Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kolay gelsin kaptanım
1 ay olmuştur evde iş yapmayalı benim ev aldı başını gidiyo,tatil eşyaları ortada daha,paletler,şnorkel,deniz şemsiyesi koridorda,valizler yatak odasında,yıkanan çamaşırlar toplanamadan evin her bir köşesinde,bazen eve gitmek istemiyorum o derecedüzen güzel bişey

Oda bisey mi aksama misafirim var ev göcüyo hazirliklar duruyo ben oturmus cax iciyorum

biri benim kupamın altınımı deldi acep yada hastalar gizlice kahvemi içiyor sizinle kahve keyfi yapayım diye filtre kahve aldım ama bitmiş bilem.

kelebek cnm çok geçmiş olsun
nasılsın şimdi
yerin belliydi valla ama bende pek gelemedim son dönemler artık burdayız inş geçen kış gibi

Kaptanim sen bilirsin elimden geleni yaparim cogu zaman fazlasini yaparim yeter ki 60 kilo olayim

Ayy ne güzel ben olsam stresten kurdesen dökmüştüm

eflall cnm bayramda yaşadıgım olaydan sonra ve şu koskoca yazı düşününce
hep misafir agırladım , herkes bana geliyor ben hiç gitmiyorum
bundan sonra bende herkes gibi olucma valla
kimse için paralamıycam kendimi

Teşekkür ederim canım

En güzeli canım, değer gördüğün kadar değer vereceksin. Bende bir tek gün vardı gittiğim, çıktım ondan. Bir ablam yeter bana. Birde taşınırsam iyi bir komşu inşaallah :)

kızlar birşey sorucam
bi yakınım evde kuran okutacakta bana pirinç ve kıyma ne kadar gider diye sordu,toplamda 60-70 kişi arası gelicekmiş
bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Hiç bilgim yok canım. Ne yapacak köfte pilav mı? Sivasın en güzeli yani pide fırınları. Etli pide yanına sakaya yapılıyor evde, ayran da hazır oh mis. Tatlı de ister tulumba ister güzel yapan varsa un helvası

1 ay mı??ben 1 ay evde is yapmasam devlet evi korumaya alır:) ne bileyim bazen ozeniyorum. Bende takinti gece vakti bile donsem seyahatten yerlestirip yikamadan yatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…