Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menülere geçmeden ; geçmiş olsun mesajlarınız için her birinize

muhabbetleri okudum aeben başkası olmuşsun yahuuu gözüm hiçççç alışmadı ... ve eveeet her bir yerim yamuk anam

Daydream- eşine bi uyuz oldum ben ciddi fanatik fenerliyim ... daha önce de yazmıştım eşimle de böyle tanıştık ... muhabbet fenerdi ... yenildikte zaten .

ecemavi çook kıskandıysan begum75 ü sana da bi tim yollayayım

ada81 canım makinen olmuş gözün aydın 60kiloyum hoş geldinnnnn meraktaydım

Antepia27 buralarda ol devam öyle ya da böyle ... hatta bu hafta gel yen şu Bonus u

@Makbule007 canım görümce ile ilgili durumlar mı sıkıntın ? ara ara yaz merakta koma

kelebek19 canım sen kuzucuğunla en güzel zamanlarını yaşa , kiloyu veririz merak etme evvelAllah

@_SARAYCA_ oyyyyyyyyyyyy yanılmışım ne mutlu bana 60 olmadın demek ...tamam tamam 59.9

ve özlendin

@masumm annenden sinboyu getirmeyi unutmadın inşallah ... senin tartı tırt olmuş belli

Nefs canım 200 gr iyidir ya bak 100 gr geçmişsin beni ... kıskançlıklardayım zaten

aklımda kalanlar bunlar ... başka da varsa yazarım yine aralara sıkıştırıp

heh ; unutmadan ...

Whiteblacklife merhabalar ben uzun zamandır ara ara görürüm seni bizim takımda ... bi kan çekmiş demek ..

Transfer konusuna genelde sıcak bakmam ben .. şöyle ki transferde deneme süresi olmuyor ... bu hafta takımında bildirim yapıyorsun yine ve yanına transfer olmak istediğin takımı yazıyor kaptanın ... ve haftaya da direkt o takımın listesine giriyorsun .
Ama ben white kimdir , nedir , necidir ... ne yer ne içer , nasıl kilo verir bilmeden seni listeye almış oluyorum .
az çok takip ettiğin üzere bilirsin ...disiplinli biriyim . Liste söz konusu olunca zaaflara açık değilim ..
senin geçmiş bildirimlerine baktım , çok iyi kilolar vermişsin her hafta
bu hafta burada bizlerle devam et yazmaya ... menülerini de ...biz de , bende seni tanıyayım .. perşembe günü de tekrar ele alalım konuyu .... bu konuda tercih senin ...

Teşekkürler ederim kaptanim bana uygundur kk üye olmadan önce zayıflamaya karar verince senin başarı hikayeni okuyup bende zayiflayacagim diye çıktım yola şimdiye kadar iyi gidiyorum sayılır ama önümde vermek istediğim cok kilo var kaçamak yapmam bebek emzirdigin için biraz fazla yiyorum ama kaçamak ki değil
Hergun sporumu yaparım elimden ne kadar geliyorsa iki çocuk var bende biri 6 aylik olacak inşallah biride 3.5 yasinda

Yahuu incecik Sülün gibisin maşallah hiç de kıskanma asıl ben imrendim sana diyeyim..
Kolun da incecikmis anlattigin gibi değilsin maşallah...

Kaptanim bu hafta.kilom 4 takımda mi yoksa burada bildirim yapayim

Menum gelsin
Sabah
Yumurta salatasi
Peynir

Ara
Sade kahve

Aksam
1tabak patlican yemegi
Ayran
Salata

Su 2litre
Spor
35dk leslie
15dk plates
45dk yuruyus
Toplam 260 puan

nisacım sporun da menünde on numara olmuş yine ... nar_cicegim le rekabetinizi meraktayım bu hafta

C.tesi menum
8.00- 2 gun kurusu su ile
9.00-1 elma
12.30- bol peynirli kahvalti, 1 dilim tb. Ekmekle
15.00- 1 sut
17.00-firinda tavuk ve cacik

Ausencia @igdedali

meraktayım derken rakipten de bir karşı atak gelmiş hemen

Mumu canım , 2 dlm olaydı sabah ... akşamda menemen kebeap iyiymiş ..ekstra mercimek köfteleri olmuş

ha yine de sana kilo verdirir bu menüler metanı biliyorum

menün güzel canım ... lavaş değil de 1 dlm kepek ekmek iyi gelir sabah wc ye ...

ayyyy ada 8 mercimek köftes için didişmiştik senle bi ker e

bizi şişirdiğini bildiğimiz şeylerden uzak durmakta fayda var

canım bu bana yolladığın liste değil değil mi ? güzel olmuş çok ... susma hakkımı kullanıyorum demeni anlıyorum

6 km de yürüyüş var tempolu.

