- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bende oyleydim canım iki aydır düzenli yapıyorum sadece bayramda ara verdim 200 zor yapıyordum şimdi 30 dk 1500 buluyorum kardiyo canım yap yap meta hızlandırıyor35 dakika ip atlama ne yaaaaaben 100 kere atlayinca kalbim firlayacak gibi oluyor siz nasil 35 dakika atliyorsunuz eyyy masallah diyeyim kiskanclik emojinide yok kiii onu koyayimmm
Hahaha bizde evde esimle cook kullanıriz bunu başmısim amniyoasidi hahaAusencia yemisim 8 yumurtayi basmisim amniyoasidi:))
Ben zaten kardiyo calisiyom canim evde yürüyüş ve eliptik yapiyorum yinede stlayinca ip kalbim hizli artiyor korkuyor birakiyorum...Bende oyleydim canım iki aydır düzenli yapıyorum sadece bayramda ara verdim 200 zor yapıyordum şimdi 30 dk 1500 buluyorum kardiyo canım yap yap meta hızlandırıyor
Çok geçmiş olsun canimİyi akşamlar
Gün boyu ara ara okudum ama yazmaya fırsatım olmadı . Birde dün domates istemiştim sütcüden menemen işi vardı hasta hasta .
Malesef geniz kurulugu agrısıyla kalmadı çok haldizdim , 10 kavonoz yaptım yarısı kaldı gidip uyudum , sonra pazara markete ıhhh iyi değilim .
Aferin aldım ama bu sefer biraz farklı ateş basıyor ilacı içincede ter. Olmadı yatın dr gideyim , hafta sonu niğdeye gidicem yegenimide memlekete bırakıcam inş ...
He geçmişi okudum dedimya @Bonus can takıma girmek var çıkmak yok hele listeden çıkmayı asla düşünme çıkan bin pişman .hele senin ilacın aus kızsada sopalasada ilacın o senin .
Herkesin bir uslubu var ausun uslubuda böyle ama bence olması gerekende bu ... 99 zu tekrar al eline daha cumaya iki gün var yaparsın
@Ahu060812 Ya varya ne deyim sana
Bundada var bir hayır bakalım saülık olsun ...
Öyle bir ter atıyor ki canım oğlum anne çiş mi yaptın altına diyorBen zaten kardiyo calisiyom canim evde yürüyüş ve eliptik yapiyorum yinede stlayinca ip kalbim hizli artiyor korkuyor birakiyorum...
Beyazlari yedim sarilari kuşlara :)))Hahaha bizde evde esimle cook kullanıriz bunu başmısim amniyoasidi hahabirde falan filan intermilan
HahahaÖyle bir ter atıyor ki canım oğlum anne çiş mi yaptın altına diyor
Haha nasiplensin yavrucaklarBeyazlari yedim sarilari kuşlara :)))
Pazarda yesillik satanlarda var canimSu kirmizi pancari bende bulmak istiyorum demir icin en iyi doğal yollardan biriymiş..
Bakınıyorum ama gozume carpmadi bi pazara gideyim iyice yesillikcilere bakayım...Pazarda yesillik satanlarda var canim
Tatlım ozaman sık sık burnuna su çek sümkür. Bu da çabuk iyileşmeye yardımcı. Su birazda tuzlu olursa süper olurBenim boğazda değilde üstte sanırım kajum ...
Aklıma yazdım ama bal limon iklisini
Amaaan tühSağolun kızlar ama ekşın peşimi bırakmıyor yolu tam yarıladık araba bozuldu çekici çağırdık geri Ankara ya dönüyoruz şans yok bende şans.neyse yapacak bişey YOk çok vaktim varmış gibi bi gün daha boşa gitti...çekicinin üstünden selamlar efenim
Sağolun kızlar ama ekşın peşimi bırakmıyor yolu tam yarıladık araba bozuldu çekici çağırdık geri Ankara ya dönüyoruz şans yok bende şans.neyse yapacak bişey YOk çok vaktim varmış gibi bi gün daha boşa gitti...çekicinin üstünden selamlar efenim
AyyyyWhiteblacklife sen mi gönderdin sabote olsun diye bu kadar teli, mesajı
spor yalan oldu ama çok güzel haberler aldım ...
bir arkadaşım vardı hani hastaneye götürmüştüm kimsesi yoktu vs ... teşhis kanserdi .. değilmiş ... evet değilmiş . buradaki d hastanemiz sağolsun biyopsi sonuçlarını kanser olarak yorumlamıştı apar topar eskişehide prof a gitti .. byopsileri çıkmış temiz
diğer haberde benim bir ninem var komşumun annesi , 98 yaşında .. yerim onu yer ... çok severim ... dünya tatlısıdır .. o konuşun sen dinle muhabbeti aklı müthiştir .
2 gün önce düşmüştü . yerdeki tozu almak istemiş .... tey allam 98 yaşında he yanlış yazmadım .
kırık vardı bugün ameliyatı vardı çok iyi geçmiş , hastanedeki dr hemşire bayılmış zaten ona ... çıkınca güldürmüş herkesi
ayyy böyle işte .. mutlu oldum çok
Oh ne güzel haberler :)AyyyyWhiteblacklife sen mi gönderdin sabote olsun diye bu kadar teli, mesajı
spor yalan oldu ama çok güzel haberler aldım ...
bir arkadaşım vardı hani hastaneye götürmüştüm kimsesi yoktu vs ... teşhis kanserdi .. değilmiş ... evet değilmiş . buradaki d hastanemiz sağolsun biyopsi sonuçlarını kanser olarak yorumlamıştı apar topar eskişehide prof a gitti .. byopsileri çıkmış temiz
diğer haberde benim bir ninem var komşumun annesi , 98 yaşında .. yerim onu yer ... çok severim ... dünya tatlısıdır .. o konuşun sen dinle muhabbeti aklı müthiştir .
2 gün önce düşmüştü . yerdeki tozu almak istemiş .... tey allam 98 yaşında he yanlış yazmadım .
kırık vardı bugün ameliyatı vardı çok iyi geçmiş , hastanedeki dr hemşire bayılmış zaten ona ... çıkınca güldürmüş herkesi
ayyy böyle işte .. mutlu oldum çok
Nasıl oldun başın geçti miOh ne güzel haberler :)
Allah Allah ama yine de vardır bir hayır. Okuyabilrisen ayetel kürsi oku kaptan inşirah birde. Üstünüzdeki negatifliği alırSağolun kızlar ama ekşın peşimi bırakmıyor yolu tam yarıladık araba bozuldu çekici çağırdık geri Ankara ya dönüyoruz şans yok bende şans.neyse yapacak bişey YOk çok vaktim varmış gibi bi gün daha boşa gitti...çekicinin üstünden selamlar efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?