Teşekkürler ederim kaptanim bana uygundur kk üye olmadan önce zayıflamaya karar verince senin başarı hikayeni okuyup bende zayiflayacagim diye çıktım yola şimdiye kadar iyi gidiyorum sayılır ama önümde vermek istediğim cok kilo var kaçamak yapmam bebek emzirdigin için biraz fazla yiyorum ama kaçamak ki değilMenülere geçmeden ; geçmiş olsun mesajlarınız için her birinize
muhabbetleri okudumaeben başkası olmuşsun yahuuu gözüm hiçççç alışmadı ... ve eveeet her bir yerim yamuk anam
Daydream- eşine bi uyuz oldum ben ciddi fanatik fenerliyim ... daha önce de yazmıştım eşimle de böyle tanıştık ... muhabbet fenerdi ... yenildikte zaten .
ecemavi çook kıskandıysan begum75 ü sana da bi tim yollayayım
ada81 canım makinen olmuş gözün aydın 60kiloyum hoş geldinnnnn meraktaydım
Antepia27 buralarda ol devam öyle ya da böyle ... hatta bu hafta gel yen şu Bonus u
@Makbule007 canım görümce ile ilgili durumlar mı sıkıntın ? ara ara yaz merakta koma
kelebek19 canım sen kuzucuğunla en güzel zamanlarını yaşa , kiloyu veririz merak etme evvelAllah
@_SARAYCA_ oyyyyyyyyyyyy yanılmışım ne mutlu bana60 olmadın demek ...tamam tamam 59.9
ve özlendin
@masumm annenden sinboyu getirmeyi unutmadın inşallah ... senin tartı tırt olmuş belli
Nefs canım 200 gr iyidir ya bak 100 gr geçmişsin beni ... kıskançlıklardayım zaten
aklımda kalanlar bunlar ... başka da varsa yazarım yine aralara sıkıştırıp
heh ; unutmadan ...
Whiteblacklife merhabalar ben uzun zamandır ara ara görürüm seni bizim takımda ... bi kan çekmiş demek ..
Transfer konusuna genelde sıcak bakmam ben .. şöyle ki transferde deneme süresi olmuyor ... bu hafta takımında bildirim yapıyorsun yine ve yanına transfer olmak istediğin takımı yazıyor kaptanın ... ve haftaya da direkt o takımın listesine giriyorsun .
Ama ben white kimdir , nedir , necidir ... ne yer ne içer , nasıl kilo verir bilmeden seni listeye almış oluyorum .
az çok takip ettiğin üzere bilirsin ...disiplinli biriyim . Liste söz konusu olunca zaaflara açık değilim ..
senin geçmiş bildirimlerine baktım , çok iyi kilolar vermişsin her hafta
bu hafta burada bizlerle devam et yazmaya ... menülerini de ...biz de , bende seni tanıyayım .. perşembe günü de tekrar ele alalım konuyu .... bu konuda tercih senin ...
Menülere geçmeden ; geçmiş olsun mesajlarınız için her birinize
muhabbetleri okudumaeben başkası olmuşsun yahuuu gözüm hiçççç alışmadı ... ve eveeet her bir yerim yamuk anam
Daydream- eşine bi uyuz oldum ben ciddi fanatik fenerliyim ... daha önce de yazmıştım eşimle de böyle tanıştık ... muhabbet fenerdi ... yenildikte zaten .
Antepia27 buralarda ol devam öyle ya da böyle ... hatta bu hafta gel yen şu Bonus u
@Makbule007 canım görümce ile ilgili durumlar mı sıkıntın ? ara ara yaz merakta koma
kelebek19 canım sen kuzucuğunla en güzel zamanlarını yaşa , kiloyu veririz merak etme evvelAllah
@_SARAYCA_ oyyyyyyyyyyyy yanılmışım ne mutlu bana60 olmadın demek ...tamam tamam 59.9
ve özlendin
@masumm annenden sinboyu getirmeyi unutmadın inşallah ... senin tartı tırt olmuş belli
Nefs canım 200 gr iyidir ya bak 100 gr geçmişsin beni ... kıskançlıklardayım zaten
heh ; unutmadan ...
