Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm millet atraksiyonlu bir gündü dün biraz da can sıkıcı görümce eşiyle kavga etmiş evi terk etmiş çalışan biri de değil ilkokul mezunu gittik aldık geldik bizde şimdi ne olacak hiç bilmiyorum gerginim biraz o yüzden giremedim

Spor salonundaki ölcümleri yapıldı 1 ayda 4 kilo vermişim 2 buçuk kilosu yagdan
Bugün hocayla başlatık spora sadece kardio yapacagız yeni egzersizleri yarın gösterecek
Tebrik ederim ablacım ohh mis ne güzel vermişsin Kilo verenleri görünce kendim vermiş gibi seviniyorum ben :))

yaa kötü olmuş. Allah yardımcıları olsun. Çocuğu var mı peki ?

canım benim malatyada bir kitapçım var çook uygun kitaplar orada ben her tatile gittiğimde 10 tane falan alıyorum dönem içinde bitince babam sık sık geliyor bize kitabın ismini veriyorum yerini biliyor kitapçının gidip alıp geliyor bana çook uygun oluyor benim için....

anlamadım ya yuh dedşmm
66 gösterdignde bozuktu tartı desem ?

6 kilo alsam dehşet belli olur kotlarım olmaz anlamadım
bugün bol su içicem 4 ü bulmam lazum

tartıyıda unuttum salak gibi
O tartı sorunlu masum olacak şey değil farketmemen. Kendi tartını alana kadar bir pilini mi değiştirsen acaba? yada bozulmuştur muhtemelen

Neresi ada

kızlar bende kitaplarımı uygun bir yer var kızılayda ordan alıyorum
yoks akiştapevlerine güç yetmez
okuyun okuyun diyorlar ama nasıl okuycaz bir kitap en az 25-30 tl

benimde bekleyen 4 kitabım var hepsini okuycam bekliyor sırada

geçmiş olsun canım ama çalışmıyor bile olsa kocasında varsa bi sıkıntı insan çekemiyordur herşey bir yere kadar... bir şirkette ona göre pozisyon bulunabilir... yada çocuk bakma gibi bi kreşe başvuru yapabilir temizlik işleri yapabilir iş kura başvurursa ona göre bi iş bulunur ilk okul mezunu diye bazı şeyleri çekecek değil yaa

Hiç çekilecek bi adam değil gerçekten iki de çocuk var canım biri üniversiteye başlayacak biri lisede vallahi bilmiyoruz işte inşallah bulunur bi çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…