Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu muhabbeti menü yorumu ile bölmeyeyim he miii alıntılar dursun köşede

bende çook radyo dinlerdim ... şimdi hiç .

programları arardım da ... 2 kere gevezenin prog.mında hediye kazanmıştım ama isim yaş sallıyordum hep diye , hediye kazansam da bilgi vermeden teli kapıyordum

teyze kızım da kadir çöpdemire aşıktı resmen ...tabii ki sesine görünce sen anlarsın ne hissetitğini Nefs

Bende dinlerdim gevezeyi. Birde bay J vardı sesine vurulmuştum

Platonik aşk ayrı bi güzel demii

Aynen canım ünv okurken bende derdim müzik dinlemeyi çok severdim birini bulucam sonra ayrılıp hasret çekeceğim diye
Sonra kendi çapında platonik takıldım sevdiğimden de ayrıldığında da haberi yoktu
Aradan aşkı da çıkarma olup müzik dinlerken bı anlam kattik

şimdi hatırladım melon şapkayı. evet dinlemiştim. ama tabi her gece düzenli dinlemiyordum.
Ben de ben de dinlerdim onu. Çok sarardı ya. Var mı hakikaten şimdi de bilsem yine dinlerim. Lise zamanım sony walkmenimle yapışık ikiz gibiydim kasetlerim hala durur. :)

Ordek sen kac yasindasin?

Bayilirim nostalji muhabbetine sanirsin 50 yasindayim igdedali igde seni cok aradim su an burda.

Konuya donuyorum manuella yi izleyen varmiydi

bak şimdi safiye teyze vardı bizim apartmanda ... kallavi bi karadeniz kadını .. üst komşusu ile hep papaz...bi kavga ederler saksılar uçuşur kocasıda safiyenin çeyrek porsiyonu ..... bi gün safiye yine kavgada ...apartman gırgıriye modunda ... erkek olarak bi tek osman amca var ama o kadar kadının arasında tıfılım müdahale de edemiyor ...

birden osman amcadan bi ses....

hanımlar hadi mariannaaa başladıııııııı ...

zeki adammış

manuella izlerdim yaaaa ....

Bestte degilmiydi o zamanlar?

Bedirhan gokceyi hic sevemedim

Beyazida dinlerdim bestte oglenleri olurdu

Best FM evett....
Bedirhan Gökçe'nin bir şiiri var kii telimde var çok çok özeldir sırf onun hatırına diğerlerini dinledim ama kesmedi...

Merak edenlere...
Üşüme (Kime ne)

Ben muzigi cok seviyorum bizim topik cok iyi bilir :))

Bozuksam neseliysem her turlu dinlerim.

Hele bozuksam off dutmayin kulakligimi.
Her telden dedikleri tamda benim.

Arada biseyler yazarim yazarkende mutlaka dinlerim. Denişik bonus :)

ben de çok severim canım. müzik insanı rahatlatıyor. gerçi son zamanlar da onu da az dinliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…