Benim kizim bana cok düşkün baba ile surekli bi didisiyorlar esim kizi kizdirmayi seviyor...Enterasan genelde.kızlar ve babaları bir olur iyi anlaşır en azından küçükken
Bakayım
Üç eee hahahay güzel olmuş
Süpersiniz
İşin sırrı diyorsun
Ruhunu yoran şeyi anlat rahatla kuzumruhen öyle yorulmuşum ki kafamı hala toplayamıyorum.
Aman bosver bende tuvalet eğitiminde buyuk tuvalette bi pedagog kurbani olmustum video dinledim dinledim dedigini yapmaya calistim olmadi... bu ne yaaaa dedim en sonunda anambabam usulü ogrettik ogrendiBiraz inat bizim kız önemsedikya aksine naza çekiyor asıl buyukte zorlanmış tım ne günlerdi ondan beri etrafın lafını takmıyorum
Evet diyeceğin birseye asla hayır deme diyorlar bende kabul edebileceğim birşeyse asla bastan kesip atmamBenim kizim bana cok düşkün baba ile surekli bi didisiyorlar esim kizi kizdirmayi seviyor...
Ben zamaninda cook uyardim esimi beni dinlemedi ... bide esim huyu gereği herseye ama herseye itiraz eder... mesala kızım kucuk bi bisey istese hayir der... aslinda onu alacak ama herseye hayir dedigi icin onada hayir der..
Ben oyle degilim zaten biseyi ona alacaksam hayir demem .. hayir dediysemde almam ama babamiz oyle degil herseye ama herseye hayir der iki dakika sonra alir.... ben cok kiziyorum esime madem alacan niye hayir diyorsun.. bu yuzden kizimda soyle bi kani olustu anne ne derse o) babasi kural koyar dinlemez ben aysimaaa dedigim anda biter cunku bilir ki dedigimi yaparim...
Bu kadar kuralci olmama ragmen bana düşkün.... esimde yakınıyor bu kiz niye beni dinlemiyor diye eee dedim sen yaptin ....ben kizima kuseyim aysimanin dunyasi karariyor odasına giriyor agliyor kedi gibi pesimdem dolaşıyor resim yapiyor kendince supriz hediyeymis getiriyor.... ama babasi kusunce tin orali bile olmuyor abartma baba diyor hahaha
Benim esim herseye ve herkese karsi oyle...mesala bi magazaya gidelim de orasi kapalidir der... gordun mu derim yok ama kesin kapalidir der halbuki gideriz acik...Evet diyeceğin birseye asla hayır deme diyorlar bende kabul edebileceğim birşeyse asla bastan kesip atmam
Yaz türlüsü hatta güveç var aklımda bu aralar :))) birde dolmapta bekleyen ayıkladığım bamya var...bir haftalık yemek planı çıktı :)
Fırında kızart buzluğa atabilirsin
Ben pek buzlukta olan yiyeceklerin tadını sevmiyorum ama ziyan olmaktansa böylesi daha iyi olur
Çok yağsız olmuştu ev halkınada yaptım baktım çok yağsız yanina teteyaglı pirinç pilavı yaptım dengelesin diye ćocuklardan yagı kısmak gelişimleri icin iyi degil.
Ruhunu yoran şeyi anlat rahatla kuzum
Buraya anlatamıyorsanda suya anlat aksın gitsin Derler
Yaz türlüsü hatta güveç var aklımda bu aralar :))) birde dolmapta bekleyen ayıkladığım bamya var...bir haftalık yemek planı çıktı :)
Ben diyete tahin pekmezden korkarım dengeliye biliyosan ne âla
Menün güzel kuzum :)
İşin neydi ? Bazen olur öyle ama gecer kuzum ..derindondurucuda hiç yer yok canım. közleyip içine biraz limon sıkıp zeytinyağ ekleyip kavanozda konserve gibi yapıyorlarmış. belki öyle yaparız. ya da közle közler yerim fırında karnıyarık yapar yerim....
ruhumu yoran iş yoğunluğu efsercim. bu hafta çok bunalttı beni.
Bazen yemek yapmak için ne yapayım ne yapayım diye beynimi yerim bazende böyle hepsi birden gelir :))))etli güveç de çok güzel oluyor. bak benim de canım istedi.
Canim yok bu sefer diyetten degil. Tatildeyim ama oyle abartmiyorum. En kotu 55-59 arasi korumaya calisiyorum. Bu sefer 60 gormek istemiyorum.
Ne kadann çok yemissin bi daha bu kadar yemeMenüm:
Kahvaltı-11.00
1 yumurta
1.5 kk light peynir (peynirimin son kullanma tarihi sondu bugün ondan bu kadar)
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
4 zeytin
Domates-salatalık
Az yağda kızarmış biber
Ara-14.00
3 mürdüm eriği
10 badem
Akşam-17.30
4 köfte
1 büyük kase salata
1/2 dilim tam buğday ekmeği
Bugün pek bi açtım doyamadım akşama kadarSu 1.7 litre Ausencia Nefs mortim
600 dakkacik mi yaptinn çok azz lütfen 1000 dk yapSporum:
Koşu:45*4= 180
Yürüyüş: 150*2=300
Egzersiz: 40*3= 120
Toplam: 600 point
Bugün akşam sahile koşu ve yürüyüşe gittik efenim@Ahu060812 Ausencia Nefs mortim
Adaa gözün aydın..Sağolun kizlar ayyy cook guzel suan 3. Makina dönüyor yarinda 3 doner kesin))
Moralim duzeldi cok canim sıkıliyordu .. cook sukur bitti simdide yika yerlestirme isi başladı olşun mskinam calisiyor ya her yer vernel kokuyor yaaa bu bana yeter)))
Begenmedim yazacağıma beğendim yazmışım telden girinceCiks ben beğendim aus nasıl beğensin benim menüyü
Neden öyle acaba enteresan İnşaAllah yaş aldikca bu huyu değişirBenim esim herseye ve herkese karsi oyle...mesala bi magazaya gidelim de orasi kapalidir der... gordun mu derim yok ama kesin kapalidir der halbuki gideriz acik...
Bu yol asla suraya çıkmaz der ama yol istedigimiz yere cikar....
Babam cook sinir oluyoroglum biseye itiraz etme diyor ...
Mesala babam der oglum dur suradan inip gazete alayim der esim baba orada gazete satmıyorlar der.. halbuki dun babam almistir..bunun gibi bir suru seyyy hep itiraz hep bi hayirci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?