Aynen fatma abla :)) sonra birisini buldumda cümleleri yükledim üstüne üstüne platonik platonik hemde daha güzel böyle :)
şimdi hatırladım melon şapkayı. evet dinlemiştim. ama tabi her gece düzenli dinlemiyordum.Gece yayını dinlerdim deyince o çok popülerdi hala var mı bilmiyorum ama bakayim hemen
Evet :)) Soru soruyorsun mesela sonra senin istediğin gibi cevap veriyorsun ne güzel ne kavga var ne gürültü:)) Tabi o zamanlardaydı buPlatonik aşk ayrı bi güzel demii
Radyo Doğa,
Avrasya Türk
Özgür Radyo ilk üç favorim..
Slowturk dinlerim..
krali bilirim ama dinlemem
Yavrumm ilk zamanlarini diyorum
Bende dinlerdim gevezeyi. Birde bay J vardı sesine vurulmuştumŞu muhabbeti menü yorumu ile bölmeyeyim he miiialıntılar dursun köşede
bende çook radyo dinlerdim ... şimdi hiç .
programları arardım da ... 2 kere gevezenin prog.mında hediye kazanmıştımama isim yaş sallıyordum hep diye , hediye kazansam da bilgi vermeden teli kapıyordum
teyze kızım da kadir çöpdemire aşıktı resmen ...tabii ki sesinegörünce sen anlarsın ne hissetitğini Nefs
Bende dinlerdim gevezeyi. Birde bay J vardı sesine vurulmuştum
Platonik aşk ayrı bi güzel demii
Evet ama bozdu ya radyoda daha iyiydi bence. Radyo virgindeydi en son ikisi sanki ama çok oldu acaba hala varlar mıo sonra tv de de prog. yaptı sanki
Otuz yazmış aus yaşıma ilk sayfadaOrdek sen kac yasindasin?
Bayilirim nostalji muhabbetine sanirsin 50 yasindayimigdedali igde seni cok aradim su an burda.
Konuya donuyorum manuella yi izleyen varmiydi
Otuz yazmış aus yaşıma ilk sayfada
Ben de ben de dinlerdim onu. Çok sarardı ya. Var mı hakikaten şimdi de bilsem yine dinlerim. Lise zamanım sony walkmenimle yapışık ikiz gibiydim kasetlerim hala durur. :)
şimdi hatırladım melon şapkayı. evet dinlemiştim. ama tabi her gece düzenli dinlemiyordum.
Otuz yazmış aus yaşıma ilk sayfada
Ordek sen kac yasindasin?
Bayilirim nostalji muhabbetine sanirsin 50 yasindayimigdedali igde seni cok aradim su an burda.
Konuya donuyorum manuella yi izleyen varmiydi
Bestte degilmiydi o zamanlar?
Bedirhan gokceyi hic sevemedim
Beyazida dinlerdim bestte oglenleri olurdu
Bay j nin tipini gördkten sonra soğumuştum :)Geveze sempatik bay j karizmatik gelirdi bana hep :))
Ünv de şarkıları tekrarlardk snra slowtürk ün melodisini de.Radyo Doğa,
Avrasya Türk
Özgür Radyo ilk üç favorim..
Slowturk dinlerim..
krali bilirim ama dinlemem
Yavrumm ilk zamanlarini diyorum
Ben muzigi cok seviyorum bizim topik cok iyi bilir :))
Bozuksam neseliysem her turlu dinlerim.
Hele bozuksam off dutmayin kulakligimi.
Her telden dedikleri tamda benim.
Arada biseyler yazarim yazarkende mutlaka dinlerim. Denişik bonus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?