiştim, sansürsüz bana göre uygun değil :) konu güzel tabi ki . Ben dönem filmlerini severim zaten. Sürükleyici kesinlikle
Yeter yeter.kış için kırmızı biber alıcamda 6 kilo yeter mi kızlar ?
Canim kkek patlamis misir falan yap gonullerini al.Bu arada esim yerlere çöp atmayın diye apartmandaki çocukları uyarmış onlarda cephe almış bizimkilerle.oynamıyor ne yapayım bizimkiler daha kicuk anlamıyorlar
Eşim çok hassas yere çöp.atma konusundaAa ne saçma ya, iş ailede bitiyor onlar uyarsa böyle yapamazlar
Kraker ise yaramadı onları deneywyiCanim kkek patlamis misir falan yap gonullerini al.
Yada cikilota falan.
Nevreste abla osuruk üzerine güzelleme yazmissin
Çocukların böyle dışlanmasına çok üzülürüm benEşim çok hassas yere çöp.atma konusunda
Tahammülü yok nasıl.uyardı gelince bir sorayım
Yok canim okul vurgunu buMoralin mi bozuk???
Dolu dolu kahvalyini yap.
Bide sabah erken kalkip biraz spor yapsan daha iyi hissedersin.
Iste simdi oldu. Cocukla gidince yoruyormus anladim. Yavrum da hasta oldu bugun gittik geri donduk. Atesi var yatiyor. Babamiz da hasta. Babamizin telefonu kapanmisti imei calinmis onu yaptirdik arabasi bozuldu, kapisi falan kilitlendi yol yardim zar zor acti zarar da vermisler arabaya tabi, bugun yine calismadi benimkinden akuyu bagladik ise gitti akuyu degistirdi, evde tv calismiyor bi yandan, anten bozulmus, simdi bi de cocuk hastalandi. Korkuyorum su an basima her an bisey gelebilir.Alisirsin yavrum alisirsinn kolay mi 3 ay yattin
Diyen olmadi mı hic
Aman kaptanim ihmal etme . Insan iyi hissedince unutuyor kotu gunleri , geri gelmez zannediyor. Canim annem gecen yil boyle kanamadan sikayetciydi zorla doktora gonderdikO kötü huydan bende de var .
Ama en azından diğerleri gibiöfkelenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor değil ... sakinken de sinirliyken de , o insanla iyiyken de kavga ederken de ... vaaaay be bana bunu da dedin ya ! dedirtecek bi şey çıkmaz ağzımdan ... yani içim dışım bir melek gibi gadınım biriktirme yapmam ... zaten ara ara söylemiş , laf sokmuşumdur o yüzden kavga anına yeni malzeme kalmaz elimde
Ama babam mesela canım cicim balım böreğim ...eeeeee bi kavga ... birden döküldü ... yahu sen bunları düşünüyorsan yüzümüze nasıl gülüyorsun ?
kolitten çok çektim bonus... 2 sene sürdü kanamam ... böyle giderse bağırsak kanseri dedi doktor yüzüme yüzüme ... genetik geçmişimizde de var ... kuzenim de bu meretten vefat etti.
ama 5 senedir falan tok yoktu ... dur bakalım ... yine hortum sokturacağız bi taraflarımıza görünen o
Aminnnnnnn.
Valla tam koca karı muhabbeti olacak şu an yaptığım amahani para boyunda resmen göz gibi bir şey çıkmış ayağında ... tırstım
Herşeyi çok fazla önemseyip insanları çok fazla gözümüzde büyütüp bu hallere düşüyoruzCanım sana ne oldu
Benden sana üfürdüm hepsiniBak sen benimle morti olmak senin işine yaradı yeminle seninle morti oldum şiştikçe şiştim
Kaptanıma bir şey mi olmuş sabahtan beri konuşuyorum haberim yok
Bir bakayım olmadı sansürlü izlerim zaten sansürsüz bulmak zordur hiç bakmadım daha
Bütün aksilikler sizi bulmuş ama halletmişsiniz çok şükür.Ayyy ne cok kaynatnissiniz okuyacam diye ugrasiyorum iki saattir
Yok canim okul vurgunu buNefs anladi halimi
Iste simdi oldu. Cocukla gidince yoruyormus anladim. Yavrum da hasta oldu bugun gittik geri donduk. Atesi var yatiyor. Babamiz da hasta. Babamizin telefonu kapanmisti imei calinmis onu yaptirdik arabasi bozuldu, kapisi falan kilitlendi yol yardim zar zor acti zarar da vermisler arabaya tabi, bugun yine calismadi benimkinden akuyu bagladik ise gitti akuyu degistirdi, evde tv calismiyor bi yandan, anten bozulmus, simdi bi de cocuk hastalandi. Korkuyorum su an basima her an bisey gelebilir.
Aman kaptanim ihmal etme . Insan iyi hissedince unutuyor kotu gunleri , geri gelmez zannediyor. Canim annem gecen yil boyle kanamadan sikayetciydi zorla doktora gonderdik1 yili gecti kanser tedavisi, hala da suruyor. O kadar zor ki onun icin ve bizim icin. Aci cekmesine dayanamiyorum. Insallah senin basina boyle bisey gelmez. Allah kimseye dosta dusmana vermesin. Kafam yerinde degil bir senedir . Sagligi ertelememek gerek. Ama en cok degerini bilmedigimiz sey de o malesef. Umarim kolaylikla atlatirsin. Cok gecmis olsun. Seni sevgimizle ve verdigimiz kilolarla iyilestiricez merak etme
Artı artıdırBenden sana üfürdüm hepsini
Kim bilir kaç gr aldın 100 200 grdır şöyle 3 yada 4 kilo alda öyle kilo aldım de bari
Amin canimBütün aksilikler sizi bulmuş ama halletmişsiniz çok şükür.
Çok ama çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah
yok be ahahah. Ne kökteni. Normal beyaz kısmı yani ucu gitti. Açlıktan yemedim ya diyetle alakası yok
Köktenmi yedin nasil yokdiyet diyet nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?