Günaydın bende esim yuzunden sabah erken uyaniyorum adam sabah sabah cook gürültü yapiyor tak tuk yatarken sabir çekiyorum.. bi lâmbayi bile acarken pat diye basilir mi ayyyy sinir oluyorum...Eki Görüntüle 2041579
Gunaydinnnn
Cok severim erken kalkmayi herkes uyurken uyanik olmayi sabahin ilk saatlerine sahit olmayi.
Canim senin tartilarinda var bi sıkınti ondan kaynaklanıyor...Günaydın , çok zor uyandımu ve baş ağrısı ile uyandım
Veeee tartıldım şoklardayım 69.6 gösterdi tartı kaç kez çıktıysam aynı ama bu neredeyse 1 beden demek ve ben okadar daralma fark etmedim kıyafetlerimde ,tamam çok yedim ama 6 kilo alacak kadarda değil
umarım yanlıştır diyorum tartı
Bende o sıkıntı var 1 sene öncede bu şekildeydim kaptanım 55 aşağısında inan 1 ileri 2 geri git gel en sonunda düştüm ama çok zorlandım şöyle söyleyeyim 60 kilodan 55 kiloya düşmek 2 ayımı almadı ama 55 kilodan 50 kiloya düşmek 4-5 ayımı aldıbilirim minnoşum bilirim.... 2 ileri 5 geri de olsa asla pes etmezsin
Günaydın canım bende uykumu alamayanlardanım sabahları mecburen kalkıyorum tabi öyle zorlanmıyorum ama bir halsizim hepEki Görüntüle 2041579
Gunaydinnnn
Cok severim erken kalkmayi herkes uyurken uyanik olmayi sabahin ilk saatlerine sahit olmayi.
Bende bir günaydın bırakayım şuraya
Günaydın kutsal perşembe
Rabbim ne guzel bi tattir o .Yok abla paketli değil :) burda miroğlu diye biyer var yanık keçi sütünden kendileri yapıyor tertemiz mis gibi:))
Kuzum yağmurlar başladı, yorganlar çıktıNe demek Sivas a kış geldi. Ben askılı elbiseyle çıktıydım en son
Size bir sır vereceğimkitaplarının isimleri ne canım
Urfaya yolunuz düşsün ısmarlayayım:)Rabbim ne guzel bi tattir o .
Afiyet olsun.
Dusunmen yeter :)))Urfaya yolunuz düşsün ısmarlayayım:)
A101inkileri bende takip ediyorum ama genelde okudugum kitaplar geliyor.Günaydınlar
Nefs suspushanimcim ada81 kızlar ben kitapları kitapsihirbazı diye bir siteden alıyorum, fiyatları indirimli oluyor hep. Birde a101 e güzel kitaplar gelince alıyorum. Açıkçası cep boylar daha uygun diye onları tercih ediyorum
Dusunmen yeter :)))
Kaptancimmm duymasin :)))
Canım benim telefonumda hiç boydan çekilmemiş fotoğrafçıdan da daha almadık resimleri elime geçince aklımda zaten
yok artık.bencede ya tartı sorunlu ya yine olimpik şişmelerinden birini yaşıyorsun Banu.bencede fotolarda aynı duruyorsunGünaydın , çok zor uyandımu ve baş ağrısı ile uyandım
Veeee tartıldım şoklardayım 69.6 gösterdi tartı kaç kez çıktıysam aynı ama bu neredeyse 1 beden demek ve ben okadar daralma fark etmedim kıyafetlerimde ,tamam çok yedim ama 6 kilo alacak kadarda değil
umarım yanlıştır diyorum tartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?