Whiteblacklife merhabalar ben uzun zamandır ara ara görürüm seni bizim takımda ... bi kan çekmiş demek ..
Transfer konusuna genelde sıcak bakmam ben .. şöyle ki transferde deneme süresi olmuyor ... bu hafta takımında bildirim yapıyorsun yine ve yanına transfer olmak istediğin takımı yazıyor kaptanın ... ve haftaya da direkt o takımın listesine giriyorsun .
Ama ben white kimdir , nedir , necidir ... ne yer ne içer , nasıl kilo verir bilmeden seni listeye almış oluyorum .
az çok takip ettiğin üzere bilirsin ...disiplinli biriyim . Liste söz konusu olunca zaaflara açık değilim ..
bu hafta burada bizlerle devam et yazmaya ... menülerini de ...biz de , bende seni tanıyayım .. perşembe günü de tekrar ele alalım konuyu .... bu konuda tercih senin ...
Kaptanim bu hafta.kilom 4 takımda mi yoksa burada bildirim yapayimMenülere geçmeden ; geçmiş olsun mesajlarınız için her birinize
ve özlendin
heh ; unutmadan ...
Menum gelsin
Sabah
Yumurta salatasi
Peynir
Ara
Sade kahve
Aksam
1tabak patlican yemegi
Ayran
Salata
Su 2litre
Spor
35dk leslie
15dk plates
45dk yuruyus
Toplam 260 puan
Bugünkü menüm
Kahvalti
3 dilin ekmek
Menemen
Ev yapimi cemen peynir zeytin salatalik
Ara
1 elma
Aksam
Yenekten 30 dk kadar önce
1 nektarin
3 mercimek köfte
2 kasik menemen
Salatq
2 köfte kadar tepsi kebabi
Suyu saymiyom icebildigim kadar icmeye calisiyom
Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 közlenmiş patlıcan
Salatalık domates soğan
Siyah çay
Öğle
Bir közlenmiş patlıcan ve bir haşlanmış yumurtayla isotlu limonlu salata
Ayran
Akşam
Karışık kebap
Bir lavaşın dörtte birinin yarısı:)
Ayran
Salata
Közlenmiş domates biber
Su 2 lt
Metabolizma karışımı bir lt
Bende wc sorunu yaşıyorum. Uzun süredir ekmek yemiyordum. Bugün çok az lavaş yedim. Sabah aç karnına yaş incir ve keten tohumu fayda göstermedi bende kh alayım belki düzelir diye düşündüm. Hala devam ederse zeytinyağı ve kayısı deneyeceğim.
Spor dün unuttum çok yorgundum uyumuşum bugün yapıp yazacağım inşallah
Ausencia nasıl oldun canım benim?
Bugun menu
Sabah09: 30
Karatay kahvaltısı yaptim
Aksam 15.15
Mercimek koftesi 6 adet sıkma
1 bardak ayran
2.5 lt su icildi .. 70 dakika tempolu yürüyüş yapildi..
Ausencia ve Ahu060812
Daha tövbe mercimek bulgur makarna pirinc bunlari agzima surmeyecem cok rahatsiz oldum yedikten sonra sistim zaten pirinc hic yemiyorumda digerlerini yemistim diyet oncesi .....
Eveeeet menüm gelsin dimi ama
Sabah
1 yumurta 3 dilim sucukla tavada
Peynir 3 zeytin
Domates, salatalık, kırmızı biber
2 fındık, 1 t.k. petek bal, siyah çay
Ara
Az şekerli Türk kahvesi
Öğlen
1 elma
Akşam
1 tabak tarhana çorbası
1kase elma sirkeli limonlu salata
3 kupa Dukan içeceği
2 lt.su
Spor: 30 dk. normal yürüyüş
Ausencia Ahu060812 mortim @Portakal Sulu Ordek
Bismillahirrahmanirrahim diyerek sezonun ilk menüsünü yazalim efenim..
Sabah: portakal.1 dl kizarmis ekmek
Öğle: yumurta.yogurt.1 dl ekmek.portakal
Ara: 1 galeta.4 zeytin
Aksam: yumurta.yogurt.salata.1 dl ekmek
Gun icinde kahve iciyorum 3-4 kupa onlari yazmayayim hergun varmis gibi düşünün
aeben
6 km de yürüyüş var tempolu.
