Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese iyi aksamlar bugunku menum
sabah menemen peynir biber sos bol maydanoz roka 2 dlm tb ekmegi
ara sade kahve yaninda ceviz ve findik az miktarda
aksam semizotu bir tabak cok az ekmek
bol salata bir mini kase yogurt
su 2 lt
spor 40 dk eliptik
22 dk tempolu yuruyus
toplam 6 km.
birazdan yesilcay icilecek
Ausencia Ahu060812

Anaa bende yarın için planlar yapiyodum bugünlerde bendede bi uğursuzluk var ya hayırlısı...

Spor bildirimim Ausencia

Leslie 55 × 2= 110
Yürüyüş 60 dk
Tempolu yürüyüş 140 × 2= 280
Egzersiz 20 × 3 = 60

TOPLAM: 510 point

nehirnil111 begum75
Morti menun ve sporun gayet güzel
Sporda senle yarisamam bugünlerde dışarda işlerim çok eve çok geç giriyorum tabi bundan ötürü beslenmede düzensiz, cumaya aynı kalsam sevincem
Bide bugun işlerim hep ters gitti keyfim kaçıkkafa 1 milyor

Teşekkür ederim canım. Siz çalıştığınız için zor tabi. Inşallah cumaya tartı yüzünü güldürür

Fulya geçende soram diyodum bardaçık ne olaki ?
canım bardacık, incirin bir türü. dışı daha kalın. içi de kırmızı renk. incir yani sonuçta. ben özel bir insanım menülerim de özeldir

sen sor güzelim ben ne olduğunu söylerim

menüm güzel değil biliyorum. bu aralar kahvaltım ve öğle yemeğim sorun oluyor. çok yoğunum. gelişigüzel yapıyorum ve çok hızlı yiyorum. bugün daha kötüydü. simit ve dürüm yedim. yemek hazırlayamıyorum evden. götürsem bile işyerinde yiyemiyorum. çünkü müsait olmuyorum. bu aralar böyle. ama canım sıkılıyor tabi artı çıktım çünkü. umarım artmaz daha fazla. bakalım bu ara durum bu

ne duydun canım mesela?

1 olgun muz,1 armut,2yk kakao,2yk chia,4 ceviz..blenderdan gecirip kuplara paylastirin..ben yarim cb süt koyuyorum..tatli krizleri icin..

1 cb süt.1 bucuk yk yulaf ezmesi.1 yk bal karistirip kaseye koyup istenilen meyveler ve ustune hindistan cevizi..tam diyet tatlisi..aksam bile yenebilir..
saol tatlım. tarifleri not alayım

Vakitsizlik yasiyorum. Dr falan derken sadece okurken bile sarjimi bitirdim giderken.
valla bonusum okuya okuya geldim. zaten bugün fazlasıyla pertim. özetle yorma beni. buradasın tabi biliyorum ama yine de hatırlatayım: biryerlere gidersen fururum seni

İnşallah canım yaaa moralim bozuluyor kendimi şiş hissettikçe

bugün acayip bir gündü durağın sakin hayatımın dışında bana göre hareketli bir gündü
Önce okul kızı bıraktım çıkma saatini beklediğim yerde bir kuaför ordan kızı aldım kvnin emriyle bir görümce arksından annem aradı akşam bir uğra dedi birde oraya gittim evin yolunu zor buldum bugün bana göre değil dedim teker teker sakin gelin ürkütmeyin

bakalım mortiden atak gelecek mi ? yoksa yine yorulma canım benim diyen eşini dinleyerek yayılacak mı

aminnnnnnnnnnnn.

evet ya .... 98 yahu ... bi asırlık yaşam ... bi de aklı başındaki ..maşallah .
Hahahahaaaa kadının fendi kocişini yendi cınım hatta ben spor yaparken hayran hayran izledi geliyor spor bildirimim, alıntı ve geçmiş bittikten sonra

valla kızlar diyeceğim şu: özellikle ev hanımları durumunuzun kıymetini bilin. inanın hiç birşeye vakit ayıramıyorum özellikle bu aralar çok fenayım. nasıl bir yoğunluksa ne yemek düzenim var ne yürüyüş yapabiliyorum. rüyamda bile iş nasıl bir kafa yorgunluğu yaşıyorsam hiç hareket edesim yok. hiç bir şey düşünemiyorum. pertim

kendime ayıracak vaktim sıfır. wc ye zor gidiyorum. şaka gibi. beynim uyuştu. omega 3 ve b12 takviye alıyorum azcık rahatlamak için inşallah kısa zamanda normal tempoma dönerim. dayanılacak gibi değil.

sabah kalkamadım. saati kapatmışım. zorla uyandım.

neyse öyle yazdım işte.

Teşekkür ederim kuzum. Canını istettiğim için pardon canısı sen gel ben sana yapayım

Tartı önce 59 dedi sonra 51 gösterdi. Az durdu 53 yapalım onu en iyisi dedi. Sonra 112 gösterdi. En son dayanamadı error verdi ayy cuma üstü hiç iyi olmadı bu şimdi. Pilimi zayıfladı yoksa tartım pert mi
pildendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…