- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Anaa bende yarın için planlar yapiyodum bugünlerde bendede bi uğursuzluk var ya hayırlısı...Sağolun kızlar ama ekşın peşimi bırakmıyor yolu tam yarıladık araba bozuldu çekici çağırdık geri Ankara ya dönüyoruz şans yok bende şans.neyse yapacak bişey YOk çok vaktim varmış gibi bi gün daha boşa gitti...çekicinin üstünden selamlar efenim
Bugünkü menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı omlet
2 salatalık
2 parça peynir
2 bardak çay
:))
Ara
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı
Öğlen
Ayran aşı mortiler duymasın
Ara
Sade soda
Akşam
Ayran aşı
Su 2.5lt
Ausencia
nehirnil111 begum75
Morti menun ve sporun gayet güzelSpor bildirimimAusencia
Leslie 55 × 2= 110
Yürüyüş 60 dk
Tempolu yürüyüş 140 × 2= 280
Egzersiz 20 × 3 = 60
TOPLAM: 510 point
nehirnil111 begum75
Teşekkür ederim canım. Siz çalıştığınız için zor tabi. Inşallah cumaya tartı yüzünü güldürürMorti menun ve sporun gayet güzel
Sporda senle yarisamam bugünlerde dışarda işlerim çok eve çok geç giriyorum tabi bundan ötürü beslenmede düzensiz, cumaya aynı kalsam sevincem
Bide bugun işlerim hep ters gitti keyfim kaçıkkafa 1 milyor
Fulya geçende soram diyodum bardaçık ne olaki ?
Ay gün yokki menünde bilmediğim bişi olmasın
Senin tarjına göre menün iyi canım
Tavsiyeme görede öğle ve akşamındaki yufkalar bence gereksiz karbon zaten öğlen menünde mercimek varmiş ..
Bunlara dikkat etsen eminim süper kilo verirsin ....
ne duydun canım mesela?Canım uğur koşar çok duydum niyet de ettim ama hakkında bazı olumsuz şeyler okudum. O yüzden vazgeçtim. Almadan önce yazar kimdir görüşü nedir ona dikkat ediyorum açıkçası. Aslında her kesimden de okumak lazım da ne bileyim, takıntı oldu bende
1 olgun muz,1 armut,2yk kakao,2yk chia,4 ceviz..blenderdan gecirip kuplara paylastirin..ben yarim cb süt koyuyorum..tatli krizleri icin..
saol tatlım. tarifleri not alayım1 cb süt.1 bucuk yk yulaf ezmesi.1 yk bal karistirip kaseye koyup istenilen meyveler ve ustune hindistan cevizi..tam diyet tatlisi..aksam bile yenebilir..
Hayirli gunler.
Cok yazacak biseyim yok ama yazmadanda olmuyor.
Bin kere izah etmek anlatmakta olmuyor nasilsa anlaşilmiyor hepsi bahane sayiliyor.
Nasil oldugunun bi onemi olmuyor.
7.takimi birakmak istemiyorum ama bu sekilde listeyede devam etmek istemiyorum.
Kurallarin ayrintisini bilmiyorum belli bir sure cikilmiyor sanirim. Varsa yolu direk cikmak istiyorum.
Elbet sure biter. Hataydi girmem.
Verecek dunya kadar kilon varsa nasilsa yasadigin hersey bahanedir nolursa olsun tutsaydin bogazini bonus oluyor sonu.
Telafi etmemde demedim nasil diyebilirim ki direk yok saymak istedim onume bakayim diye. Adim sayarim dedim 10 bini geciyor ins daha cok geciricem dedim.
Ben olumsuzlukla degil umutla yazmistim o mesaji.
Pesinden okudugumla bende cok etkilendim ve sadece zorunlu olan kismi menuyu sporu yazdim.
Birini uzmek en son istedigim sey helede emegine saygisizlik etmek bosa cikarmak.
Kendi durumumu hakli gormuyorum kendimide savunmuyorum.
Ben surekli uzulmek icin girmedim buraya.
Mide agrisindan öleyim diyede girmedim.
Yanlisi soylerken bu kadar acitmak zorunda olunmasa keske.
Bana uygun degil zaten biliyordum hepinizde sahit oldunuz.
Incinerek motive olamiyorum ben.
