Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben nim geçmiş olsun çok ..olmadı yarın giderim deme ... yarın dr a bi git gülüm
Gidişat onu gösteriyor çünki hastayım demeyi sevmem ayakta geçer gider, bunuda öyle sanmıştım

Teyzeler benimde favorim nedense beni pek severler . Sen anlatırken yanımdaymış gibi hissettim öp yanacıklarından benim yerimede ...

Arkadaşınada çok sevindim Rabbım kimseye yaşatmasın , amin.

saydin78 morticim balık görünce menünde benimde canım çekiyor hep:) Haftaya alayım :) Afiyet olsun morticim.
Bende çok şişim vallahi gelmedi hala hala Akşam tartıyı görünce gözlerim çıktı yuvalarından.

Bonus sımsıkı kucaklıyorum seni

Gideyim bi limonlu yeşil çay patlatayım son öğünümü de yiyeyim.

Spor

40 callenetics 120 puan
30 dk egzersiz 90 puan
45 dk leslie 90 puan

Toplam 300 puan

bakalım mortiden atak gelecek mi ? yoksa yine yorulma canım benim diyen eşini dinleyerek yayılacak mı

aminnnnnnnnnnnn.

evet ya .... 98 yahu ... bi asırlık yaşam ... bi de aklı başındaki ..maşallah .

bakalım mortiden atak gelecek mi ? yoksa yine yorulma canım benim diyen eşini dinleyerek yayılacak mı

aminnnnnnnnnnnn.

evet ya .... 98 yahu ... bi asırlık yaşam ... bi de aklı başındaki ..maşallah .
Eşin sözünü dinlemek lazım

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş yeşil biber
1 adet kizarmis form ekmek
Yeşillik

Ara
10 badem
7 fındık

Aksam 16.10
2 yumurta tavada
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalik
Yesillik

3 lt su icildi... Ausencia ve Ahu060812

130 dakika tempolu yürüyüş
30 dakika eliptik yapıldı...

Ayyy kaptanim usenmedin bastan yazdin he. Sabah kirmizi pancar da yedim minik bi tane. Yarin oglen dogumgunu kutlamasi var ben kereviz salatali goturucem cevizli. Aksama somon rokaaaaa
Su kirmizi pancari bende bulmak istiyorum demir icin en iyi doğal yollardan biriymiş..

Menümüde kondurup dinleneyim .

Sabah : 2 dk ekmek , menemen , peynir ,2 zeytin .

Ara : 2 erik

Öğlen: 1 dl ekmek ve 1 kase koyun yogurdu .

Ara : yr. Şeftali

Akşam: 2 hş yumurtayla yeşil salata

Ha birde 1 çorba kaşıgı kadar ballı limon .

Su 1,5 ancak oldu sanırım hiç içesim yok .

Hakikatten mimu88 den haber var mi ne durumda koruma nasil gidiyor...

Spor bildirimi
60 dk tempolu yürüyüş 120 point
10 dk normal yürüyüş 10 point
35 dk ip atlama 105 point
30 dk egzersiz 90 point
Toplam 325 point
@ausencia
35 dakika ip atlama ne yaaaaa ben 100 kere atlayinca kalbim firlayacak gibi oluyor siz nasil 35 dakika atliyorsunuz eyyy masallah diyeyim kiskanclik emojinide yok kiii onu koyayimmm

Aaaa gecmis olsun canimmm vardir bi hayir üzülmeeee kuzummm

Totem yapmıştım kaptanim spor yapmasın diye tutmuş 7-3 nedir ya yenelim bu hafta sizi diye şey ettimhayirli haberlere çok sevindim kaptanim inşallah hep hayırlı haberler alırsın bak spor yapmayınca hayırlı haber oluyorsun no spor no

Yaa arkadas senin her isinde bir aksiyon olmak zorunda mi :)) gecmis olsun Ahum her iste bir hayır vardir..vardir bununda bir sebebi.

Sağolun kızlar hayırlısı dedim geçtim zaten yapacak bişey yok nasipten ötesi yok.gelirken çekiçinin şöförü benim adamı caydırdı sanırsam sabah Antalya ya gidip Pazar günü de dönerim şaka gibi 3 gün için..bidaha tatil için adamı beklemem diycem de onsuz tatilde neyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…