kolay gelsin kaptanımbende şimdi yemek yapmaya çıkıyorum ...
sonra gelirim .. cumaları burdan çıkmayı sevmiyorum yahu
yemek koyayım ocağa ... pişerken bi süpürge tutayım eve .. bi makinede @ada81 söylemesi ayıpçamaşır atayım ... damlarım 3 gibi
Bonus partisi var dediler geldim bende. Kankeytom benim ya operim seni kocaman. Istersen herseyi yapabilecegini en iyi ben biliyorum
Ee ne duruyoruz hayde kapin yesil caylari herkes piste
çok şükür.ptesi salı yere basarken beynim zonkluyordu.geçmiş gitsin olsun daktırım
şimdik nasılsın daha iyimisin?
Kaptanicem misafir var guncel 65 .1@Ahu060812
suspushanimcim
@caytabagi
@GunesinKizi35
Listeden bi siz kaldınız güzeller ? tabii ahunun işi zor ... 67 lere koşuyor ... herkes bomba gibi vermişken
Oda bisey mi aksama misafirim var ev göcüyo hazirliklar duruyo ben oturmus cax iciyorumÇocukların odasını çeksem de koysam kasırga kopmuş gibi. Acıktım daha yemeğim yok, küçük oğlanın küçük gelenleri ayırdım vermek için, o arada ardiyedekiler devrildi birde orayı düzelttimgirmiş burda size bakıyorum
Rabbim bidaha yasatmasinçok şükür.ptesi salı yere basarken beynim zonkluyordu.
biri benim kupamın altınımı deldi acep yada hastalar gizlice kahvemi içiyor sizinle kahve keyfi yapayım diye filtre kahve aldım ama bitmiş bilem.
Ayy ne güzel ben olsam stresten kurdesen dökmüştümOda bisey mi aksama misafirim var ev göcüyo hazirliklar duruyo ben oturmus cax iciyorum
Kaptanim sen bilirsin elimden geleni yaparim cogu zaman fazlasini yaparim yeter ki 60 kilo olayimhafta başına 1 kilo mistir missss ... yüzde de doğru ... aferin çekirge ..
hadi bu hafta spora başla artık ...aaaaaaaa yeter daha kovalım şu 70 leri de 69 lara merhaba diyelim
ben 99.3 ü gördüm kaçırmadım ordan hesapladım
yüzde kolay canım ya ... 3 verdin ya misal .. onu geçen haftaki kilona bölüyorsun ... bu hafta karışık tabii . 2 ye bölme cart curt .
ayyyyyyyyy onu bunu boş ver 99 lar geldi beeeee
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAntepia27
selamlar sana da kajudan ilhamlı nick:)
başlangıç için az .. yani diyetin ilk haftaları daha iyi gider normalde .
biraz da yeşillik + pro ...
67 leri kaybettik ama bildirim yine de şahane ....
şimdiiiiiiiiii .... gelelim fasulyenin faydalarına .. deneme süresi de bitti ... motivasyon iyi .. katılım iyi ... menü iyi ... spor iyi... ne dersin listeye girişe ?
artı sabit , yedim kaçırdım yok ..yine olmayacak :))
bazen kendin için değil sırf liste için kilo vereceksin falan falan
Ayy ne güzel ben olsam stresten kurdesen dökmüştüm
Teşekkür ederim canımbiraz daha iyi olmana sevindim kelebek♡♡ Çok çok geçmiş olsun tekrardan.
@Triplimelek gayretin takdire şayan. Tebrik ederim daha nice eksilere inşallah :)
Bonus takımdaki herkes bugün kendinden çok senin için sevindi :) tebrik ederim bende:)
Tüm alıntılar kayboldu yine sinir oldumArkadaşlarımın hepsini yürekten tebrik edip sımsıkı kucaklıyorum Kızım sabahları pencereden dışarı bakıp anne ne güzel bir sabah değil mi der hep. Bende bugün onun deyimiyle ne güzel bir cuma değil mi diyeyim
En güzeli canım, değer gördüğün kadar değer vereceksin. Bende bir tek gün vardı gittiğim, çıktım ondan. Bir ablam yeter bana. Birde taşınırsam iyi bir komşu inşaallah :)
eflall cnm bayramda yaşadıgım olaydan sonra ve şu koskoca yazı düşününce
hep misafir agırladım , herkes bana geliyor ben hiç gitmiyorum
bundan sonra bende herkes gibi olucma valla
kimse için paralamıycam kendimi
Hiç bilgim yok canım. Ne yapacak köfte pilav mı? Sivasın en güzeli yani pide fırınları. Etli pide yanına sakaya yapılıyor evde, ayran da hazır oh mis. Tatlı de ister tulumba ister güzel yapan varsa un helvasıkızlar birşey sorucam
bi yakınım evde kuran okutacakta bana pirinç ve kıyma ne kadar gider diye sordu,toplamda 60-70 kişi arası gelicekmiş
bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
1 ay mı??ben 1 ay evde is yapmasam devlet evi korumaya alır:) ne bileyim bazen ozeniyorum. Bende takinti gece vakti bile donsem seyahatten yerlestirip yikamadan yatamam..kolay gelsin kaptanım
1 ay olmuştur evde iş yapmayalı benim ev aldı başını gidiyo,tatil eşyaları ortada daha,paletler,şnorkel,deniz şemsiyesi koridorda,valizler yatak odasında,yıkanan çamaşırlar toplanamadan evin her bir köşesinde,bazen eve gitmek istemiyorum o derecedüzen güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?