Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm:

Kahvaltı-11.00

1 yumurta
1.5 kk light peynir (peynirimin son kullanma tarihi sondu bugün ondan bu kadar)
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
4 zeytin
Domates-salatalık
Az yağda kızarmış biber

Ara-14.00

3 mürdüm eriği
10 badem

Akşam-17.30

4 köfte
1 büyük kase salata
1/2 dilim tam buğday ekmeği

Bugün pek bi açtım doyamadım akşama kadar Su 1.7 litre Ausencia Nefs mortim

kolay gelsin adaa

Kaptanım inşallah dahada gelmezde doktora gidene kadar biseycigin kalmaz

Re re re ra ra ra gs gs cim bom bom
Sağolun kizlar ayyy cook guzel suan 3. Makina dönüyor yarinda 3 doner kesin ))
Moralim duzeldi cok canim sıkıliyordu .. cook sukur bitti simdide yika yerlestirme isi başladı olşun mskinam calisiyor ya her yer vernel kokuyor yaaa bu bana yeter )))

Tarhana çorbası doyurucu oluyor değilmi yanında başka yemek istemiyo canın. Afiyet olsun mortim bende öğleyi hep salatayla atlatıyorum meyveyi bi deneyeyim :)

Adam balkonda Sevinç'ten deliriyo gol yemiş fb..bende burda delircem az kaldı.. azıcık saygı fb storedan tişört alıcım dedim de oğlanın arkadaşlarına bile fb li birşey almayacaksın bu evden Fener'e 1 kuruş para çıkamaz diyor

Bugünkü menüm
Sabah
3 kuru kasıyı geceden ıslatım suyunu içtim
Yarım saat arayla kahve
Sabah dışarda kızceler birlikte kahvaltı yaptık (11.30)
Peynir çeşitlerinden abartmadan yedim.
Sucuklu yumutanın yumurtasınsadan 2 çatal aldım yağlı geldi bana biraz bıraktım
En miniginden 1 dilim suçuk
2 dilim kepekli etimek(yanımda götürdüm)
Salatalık domates çay
Ara 12 tane kaysı cekirdeği 1kahve 1 soda
Akşam 5:00
2 yağsız karnı yarık
1 kase isotlu yoğurt
Bol yeşillik 2 salatalık
Ara 1 kahve 1 soda
@eflalim ecemavi Ausencia

Bence güzel bakalım kaptan ne diyecek

Bugünkü menüm

fırında karnıyarığı ben de seviyorum. bugün pazara gittim. bir köylüde çok güzel patlıcanlar vardı. taptaze yeni kopartılmış. abartıp fazla aldık. o kadar patlıcanı ne yapacağız bilmem. yemeklik boyda da var. tombul közlemelik de. yarın yapayım bari.

Nasıl gidiyor tuvalet egitimi aslinda sanslisin kardesleri var onlari gordukce daha cabuk ogrenir...
Biraz inat bizim kız önemsedikya aksine naza çekiyor asıl buyukte zorlanmış tım ne günlerdi ondan beri etrafın lafını takmıyorum

Senin menünü yazdınmı ?
Kaptan belki o sucugu begenmeyebilir çok minik bir parcaydı dişimin kovuna yetmez derler ya aynen öyleydi :)))

Dediydik demi geleceksin diye bırakma buraları kurtlar etrafta

Fırında kızart buzluğa atabilirsin
Ben pek buzlukta olan yiyeceklerin tadını sevmiyorum ama ziyan olmaktansa böylesi daha iyi olur
Çok yağsız olmuştu ev halkınada yaptım baktım çok yağsız yanina teteyaglı pirinç pilavı yaptım dengelesin diye ćocuklardan yagı kısmak gelişimleri icin iyi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…