Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Üçünde telef oluyorusun"amannnnn hepsi ayni bu meletlerin" deyip kafayı sıyırıyorsun
İlk ikide okul açılacak bir panik bir panik ne olacak ne bitecek çocuk alışacakmı kırktana tane soru
Pazartesi oryantasyon için okuldayız bir relakx bir relakx

Son düzenleme:

Ordan bakinca cokmu rahat gevsek gorunuyoruz acaba

Allah hep iyi günlerini göstersin hepsinin Bizde dün iç çamaşırı alışverişi yaptık. Tuvalet iletişimini sağlıkla atlatmışızdır inşallah gündüz kısmını. Eşime diyorum daha bunun sütyen alışverişi gençkız alışverişi sonra üniversite alışverişi..... varda var. Büyüdüğüne kanıt dünkü külot alışverişi oldu bizde de Bir adım attık inşallah

O günlere sağlıkla geliriz insallah portakalım
Ama herşey bu günkü gibi kalmıyor çok farklı boyutlara ulaşıyor bugün sen alışverişini yaparken yarın ben yaparım oluyor

Esim bugun erken gitti gec yattim zaten yuruyuse gidemedim.
Kizlarda erken uyandi.

Yemeden icmeden kesilip battaniyemi alip 15 bin gün yatasim var.

Grip sadece basimami gelmis 70 kilo var su an kafam kesin.

Canimin tek istedigi sey boyum kadar bir fistikli cikolata idi gece simdi onuda istemiyorum.

Kalkali 1,5 saati geciyor hala yatmaya calisiyorum. Sabahlari yurumeye alisan fucudumu sekteye ugratmanin alemi yohtur diyerekten zorla bi tarafimi kaldirip hareket edecegim.

Gribin tek ilacı dinlemek kuzum dinlene bidigin kadar dinlen daha cabuk atlatır sahalara dönersin yine

O günlere sağlıkla geliriz insallah portakalım
Ama herşey bu günkü gibi kalmıyor çok farklı boyutlara ulaşıyor bugün sen alışverişini yaparken yarın ben yaparım oluyor
Aslında şimdiden başladı o ben yaparımlar:) Mavi renk istiyorum etek giymek istiyorum pantolon istemiyorum gibi gibi:))

Çok geçmiş olsun bonuscum. O battaniyenin bir ucuna da ben ilişsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…