miu 2 aya benim kollarıma atacak kendini ... korumada ... sarıp sarmalayacağım onu .. sende gel
koruma günlüğü açtım ya
Ayy inşallah bu hafta hep grmlar uğraştım:/Canım spordan sıkılaşmıştırsın, hep yağdan verdin birde. 72 iken olan kıyafet şimdi de olur çünkü zaten tartı öyle gösterse de 72 den az duruyorsun. İki hafta da 1 kilo verdin şimdi
Günaydın ❤Hayırlı cumalar 7. takımın güzelleri...
Gönlüm sizden yana derece gelir zaten güveniyorum hepinize
Kuzum hayırdır ben yine bir şeyleri kaçırmışımGünaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm
Günaydın ilk kilo bildirimi benden gelsin
63.2 iki hafta önceki idi sanırım
Bu hafta 62.2 1 kiloyu düşersem 61.2hedefi tutturdum
Fark 2 (tartı farkı var 1 kilo)
günadyın kızlar
başlangıç 66,8
bundna sonra her cuma bildirim yapıcam düzenli
diyete yeni başlıyormuş gibi bu kiloyu baz alıyorum
Günaydın. Bende bir kaç gün önce 72 idim, sabah 72.5 çıktımwc siz. Bir daha tartılacam bakalım. Uykusuzum, sabahın köründe kalktı yine küçük. 5 den beri sinir harbi yaşıyorum, huysuzlukları bezdirdi
Hayırlı cumalar 7. takımın güzelleri...
Gönlüm sizden yana derece gelir zaten güveniyorum hepinize
Cok şükür yok ama tardı delendiyor iste:/Efser çok iyi duruyorsun ... kilon var yok ...42-44 ona takılma ... elbette daha vermen gerek .
Ama eşit dağılım ... en bi sevdiğim ... hatlarında bir yerden fırlayan pırtlayan hiç bir şey yok ...
Cok şükür yok ama tardı delendiyor iste:/
Hayırla aklı bâşında seni üzmeden o yaşları görürsün inşallah :*)Aslında şimdiden başladı o ben yaparımlar:) Mavi renk istiyorum etek giymek istiyorum pantolon istemiyorum gibi gibi:))
Günaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm
Şuanda 500 gr razıyımbekleeee
yürü de gel hattagördüm iki hafta için çok az ... o yanında küsürler gitsin en azından ...ödem inince ... dümdük 75 olsa
Gunaydin kizlar..
Kilomu yazayim artik bende..
76.1
Toplasan 6 kilo verecegim ileri geri 74-76 arasi gidip geliyorum..
Gecen hafta 78 i gördüm..Allahtan 80 e varmadan dönüyorum:))
Insallah ausum burdayim artik..aslinda sıkı tutsam 1 ayda da veririmde o azim yok.canım @masumm da sıfırdanmış gibi bugün başlıyor .... sende takıl ... 2 aylık işin var yahu en çok .
hadi yaz da bitti ...
artık düzenli gel .. bitirelim şu işi
Fatmam gunaydin.Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Akşam a doğru antebin bı ilçesi ne başsağlığı na gittik cenaze evinde az kuru fasulye pilav yedim tartı arifesinde hiç olmadı
Arkadaşa yiyemem diyemedim
Yarın sabit bile gelsem svinicem
Diyeteyken herhalde hiç düzenin sasmamali
Hayırlı geceler hanımlar
Bacim nasilsin nasil gecti yaz??Hayırlı cumalar bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?