Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fanatik olmamakla birlikte bir gs lide benim :))
Yaa bende fanatik fb li degilim aramizda kalsin :)) gs nin oyuncularini daha cok biliyorum ama eşim o kadar asagiliyor ki feneri yanimda olup beni gorseniz hatun sıkı fenerli dersiniz..sinirlenip holiganlasiyorum:)))

Hosgeldinnn..Karari kaptanımız gelince verir prosedürü hatirlamiyorum ama ozel degilse neden ayrilmak istiyorsun takimindan..??
Yok özel değil sadece çok fazla sahiplendim TK mi bu da sıkıntı oldu galiba motivasyon olarak artık oraya ait hissetmiyorum kendimi

Noldu sana? Ciddi bir sorunmu var boyle yazinca hersey geliyor insanin aklina.

Fulyaydi dimi adin ne guzel bi ismin var :)

Eger konu diyetse bak bayram haftasi triplide cok zor gunler gecirdi bunu bahane edip yemedi ama.
Takdir ettim ornek aldim kendi adima.

Sorun baskaysa paylas ki azalsin hafifleyesin

yok canım özel bir sorun değil. işlerim bu hafta acayip yoğundu. öyle ki çok bunaldım. kafam acayip yoruldu. yoğunluk da devam edecek.

Merhaba arkadaşlar 4 takımdan sizin takıma geçmek istiyorum
canım kaptanımız Aus. o karar verir. geldiğinde sana cevap yazar.

Menü
Sabah
Kavurmalı yumurta
1.5 dilim TB ekmek
Öğle
Kavurmalı yumurta
0,5 dilim ekmek
Az üzüm az kavun
2 adet küp şeker büyüklüğünde helva
Ara türk kahvesi
Akşam
İki kaşık etli taze fasulye
1.5 kaşık yoğurt
Şu iki litre
50 dk tempolu yürüyüş
Buda bugün ki menum

Bu arada camasir yıkıyorumda pek gelemedim cok guzel bi sağa bi sola donuyor masallah diyeyim @Ausencia hahaha
Hadi gözün aydın olsun yıka bol bol dök içini rahatla ne var ne yok yıkarsın artık
Bende bugün anca geldim seni göremeyice beyenilerde biraz telaş yaptım açıkcasımesajına rastlayınca rahatladım randevün ne zaman kuzum
Bugün eve geldikten sonra bende çoçukların kitaplık dolaplarına giriştim uzun süredir böyle şeyler yapmamıştım bende gelişmeler var kırık dökük bir sürü şey attım kızımda okula başladığı için oyuncaklarını ayıkladım ihtiyacı olanlara vermek için...

Canim yok bu sefer diyetten degil. Tatildeyim ama oyle abartmiyorum. En kotu 55-59 arasi korumaya calisiyorum. Bu sefer 60 gormek istemiyorum.

Bu arada camasir yıkıyorumda pek gelemedim cok guzel bi sağa bi sola donuyor masallah diyeyim @Ausencia hahaha
kolay gelsin adaa

Kaptanım inşallah dahada gelmezde doktora gidene kadar biseycigin kalmaz

Fanatik olmamakla birlikte bir gs lide benim :))

Re re re ra ra ra gs gs cim bom bom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…