Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Enterasan genelde.kızlar ve babaları bir olur iyi anlaşır en azından küçükken

Bakayım

Üç eee hahahay güzel olmuş

Süpersiniz

İşin sırrı diyorsun
Benim kizim bana cok düşkün baba ile surekli bi didisiyorlar esim kizi kizdirmayi seviyor...
Ben zamaninda cook uyardim esimi beni dinlemedi ... bide esim huyu gereği herseye ama herseye itiraz eder... mesala kızım kucuk bi bisey istese hayir der... aslinda onu alacak ama herseye hayir dedigi icin onada hayir der..

Ben oyle degilim zaten biseyi ona alacaksam hayir demem .. hayir dediysemde almam ama babamiz oyle degil herseye ama herseye hayir der iki dakika sonra alir.... ben cok kiziyorum esime madem alacan niye hayir diyorsun.. bu yuzden kizimda soyle bi kani olustu anne ne derse o ) babasi kural koyar dinlemez ben aysimaaa dedigim anda biter cunku bilir ki dedigimi yaparim...

Bu kadar kuralci olmama ragmen bana düşkün.... esimde yakınıyor bu kiz niye beni dinlemiyor diye eee dedim sen yaptin ....ben kizima kuseyim aysimanin dunyasi karariyor odasına giriyor agliyor kedi gibi pesimdem dolaşıyor resim yapiyor kendince supriz hediyeymis getiriyor.... ama babasi kusunce tin orali bile olmuyor abartma baba diyor hahaha

Biraz inat bizim kız önemsedikya aksine naza çekiyor asıl buyukte zorlanmış tım ne günlerdi ondan beri etrafın lafını takmıyorum
Aman bosver bende tuvalet eğitiminde buyuk tuvalette bi pedagog kurbani olmustum video dinledim dinledim dedigini yapmaya calistim olmadi... bu ne yaaaa dedim en sonunda anambabam usulü ogrettik ogrendi ))

Evet diyeceğin birseye asla hayır deme diyorlar bende kabul edebileceğim birşeyse asla bastan kesip atmam

Evet diyeceğin birseye asla hayır deme diyorlar bende kabul edebileceğim birşeyse asla bastan kesip atmam
Benim esim herseye ve herkese karsi oyle...mesala bi magazaya gidelim de orasi kapalidir der... gordun mu derim yok ama kesin kapalidir der halbuki gideriz acik...

Bu yol asla suraya çıkmaz der ama yol istedigimiz yere cikar....

Babam cook sinir oluyor oglum biseye itiraz etme diyor ...

Mesala babam der oglum dur suradan inip gazete alayim der esim baba orada gazete satmıyorlar der.. halbuki dun babam almistir..bunun gibi bir suru seyyy hep itiraz hep bi hayirci

Yaz türlüsü hatta güveç var aklımda bu aralar :))) birde dolmapta bekleyen ayıkladığım bamya var...bir haftalık yemek planı çıktı :)
Ben diyete tahin pekmezden korkarım dengeliye biliyosan ne âla
Menün güzel kuzum :)

Fırında kızart buzluğa atabilirsin

derindondurucuda hiç yer yok canım. közleyip içine biraz limon sıkıp zeytinyağ ekleyip kavanozda konserve gibi yapıyorlarmış. belki öyle yaparız. ya da közle közler yerim fırında karnıyarık yapar yerim....

Ruhunu yoran şeyi anlat rahatla kuzum
Buraya anlatamıyorsanda suya anlat aksın gitsin Derler

ruhumu yoran iş yoğunluğu efsercim. bu hafta çok bunalttı beni.

Yaz türlüsü hatta güveç var aklımda bu aralar :))) birde dolmapta bekleyen ayıkladığım bamya var...bir haftalık yemek planı çıktı :)
Ben diyete tahin pekmezden korkarım dengeliye biliyosan ne âla
Menün güzel kuzum :)

etli güveç de çok güzel oluyor. bak benim de canım istedi.

İşin neydi ? Bazen olur öyle ama gecer kuzum ..

Ne kadann çok yemissin bi daha bu kadar yeme : : : :
Sporum:

Koşu:45*4= 180
Yürüyüş: 150*2=300
Egzersiz: 40*3= 120

Toplam: 600 point

Bugün akşam sahile koşu ve yürüyüşe gittik efenim @Ahu060812 Ausencia Nefs mortim
600 dakkacik mi yaptinn çok azz lütfen 1000 dk yap
Adaa gözün aydın..
Valla çamaşır makinesi çok önemli bulaşık bi sekilde hallolurda çamaşır mümkün değil...
Rabbim icad edenlerden razı olsun eksikliğini gostermesin.

Ciks ben beğendim aus nasıl beğensin benim menüyü
Begenmedim yazacağıma beğendim yazmışım telden girince

Neden öyle acaba enteresan İnşaAllah yaş aldikca bu huyu değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…