Üzme iyice kendini kuzum en kısa zamada hal olunur inşallah.Yok canim iste memleket gibisi yok ablama goturu verirdim ablam manasta bizim evimizde orada al gotur yika getir eve as bugun iyice ozledim memleketimi(
Beni bu gidişle direk atacaklar7. Takımın bi huyu var. Mezun olanı bırakmıyorlar
Insallah canim hadi iyi geceler azıcık camasir yikama asma hayalleri kurup yatayim bariii soyle mandalluyorum her yer vernel kokuyor ohhh misÜzme iyice kendini kuzum en kısa zamada hal olunur inşallah.
Ney neyyyyy
Yooooh yoooh atamazlar. Onun gizli kilosu var göstermiyor deriz bizBeni bu gidişle direk atacaklar
Tabii ki deeeee hemi deeeee en az
anaaaaam nettin bi de koştun muuuu
ayağın ne durumda ?
menün sporun şahane de ... özledik be seni
şu an üzerindeki kıyafeti de söylerim de .... tırsıp kaçmayın benden
Ohhhhhm diyelim o zaman. Neden olmasın. 90 'lar partisi için çok havamdayımNey neyyyyybence henuz olmamistir olmayi bekliyodur sabaha.
99.9 cok daralttin su an beni hele bunlari okuyunca
Antepia27 canım benim yumurtalıkta kist var. Onun için içiyorum bakalım ne olacak. Gerçi doktorlar dermoid kist dedi yani ilaçla filan gitmeyen ameliyat gereken cinsten ama ben nedense gideceğine inanıyorum.
4 ay boyunca yapmam lazım bakalm. Daha ilk ayım.
Ay cok güldüm gözümde canlandıAus bizim eve gelse sinir harbi geçirir. Geçen gün ikisi bir olmuş benden gizli gece yemeği yiyorlar. Neyse ki suyumu yanıma almayı unutmuşum. Uyandım Bi girdim mutfağa aboo. Bi de balkonda yatıyorum ses de gelmez Diye götürüyorlar ne varsa. Sigara içerken mahmut hocaya yakalanan hababam sınıfı gibiydiler. Aus olsa sopayla uçardı
Dene dene ama atlamadan tam yap faydasını görürsün İnşaAllah ben de devam edeceğim 1ay sonra15gun dahaCanım bende menopoz dan dolayı düzensizlik var ondan sormuştum
ecemavi canım inşallah mende denemeyi düşünüyorum soğan kurunun
Doktorumuz nasıl oldu
Kelebek daha iyi ama görüntü kötü İnşaAllah düzelir
Kız relax elinden geleni yaptıysan sorun yokKizi uyuturken dalmisim biraz kalktim burayi okuyunca cok gerildim ya bekledigim olmazsa diye.
Midemide agrittim aferin bana.
Bir kerede kafaya takmanin suyunu cikarmasam olmazdi zaten.
Grip iyice yerlesiyor vucuduma onun verdigi bir yorgunluk halsizlikte var.
Taktim kulakligi sakinlesmeye calisiyorum.
Persembe gecesinin ruhuna azcik ters olmus olabilirim neydim patliyimmi yazmiyimde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?