@Ausencia Ausum gecmis olsun..ben fenerliyim esim gs li fanatik.. Fener gol yedikce dört köşe oldu adambeni düşünsene
KızBonus ikili rakamlari gördün hee..bravo sana..ilk hedef 95 ileriiiii:)
Valla 99 u gorunce icimden kelebekler havalandi :))cok sevindim..herkesin benimle bu kadar sevinmesine bir mahcup olmusumki hic caktirma
Hosgeldinnn..Karari kaptanımız gelince verir prosedürü hatirlamiyorum ama ozel degilse neden ayrilmak istiyorsun takimindan..??Merhaba arkadaşlar 4 takımdan sizin takıma geçmek istiyorum
Yaa bende fanatik fb li degilim aramizda kalsin :)) gs nin oyuncularini daha cok biliyorum ama eşim o kadar asagiliyor ki feneri yanimda olup beni gorseniz hatun sıkı fenerli dersiniz..sinirlenip holiganlasiyorum:)))Fanatik olmamakla birlikte bir gs lide benim :))
Yok özel değil sadece çok fazla sahiplendim TK mi bu da sıkıntı oldu galiba motivasyon olarak artık oraya ait hissetmiyorum kendimiHosgeldinnn..Karari kaptanımız gelince verir prosedürü hatirlamiyorum ama ozel degilse neden ayrilmak istiyorsun takimindan..??
Yok özel değil sadece çok fazla sahiplendim TK mi bu da sıkıntı oldu galiba motivasyon olarak artık oraya ait hissetmiyorum kendimi
Noldu sana? Ciddi bir sorunmu var boyle yazinca hersey geliyor insanin aklina.
Fulyaydi dimi adin ne guzel bi ismin var :)
Eger konu diyetse bak bayram haftasi triplide cok zor gunler gecirdi bunu bahane edip yemedi ama.
Takdir ettim ornek aldim kendi adima.
Sorun baskaysa paylas ki azalsin hafifleyesin
canım kaptanımız Aus. o karar verir. geldiğinde sana cevap yazar.Merhaba arkadaşlar 4 takımdan sizin takıma geçmek istiyorum
Diyete başladığım da 78.5 26.06Merhaba :) kac kilosun?
Teşekkürler ederimyok canım özel bir sorun değil. işlerim bu hafta acayip yoğundu. öyle ki çok bunaldım. kafam acayip yoruldu. yoğunluk da devam edecek.
canım kaptanımız Aus. o karar verir. geldiğinde sana cevap yazar.
Hadi gözün aydın olsunBu arada camasir yıkıyorumda pek gelemedim cok guzel bi sağa bi sola donuyor masallah diyeyim @Ausencia hahaha
Bende bugün anca geldimBi selamlık geldim a dostlar ... çıkacağım .
Dr da bi şey olmadı :) dediğim gibi hastalık hikayemi dinledi .. kolonoskopi için randevu verdi , tetkikler istedi .. bir daha ki hafta salıya kolonoskopi , o zaman tahlil sonuçlarınla gel dedi .
Şimdilik bi ilaç verdi ... işte şu 10 günde en azından ... sancı ve kanamayı kessin diye .
Iyiyim ben ... bugün ağrı da ... ishalde kanamada sıfırdı .
Ordan çıktık avm ye ...
Decathlonun anasını ağlattımsöylemesi ayıp ... hepiciği XS
Yemek yedik ... eve geldik ... maç var şimdi . Devre arası yazıyorum .
Herkes iyi değil miiii
Geçmişi ilerleyen saatlerde gelince okurum .
Bu arada @igdedali Mesaj gönderdi ... net yokmuş merak etmeyin der selam eder
Hadi çıktım ben ... 2-1 yeniliyoruz zaten ... kazanalım da maçı ... keyifli döneyim buraya
Canim yok bu sefer diyetten degil. Tatildeyim ama oyle abartmiyorum. En kotu 55-59 arasi korumaya calisiyorum. Bu sefer 60 gormek istemiyorum.He bi kaçakta anladıgım kadarıylaSarayca
BACIMM biliyon sen buraya yazmadıgın sürece tozutuyorsun ve en kilo artışından sonrada yazdınmı bilmiyorum ama kuşlar dediki saraycada durumlar vahim!!!! tekrar 6 lı rakamlarda
Hani bu sefer koruyacaktın noldu
Hadi gelde bu yazdıklarımı boşa çıkar... Keşke.
Lütfen ya burdan uzaklaşma.
Bu arada camasir yıkıyorumda pek gelemedim cok guzel bi sağa bi sola donuyor masallah diyeyim @Ausencia hahaha
Kaptanım inşallah dahada gelmezde doktora gidene kadar biseycigin kalmazBi selamlık geldim a dostlar ... çıkacağım .
Dr da bi şey olmadı :) dediğim gibi hastalık hikayemi dinledi .. kolonoskopi için randevu verdi , tetkikler istedi .. bir daha ki hafta salıya kolonoskopi , o zaman tahlil sonuçlarınla gel dedi .
Şimdilik bi ilaç verdi ... işte şu 10 günde en azından ... sancı ve kanamayı kessin diye .
Iyiyim ben ... bugün ağrı da ... ishalde kanamada sıfırdı .
Ordan çıktık avm ye ...
Decathlonun anasını ağlattımsöylemesi ayıp ... hepiciği XS
Yemek yedik ... eve geldik ... maç var şimdi . Devre arası yazıyorum .
Herkes iyi değil miiii
Geçmişi ilerleyen saatlerde gelince okurum .
Bu arada @igdedali Mesaj gönderdi ... net yokmuş merak etmeyin der selam eder
Hadi çıktım ben ... 2-1 yeniliyoruz zaten ... kazanalım da maçı ... keyifli döneyim buraya
Fanatik olmamakla birlikte bir gs lide benim :))
kacak geldiCanim yok bu sefer diyetten degil. Tatildeyim ama oyle abartmiyorum. En kotu 55-59 arasi korumaya calisiyorum. Bu sefer 60 gormek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?