Menü
Sabah
Kavurmalı yumurta
1.5 dilim TB ekmek
Öğle
Kavurmalı yumurta
0,5 dilim ekmek
Az üzüm az kavun
2 adet küp şeker büyüklüğünde helva
Ara türk kahvesi
Akşam
İki kaşık etli taze fasulye
1.5 kaşık yoğurt
Şu iki litre
50 dk tempolu yürüyüş
Buda bugün ki menum
Menüm:
Kahvaltı-11.00
1 yumurta
1.5 kk light peynir (peynirimin son kullanma tarihi sondu bugün ondan bu kadar)
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
4 zeytin
Domates-salatalık
Az yağda kızarmış biber
Ara-14.00
3 mürdüm eriği
10 badem
Akşam-17.30
4 köfte
1 büyük kase salata
1/2 dilim tam buğday ekmeği
Bugün pek bi açtım doyamadım akşama kadarSu 1.7 litre Ausencia Nefs mortim
Bugünkü menüm
Sabah
3 kuru kasıyı geceden ıslatım suyunu içtim
Yarım saat arayla kahve
Sabah dışarda kızceler birlikte kahvaltı yaptık (11.30)
Peynir çeşitlerinden abartmadan yedim.
Sucuklu yumutanın yumurtasınsadan 2 çatal aldım yağlı geldi bana biraz bıraktım
En miniginden 1 dilim suçuk
2 dilim kepekli etimek(yanımda götürdüm)
Salatalık domates çay
Ara 12 tane kaysı cekirdeği 1kahve 1 soda
Akşam 5:00
2 yağsız karnı yarık
1 kase isotlu yoğurt
Bol yeşillik 2 salatalık
Ara 1 kahve 1 soda
@eflalimecemavi Ausencia
Dogru diyorsun da kurutemizleme zararlı diyorlar bilemedim aslunda yikanacak yorganlarda var bize bu huylar hep annemden ben 9aylik hamile perde asan kisiyimValla mı ece ben yapamam yani yapmam...
Aslında senin için de ağır olmadı mi zaten 4 çocuk bir koca yükün ağır be kuzum..
Şimdi yapıyorsun ama yıllar sonra acısı çıkıyor...
Baska yolu yokmu ki..
Vazgeç öğretmenimİkisini de cokkk seviyorum ve asla vazgrcmemm..
Hele ben yumuşatıcıyi sonra koyuyorum ki su alırken azalmasin diye bazen kaciriyorum o anı...
Tekrar durulamadan baslatip yumuşatıcı koyuyorum
Su fatutamm çok geliyor suyu israf ediyorum o yüzden kiziyorum kendime bundan vazgecmem lazım
İnan hepsi ayrı dünya kardesler ama cok farklılarKolay gelsin canim..deneyimlisin sen diğer cocuklardan halledersin:))
Helvayı süt yapıyor diye ağzıma atıyorum süt yapıyormuş öyle duydum sevmem kendisini su yatınca ya kadar 3.5 oldunisacım sporun da menünde on numara olmuş yine ...nar_cicegim le rekabetinizi meraktayım bu hafta
meraktayım derken rakipten de bir karşı atak gelmiş hemen
Mumu canım , 2 dlm olaydı sabah ... akşamda menemen kebeap iyiymiş ..ekstra mercimek köfteleri olmuş
ha yine de sana kilo verdirir bu menüler metanı biliyorum
menün güzel canım ... lavaş değil de 1 dlm kepek ekmek iyi gelir sabah wc ye ...
ayyyy ada 8 mercimek köftes için didişmiştik senle bi ker e
bizi şişirdiğini bildiğimiz şeylerden uzak durmakta fayda var
canım bu bana yolladığın liste değil değil mi ? güzel olmuş çok ... susma hakkımı kullanıyorum demeni anlıyorum
hadi bakalım gazan mübarek ola ... bu diyet çok iyi geliyordu sana ...bi sana bi de @Sherrysherrylady 'me
bu arada dk olarak yazarsan sporu ... ve devam edeceksen ara ara da olsa ... yarışamdaki yerine yeniden yazalım senikasırgam
metabolizmanı tanımadığım için tam net yorumlayamıyorum ... bana göre 60 kilo için sıkı menü... akşam güzel geçirilmiş ama helva vs ... verdiğin kiloları bu şekilde menülerle verdiysen şanslsın ve devam et .. hep derim güzel veren metalar ... kuşa çevirmesin menülerini
bak bugün beğendim çok ...
bi şeyler yemişsin
gayet güzel menü olmuş canım .
