Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biraz kitap okumaca sonra uyku iyi geceler kızlar.... hala camasir makinam yapilmadi kafama cok takiyorum cok sinirliyim uzuluyorum ((
Yedek parca istediler istanbuldan cumartesi ellerinde olurmus inşallah cumartesi aksama yaparlar yoksa pazartesine kalacak ;((( hergun camasir yikayan birine bu yapilir mi ((

canım şöyle rica edeceğin bir komşunda yok ki ...
bizde çok olmuştur , sepeti ile gelip makine bozuldu acil bunlar diyen .

sinirlenme canım ... öyle de böyle de en geç pazartesi olacak işte ... çok gerekli olan varsa bi çitile elinde ...

Bu dahada güzel olmuş Birde ausu cagırsınlar o sopasıyla cıkar ortaya
Aus bizim eve gelse sinir harbi geçirir. Geçen gün ikisi bir olmuş benden gizli gece yemeği yiyorlar. Neyse ki suyumu yanıma almayı unutmuşum. Uyandım Bi girdim mutfağa aboo. Bi de balkonda yatıyorum ses de gelmez Diye götürüyorlar ne varsa. Sigara içerken mahmut hocaya yakalanan hababam sınıfı gibiydiler. Aus olsa sopayla uçardı

Yok anacim komsumda yook ...
artik sinirlenip yeni makina al demeye basladimmmm.... canim burasi cook sicak gunde iki kere kiyafet degistiriyoruz cok terliyoruz cook şükür kiza deli gibi kiyafet almisim onu 2 hafta daha goturur de o sepeti oyle kirli gorunce cildiriyorum ben yaz olunca 3 gunde bir pike takimi degistiriyorum onlar birikti degistirmesem olmuyor....

Offfff yaniiii kuru temizlemeyede vermek istemiyorum kizimin kiyafetleri herkesin camasirinini yikandigi makinada yıkanmasın offff ......

Valla cok tatlılar ne güzel insanların her ruh haline hitap etmesi tek yöne bakması yerine dünyayı gözetlemesi
Dışı sizi içi beni yakar. Böyle suya sabuna dokunmadan minnoş minnoş geciniyoruz bakalım. Kısmet olursa anamı alacam kışa buraya. Siz düşünün artık

Hay Allah üzme kendini çok önemli olanları temizlemeye gönder eşin belki dirumun ciddiyetini anlar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…