- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
İnşallah canım hayırlısı olurCutemom007 canım gecmiş olsun görümcene,vrabbim yardım etsin inşallah atlatırlar
Herkesin ayrı sınavı var, rabbim isyana vardırmadan atlatmayı nasip eder.İnşallah canım hayırlısı olur
Çok üzüldüm ya Allah hayırlı kapılar açsın çocuklara da annelerine de.Hiç çekilecek bi adam değil gerçekten iki de çocuk var canım biri üniversiteye başlayacak biri lisede vallahi bilmiyoruz işte inşallah bulunur bi çare
Hiç çekilecek bi adam değil gerçekten iki de çocuk var canım biri üniversiteye başlayacak biri lisede vallahi bilmiyoruz işte inşallah bulunur bi çare
Hoşgeldin canım inşallah eski düzene dönersin tekrardan. İllaki bir düzensizlik oluyor tatil vs olunca. Bakalım yarına ne olacak :)Munzevi Zencefil 60kiloyum Nefs Ausencia şekerler salı sabahı döndük şükür. Çamaşırlar valizler temizlik vs gelemedim günlerdir. iklim değişiminden midir basınç farkı mı bilemedim wc sorunu yaşadım. Eve gelince 7.nci gün biraz rahat ettim
Sabah tartı ile yüzleştim şok 62,4 çıktımwcden mi dengesiz beslenmeden mi böyle çıktı bilemedim. Sabah tekrar bakıcam kiloma start vericem
Hoşbuldum portakalımHoşgeldin canım inşallah eski düzene dönersin tekrardan. İllaki bir düzensizlik oluyor tatil vs olunca. Bakalım yarına ne olacak :)
Hayirlisi olsun.Hiç çekilecek bi adam değil gerçekten iki de çocuk var canım biri üniversiteye başlayacak biri lisede vallahi bilmiyoruz işte inşallah bulunur bi çare
Sogan kuru bende baya ise yaradı 15 gunr yaptim birkaç ay sonra tekrarlayacağım İnşaAllahKaptanim dün oğlanı uyurken uyumuşum lesli yapamadım
Birde akşam bir parça ekmekle tencereden patlıcan yemeği kaçırdım canım
İnceldigimi hissediyorum malasef tartı bayram artilarim tam Temizlenmis gostwrmiyor
Canım soğan kurunun faydasını gordunmu
Artık kacsan kaç banum kabullen gerçeklerle yuxles ve bomba gibi dön sahalara bu enerji sistemleri düşük haller sana yakışmıyor
Hayırlı işler canim
Evet bizim bir tanidikta yardımcı annelik yapiyor halinden memnungeçmiş olsun canım ama çalışmıyor bile olsa kocasında varsa bi sıkıntı insan çekemiyordur herşey bir yere kadar... bir şirkette ona göre pozisyon bulunabilir... yada çocuk bakma gibi bi kreşe başvuru yapabilir temizlik işleri yapabilir iş kura başvurursa ona göre bi iş bulunur ilk okul mezunu diye bazı şeyleri çekecek değil yaa
Fena nankör bir şeydir o sorma gitsin gıcık oluyorum onaBu sporda nankör yapmayınca hemen kaslar gevşiyor
hemen özelden yazıyorum canımNeresi ada
Kaptanıma sormuşsun ama bende belirteyim ben genelde bunları yapardım şuanda çemberimi kardeşime verdim canım çekti bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?