1 sucuktan bişeycik olmuş ... ne mutlu bak yağlı gelmiş ... oldun sen oldun
ece canım tahin pekmez miktarı önemli tabii .. ve her gün olmaması ...
bir de ardından fındıkla çiko gelmiş.
ya o ya o :)
yine de güzel menü ..dur daha alıştırmadayız
Miktar az baya az ama haklsın kilo vermek isteyen biri icin olmamışnisacım sporun da menünde on numara olmuş yine ...nar_cicegim le rekabetinizi meraktayım bu hafta
meraktayım derken rakipten de bir karşı atak gelmiş hemen
Mumu canım , 2 dlm olaydı sabah ... akşamda menemen kebeap iyiymiş ..ekstra mercimek köfteleri olmuş
ha yine de sana kilo verdirir bu menüler metanı biliyorum
menün güzel canım ... lavaş değil de 1 dlm kepek ekmek iyi gelir sabah wc ye ...
ayyyy ada 8 mercimek köftes için didişmiştik senle bi ker e
bizi şişirdiğini bildiğimiz şeylerden uzak durmakta fayda var
canım bu bana yolladığın liste değil değil mi ? güzel olmuş çok ... susma hakkımı kullanıyorum demeni anlıyorum
hadi bakalım gazan mübarek ola ... bu diyet çok iyi geliyordu sana ...bi sana bi de @Sherrysherrylady 'me
bu arada dk olarak yazarsan sporu ... ve devam edeceksen ara ara da olsa ... yarışamdaki yerine yeniden yazalım senikasırgam
metabolizmanı tanımadığım için tam net yorumlayamıyorum ... bana göre 60 kilo için sıkı menü... akşam güzel geçirilmiş ama helva vs ... verdiğin kiloları bu şekilde menülerle verdiysen şanslsın ve devam et .. hep derim güzel veren metalar ... kuşa çevirmesin menülerini
bak bugün beğendim çok ...
bi şeyler yemişsin
gayet güzel menü olmuş canım .
1 sucuktan bişeycik olmuş ... ne mutlu bak yağlı gelmiş ... oldun sen oldun
ece canım tahin pekmez miktarı önemli tabii .. ve her gün olmaması ...
bir de ardından fındıkla çiko gelmiş.
ya o ya o :)
yine de güzel menü ..dur daha alıştırmadayız
Teşekkürler ederim kaptanim bana uygundur kk üye olmadan önce zayıflamaya karar verince senin başarı hikayeni okuyup bende zayiflayacagim diye çıktım yola şimdiye kadar iyi gidiyorum sayılır ama önümde vermek istediğim cok kilo var kaçamak yapmam bebek emzirdigin için biraz fazla yiyorum ama kaçamak ki değil
Hergun sporumu yaparım elimden ne kadar geliyorsa iki çocuk var bende biri 6 aylik olacak inşallah biride 3.5 yasinda
Yahuu incecik Sülün gibisin maşallah hiç de kıskanma asıl ben imrendim sana diyeyim..
Kolun da incecikmis anlattigin gibi değilsin maşallah...
Kaptanim bu hafta.kilom 4 takımda mi yoksa burada bildirim yapayim
Ausencia +90 da yilbasi hedef listesi yapicam.
15 eylulde baslayan 15 haftalik bir liste.
Burda da yaparmiyiz?
Helvayı süt yapıyor diye ağzıma atıyorum süt yapıyormuş öyle duydum sevmem kendisini su yatınca ya kadar 3.5 oldu
Miktar az baya az ama haklsın kilo vermek isteyen biri icin olmamış
Bide bemde acayip bir ruh hali hayirlara çıksın ama bir molaya ihtiyacım var belki arkadasa giderim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?