ben de çok severim canım. müzik insanı rahatlatıyor. gerçi son zamanlar da onu da az dinliyorum.
Ben bay j yi begendim tipi fena değildi Kadirden sonra cillop gibi geldiGeveze sempatik bay j karizmatik gelirdi bana hep :))
Oooo hele Fatmaya bakinn anlat anlattAynen canım ünv okurken bende derdim müzik dinlemeyi çok severdim birini bulucam sonra ayrılıp hasret çekeceğim diye
Sonra kendi çapında platonik takıldım sevdiğimden de ayrıldığında da haberi yoktu
Aradan aşkı da çıkarma olup müzik dinlerken bı anlam kattik
Ben bilmiyorum valla izlemedim ama gulmenden anladim +18 galiba.Ordek sen kac yasindasin?
Bayilirim nostalji muhabbetine sanirsin 50 yasindayim@igdedali igde seni cok aradim su an burda.
Konuya donuyorum manuella yi izleyen varmiydi
Senin yaş kaçtı yavrummBen de ben de dinlerdim onu. Çok sarardı ya. Var mı hakikaten şimdi de bilsem yine dinlerim. Lise zamanım sony walkmenimle yapışık ikiz gibiydim kasetlerim hala durur. :)
Yokkk yahuuu arada 1- 3 fark anca vardir..Ay bı gidip bakiym merak ettim arkadaşlarin yaşlarını
En yasliniz olduğumu biliyor um ama
29Ben bay j yi begendim tipi fena değildi Kadirden sonra cillop gibi geldi
Oooo hele Fatmaya bakinn anlat anlatt
Akmaz kokmaz ne kirilirsin ne kirarsin demii
Ben bilmiyorum valla izlemedim ama gulmenden anladim +18 galiba.
Senin yaş kaçtı yavrumm
Yokkk yahuuu arada 1- 3 fark anca vardir..
Güzel huzurlu mutlu umutlu bir sabaha uyanmak dileğiyle
Hayırlı geceler sevgili takımım
Retroturk nenem zamanina sardi dejavuya geçtim bende :)) neydim kulagimdan zehirleniyodum az daha
Aus bi yamuk goz emilyo vardi bildinmi
Ben de uyusamda kulaklık sabaha kadar kılağımda çalardı.radyoların gece yayınları daha güzel oluyordu. yıllar önce bir arkadaşım vardı. gece yatarken odasında kısık sesle radyo çalardı sabaha kadar. onlarda kalırdım bazen. gece uyandığımda radyodan gelen o sesler, konuşmalar, şarkılar huzur verirdi. bak şimdi nostalji yaptım.
evet bir zamanlar walkmanlar de vardı di miBen de ben de dinlerdim onu. Çok sarardı ya. Var mı hakikaten şimdi de bilsem yine dinlerim. Lise zamanım sony walkmenimle yapışık ikiz gibiydim kasetlerim hala durur. :)
Şu muhabbeti menü yorumu ile bölmeyeyim he miiialıntılar dursun köşede
bende çook radyo dinlerdim ... şimdi hiç .
programları arardım da ... 2 kere gevezenin prog.mında hediye kazanmıştımama isim yaş sallıyordum hep diye , hediye kazansam da bilgi vermeden teli kapıyordum
teyze kızım da kadir çöpdemire aşıktı resmen ...tabii ki sesinegörünce sen anlarsın ne hissetitğini Nefs
Hala duruyor benim ki. Bi ara pil takıp bi deniyim bakim çalışıyor mu harçlıklarımı biriktirip almştım 15 sene önce 85 tl ye :)
evet bir zamanlar walkmanlar de vardı di mi
ben şu geçmişi cevaplayayım ... değnek hadi diyor .. dizi izleyeceğiz .. yoksa uyuyacak koltukta
ben yazana kadar giden olur .....iyi geceler dileyeyim şimdiden
Ben bay j yi begendim tipi fena değildi Kadirden sonra cillop gibi geldi
Oooo hele Fatmaya bakinn anlat anlatt
Akmaz kokmaz ne kirilirsin ne kirarsin demii
Ben bilmiyorum valla izlemedim ama gulmenden anladim +18 galiba.
Senin yaş kaçtı yavrumm
Yokkk yahuuu arada 1- 3 fark anca vardir..
Adim cikmis he+18 likleremi guluyom la sadece
Pekiii canım bende +11 im
Nefs bi teyzen bi yengendemi izlemiyodu nasil bilmezsin bir bu birde hayat agaci bilmek zorunda olduklarimiz
Aus diger kizin adi izabeldianalari hizmetciydi bernarda
Neden bunlari depoluyor beynim hala niye unutmuyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?