Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Buradayım bende verdikçe veriyorum kilo ne olacak bu halim
Bak sen benimle morti olmak senin işine yaradı yeminle seninle morti oldum şiştikçe şiştim
kuzum çok yoğunum gelemedim bi bakim ne var ne yok diye geldim yine kaçıcam hemen
bu arada daktırıma ve kaptanıma ne oldu hastalar mı?
Kaptanıma bir şey mi olmuş sabahtan beri konuşuyorum haberim yok
Canım o sahneleri ben sansürlü izlemiştim, sansürsüz bana göre uygun değil :) konu güzel tabi ki . Ben dönem filmlerini severim zaten. Sürükleyici kesinlikle

Bir bakayım olmadı sansürlü izlerim zaten sansürsüz bulmak zordur hiç bakmadım daha

Bu arada esim yerlere çöp atmayın diye apartmandaki çocukları uyarmış onlarda cephe almış bizimkilerle.oynamıyor ne yapayım bizimkiler daha kicuk anlamıyorlar
Canim kkek patlamis misir falan yap gonullerini al.
Yada cikilota falan.

Ayyy ne cok kaynatnissiniz okuyacam diye ugrasiyorum iki saattir
Moralin mi bozuk???
Dolu dolu kahvalyini yap.
Bide sabah erken kalkip biraz spor yapsan daha iyi hissedersin.
Yok canim okul vurgunu bu Nefs anladi halimi

Alisirsin yavrum alisirsinn kolay mi 3 ay yattin
Diyen olmadi mı hic
Iste simdi oldu. Cocukla gidince yoruyormus anladim. Yavrum da hasta oldu bugun gittik geri donduk. Atesi var yatiyor. Babamiz da hasta. Babamizin telefonu kapanmisti imei calinmis onu yaptirdik arabasi bozuldu, kapisi falan kilitlendi yol yardim zar zor acti zarar da vermisler arabaya tabi, bugun yine calismadi benimkinden akuyu bagladik ise gitti akuyu degistirdi, evde tv calismiyor bi yandan, anten bozulmus, simdi bi de cocuk hastalandi. Korkuyorum su an basima her an bisey gelebilir.

Aman kaptanim ihmal etme . Insan iyi hissedince unutuyor kotu gunleri , geri gelmez zannediyor. Canim annem gecen yil boyle kanamadan sikayetciydi zorla doktora gonderdik 1 yili gecti kanser tedavisi, hala da suruyor. O kadar zor ki onun icin ve bizim icin. Aci cekmesine dayanamiyorum. Insallah senin basina boyle bisey gelmez. Allah kimseye dosta dusmana vermesin. Kafam yerinde degil bir senedir . Sagligi ertelememek gerek. Ama en cok degerini bilmedigimiz sey de o malesef. Umarim kolaylikla atlatirsin. Cok gecmis olsun. Seni sevgimizle ve verdigimiz kilolarla iyilestiricez merak etme

Benden sana üfürdüm hepsini
Kim bilir kaç gr aldın 100 200 grdır şöyle 3 yada 4 kilo alda öyle kilo aldım de bari

Bütün aksilikler sizi bulmuş ama halletmişsiniz çok şükür.
Çok ama çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah

Bugün protein günü yapıyorum begum75 özlemişsindir tavuklarımı

Sabah; YOK (tartı hoşuma gitmedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:40 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon orta meksika usulü tavuk + mevsim salata + 150 gr yoğurt
Ara; 15:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:30 - 1 orta porsiyon köri soslu tavuk + cacık

Ausencia kaptanım Salı gün ki sporum da 30 dakika pilates + 25 dakika tempolu yürüyüş

Bu akşam nasipse leslie ya da cardio + pilates yapacağım yarın belirtirim

Ausencia canimm coook gecmis olsun aman ihmal etme bagirsak vucudun ikinci beyni..... dr git mutlaka evet stres bad düşmanı bende stresli olunca bagirsaklarim cook hareketleniyor direkt bagirsaga vuruyor...

Hepimiz ailemizle sorunlar yaşıyoruz... aileler ne yazikki boyle babanla olan iliskinde esine katılıyorum babadir her cuma arayip cumasini kutla falan... bunu onun icin degil kendin icin yap hic sesini duymamak zamanla seni üzüp gerecek resmi tutarsin iliskini ama haber almak iyi gelecektir sana......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…