Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben çıkayım yavastan. Yarın çok işim var. Akdeniz sahilleri beni bekler
Herkese leptinli ve hayırlı geceler... yarına ponponlarımız bol yağlarımız en az 1 kg eksilmiş olsun inşallah

Geldik bir şarzın sonuna daha keten tohumunuda ictik artık gerisi Allaha havele ettim bakalım tartı ne diyecek...
Herkese iyi bol eksili geceler diliyorum

göz ucuynan uykulu bakıyorum bende özledim ama malum miniklerin hazırlıkları ölebilirim bide sedef yada dermatit tarzında bişeyler çıktı bacağımda çarşambaya eandevu aldım doktor bi tanıdığımız söyledi sedef yada dermatit olabilir diye off kötüyüm ya size de söylemiştim biliyorsunuz

Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Akşam a doğru antebin bı ilçesi ne başsağlığı na gittik cenaze evinde az kuru fasulye pilav yedim tartı arifesinde hiç olmadı
Arkadaşa yiyemem diyemedim
Yarın sabit bile gelsem svinicem
Diyeteyken herhalde hiç düzenin sasmamali
Hayırlı geceler hanımlar

Canım bende menopoz dan dolayı düzensizlik var ondan sormuştum
ecemavi canım inşallah mende denemeyi düşünüyorum soğan kurunun
Doktorumuz nasıl oldu

Antepia27 çaktırmadan yememe formüllerin olmalı en azından , diyetteyiz diye hiç evden çıkmayacak değiliz ya ...
ayrıca biraz kuru pilav tüm verdiklerini geri aldırmaz ki ...

ada81 canım misssss gibi çamaşır kokularını hayal edip hafta sonunu bekle kuzum ...

igdedali yarın için bol eğlenceler ...eğlenceli olacağı kesin de

GunesinKizi35 biliyorum canım ya ..egzama diye konuşmuştuk ..bi git bakalım ... bende de var ... bazen delirtiyor kaşınırken

Ay cok güldüm gözümde canlandı

Canım bende menopoz dan dolayı düzensizlik var ondan sormuştum
ecemavi canım inşallah mende denemeyi düşünüyorum soğan kurunun
Doktorumuz nasıl oldu
Dene dene ama atlamadan tam yap faydasını görürsün İnşaAllah ben de devam edeceğim 1ay sonra15gun daha

Kizi uyuturken dalmisim biraz kalktim burayi okuyunca cok gerildim ya bekledigim olmazsa diye.
Midemide agrittim aferin bana.

Bir kerede kafaya takmanin suyunu cikarmasam olmazdi zaten.

Grip iyice yerlesiyor vucuduma onun verdigi bir yorgunluk halsizlikte var.

Taktim kulakligi sakinlesmeye calisiyorum.

Persembe gecesinin ruhuna azcik ters olmus olabilirim neydim patliyimmi yazmiyimde :))

Kız relax elinden geleni yaptıysan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…