hadi bakalım gazan mübarek ola ... bu diyet çok iyi geliyordu sana ...bi sana bi de @Sherrysherrylady 'me

bu arada dk olarak yazarsan sporu ... ve devam edeceksen ara ara da olsa ... yarışamdaki yerine yeniden yazalım senikasırgam

metabolizmanı tanımadığım için tam net yorumlayamıyorum ... bana göre 60 kilo için sıkı menü... akşam güzel geçirilmiş ama helva vs ... verdiğin kiloları bu şekilde menülerle verdiysen şanslsın ve devam et .. hep derim güzel veren metalar ... kuşa çevirmesin menülerini

bak bugün beğendim çok ...
bi şeyler yemişsin

gayet güzel menü olmuş canım .
1 sucuktan bişeycik olmuş ... ne mutlu bak yağlı gelmiş ... oldun sen oldun

ece canım tahin pekmez miktarı önemli tabii .. ve her gün olmaması ...
bir de ardından fındıkla çiko gelmiş.
ya o ya o :)
yine de güzel menü ..dur daha alıştırmadayız

Dogru diyorsun da kurutemizleme zararlı diyorlar bilemedim aslunda yikanacak yorganlarda var bize bu huylar hep annemden ben 9aylik hamile perde asan kisiyim

Vazgeç öğretmenim

Kolay gelsin canim..deneyimlisin sen diğer cocuklardan halledersin:))
İnan hepsi ayrı dünya kardesler ama cok farklılar

Helvayı süt yapıyor diye ağzıma atıyorum süt yapıyormuş öyle duydum sevmem kendisini su yatınca ya kadar 3.5 oldu

Miktar az baya az ama haklsın kilo vermek isteyen biri icin olmamış
Bide bemde acayip bir ruh hali hayirlara çıksın ama bir molaya ihtiyacım var belki arkadasa giderim bakalım

ben azimli olduğunu biliyorum .. ara ara takip ederim takımları .... bu işi başaracağına da eminim .
ilk sayfadaki formu doldurursan bu süreçte bizde seni yakından tanırız ...

ben aus ... hikayemi okumuşsun zaten :) 38.5 yaş ... öyle bir kadın işte ... zamanla tanırsın .

Yahuu incecik Sülün gibisin maşallah hiç de kıskanma asıl ben imrendim sana diyeyim..
Kolun da incecikmis anlattigin gibi değilsin maşallah...

Valla bugün bende xs alınca dedim sülünümsüyüm sağol canım benim o senin güzelliğin ,senin sülünlüğün

Kaptanim bu hafta.kilom 4 takımda mi yoksa burada bildirim yapayim

listede 4.takımda yer alacaksın kurallar gereği .

Kilo bildirimin yanına not olarak ... 7.takıma transfer olmak istiyor yazacak ...

Ausencia +90 da yilbasi hedef listesi yapicam.
15 eylulde baslayan 15 haftalik bir liste.

Burda da yaparmiyiz?

ben uzun zamanlı hedef listelerini uygulamadım hiç bonusum ... bir kere 1 ay denedik cıks ... kısa hedefler daha iyi sanki .
kaç diyeceksin 15 haftaya de hele ? ben bi hesap yaptım aklımda bi rakam var sana

Helvayı süt yapıyor diye ağzıma atıyorum süt yapıyormuş öyle duydum sevmem kendisini su yatınca ya kadar 3.5 oldu

öyle bir rivayet var ... su iç ama ...bol da yeşillik ye ... vardı benim emziren annelerle ilgili bir konum yarın link atarım sana

Miktar az baya az ama haklsın kilo vermek isteyen biri icin olmamış
Bide bemde acayip bir ruh hali hayirlara çıksın ama bir molaya ihtiyacım var belki arkadasa giderim bakalım

bana gel

Menuyu unutmusum

Sabah 10:30
3 ince dilim seftali

12 ye dogru
6-7 parca börek ( hazir kesilmis olandan)
3 kk beyaz peynir
Domates, kirmizi biber

Cay icerken finduk kadar bir lokum

Öğlen 15 :00
2,5 yaprak galete
1 elma, 1 çay bardagi sutle sutlu kahve

Aksam 18:30-19:15 arasi
1 dopusdolu kase tavuklu corba
Ayrica tavuk ( hepsi 6 kofte olur heralde)
1 kase karisik ot salatasi
(Maydanoz,dereotu,nane,roka,kapya biber)

22:00
1 su bardagi süt, yarim galete

Su 1,5 litre
2 bardak dukan cayi
Spor yok.

Ausencia sabah disarda piknik yapildi ogleye dogru iste.
Borek ondan sebepti. Spor yapamadigim icin fazlasiyla huzursuzum vucudumda 2 gun yurumedim diye odun gibi.

Dukan cayini aksam ustu 2 bardak ictim. Yemek yaparken yine bi bas donmesi oldu.
Hafif hafif derken artti.
Cocuklari yedirdim zor gittim bi uzandim.
Tansiyonum 9-4 fena yapti beni.
Gozum kararicak gibi oluyodum.
Bir muddet sonra anca kendime geldim.

Sabah esim erken bi yere gitti cikamadim yurumeye.
Aksam yuruyuse cikayim diyodum kotu olunca cikamadim. Yarin sabaha cikmak icin zorliycam. Gribal durumda tam gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…