Allah sahit gormedigim halde cok sevip deger veriyorum.
Benim mesajim can sıkıyor moral bozuyor anliyorum hakta veriyorum.
Bende insanim bunlari okuyunca benimde moralim bozuluyor.
Heveslerim sifirlaniyor.
Kolum kanadim kiriliyor.
Zannetiginiz kadar suursuz takimini dusunmeyen biri de degilim.
Aklim cok dagildi ne yazdigimi yazacagimida unuttum.
Hakkinizi helal edin bombos mesajlarim iste vakit kaybi.
Kimseye kirgin degilim anlatamiycagim kadar cok uzgunum midemde taşla geziyorum. Hakkina girdigim varsa helal etsin.
En cok kaptan ve listedeki arkadaslarim.
Vakitsizlik yasiyorum. Dr falan derken sadece okurken bile sarjimi bitirdim giderken.
valla bonusum okuya okuya geldim. zaten bugün fazlasıyla pertim. özetle yorma beni. buradasın tabi biliyorum ama yine de hatırlatayım: biryerlere gidersen fururum seni
Simdi ahunun alintisinda gordum mesajiniMunzevi Zencefil
Ben sana ordek diyorum ordekim diyorum niye cevap vermiyim? Kusuruma bakma lutfen sasirdim uzuldum boyle okuyunca.
Bazen alintilamayi unutuyorum bazen gozumden kaciyo bazen bildirimler cok oluyo goremiyorum yoksa hic bir kastim yoktur cevap vermemek icin.
Diger topiktede oluyorum zaten gunluk hengameyi anlatmaya kelime yetmez.
Hatta burayi ihmal ettin diyolar takimla cok vaktim geciyor diye.
Unutuyorum sadece o an araya bisey giriyordur. Bazen kisa gorunen biseyi bile saatler sonra yazabiliyorum.
Cocuklari ciftleyin insallah sonra anlarsiniz dedigimi.
Diger konuda ben listeden cikmak istedigimi soyledim burayi birakmayi degil.
Oyle anlamayin nolur.
10 senedir yaziyorum birakmamak icin yeterli sebep bence..
Hic bi gunde yabancilik cekmedim eski yeni diye dusunmedim.
Ben dusunuyorm ins dogru bi karar veririm.
Biri bedduami etti bana yanlis anlasilayim diye bilmiyorum
Okurken gordum aeben ablayi suspusu hulya ablayi bide nehirdi eflaldi sanirim daha hatirlayamiyorum.
Boyle vakit caldigim icin gercekten uzgunum. Deger verip yazdiginiz icinde cok minnettarim.
Bende size cok deger veriyorum hepinizi seviyorum.
Tıkandım cok zirladim bu ara.
Allahim gercek dertler vermesin
İnşallah canım yaaaahum teldem mesajlaşıyoruz diye burdan yazmıyorum da ... sonra aus ahuya hiç yazmıyor gibi olacak diye şeyettim de alıntılayım dedimsabaha çıkarsanız yola yaz bize ... hayırlı de geç
kasırgalar batıyor zaten :)
yapmayanları alta alıyorum hülyam , seni de alırım olmazsa ..yedek oyuncu :)
menü güzel de ben sabahı önce 8 yumurta okudum
menün çok güzel nisam .... misafirlerinde eksik olmuyor maşallah ... kim geliyor yahu bu kadar .
sporlarını yaz bi ara .. bende cumartesi 260 hariç puanın yok
afiyet olsun saydınım ... ödemi atsan ...bu menüler sana eksi 1 yazar kafadan
Hahahahaaaabakalım mortiden atak gelecek mi ? yoksa yine yorulma canım benim diyen eşini dinleyerek yayılacak mı
aminnnnnnnnnnnn.
evet ya .... 98 yahu ... bi asırlık yaşam ... bi de aklı başındaki ..maşallah .
Teşekkür ederim kuzum. Canını istettiğim için pardon canısı
pildendirTartı önce 59 dedi sonra 51 gösterdi. Az durdu 53 yapalım onu en iyisi dedi. Sonra 112 gösterdi. En son dayanamadı error verdiayy cuma üstü hiç iyi olmadı bu şimdi. Pilimi zayıfladı yoksa tartım pert mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?