Gidişat onu gösteriyor çünki hastayım demeyi sevmem ayakta geçer gider, bunuda öyle sanmıştım
Spor
40 callenetics 120 puan
30 dk egzersiz 90 puan
45 dk leslie 90 puan
Toplam 300 puan
Gidişat onu gösteriyor çünki hastayım demeyi sevmem ayakta geçer gider, bunuda öyle sanmıştım
Teyzeler benimde favorim nedense beni pek severler . Sen anlatırken yanımdaymış gibi hissettim öp yanacıklarından benim yerimede ...
Arkadaşınada çok sevindim Rabbım kimseye yaşatmasın , amin.
Haaaa bu arada benim hedef niye aşagı çekilmiş looooo
Yıldönüm şeydini unuttun zar aus bacı 67,7 iyidir. Yinede dursun bakalım
Eşin sözünü dinlemek lazımbakalım mortiden atak gelecek mi ? yoksa yine yorulma canım benim diyen eşini dinleyerek yayılacak mı
aminnnnnnnnnnnn.
evet ya .... 98 yahu ... bi asırlık yaşam ... bi de aklı başındaki ..maşallah .
Abla geçmiş olsunHaaaa bu arada benim hedef niye aşagı çekilmiş looooo
Yıldönüm şeydini unuttun zar aus bacı 67,7 iyidir. Yinede dursun bakalım
Su kirmizi pancari bende bulmak istiyorum demir icin en iyi doğal yollardan biriymiş..Ayyy kaptanim usenmedin bastan yazdin he. Sabah kirmizi pancar da yedim minik bi tane. Yarin oglen dogumgunu kutlamasi var ben kereviz salatali goturucem cevizli. Aksama somon rokaaaaa
Hakikattenya bunu hep diyorsun banu ...leslie sana çok yarıyor diye ... reçeteni biliyorsun da ... ahhh şu vakitsizlik ...
ahhhh ahhhhhh arabada çalınan parçalar diyincemimu88 geldi aklıma
dely'im sende korkma ....acıtmayacağım söz .... 83 e kadar hazırladım kendimi ...üzerine söz veriyorum tepkimde
yetmemiş bir de 25 pointcik eklenmiş ..teessüf teessüf efenim
35 dakika ip atlama ne yaaaaaSpor bildirimi
60 dk tempolu yürüyüş 120 point
10 dk normal yürüyüş 10 point
35 dk ip atlama 105 point
30 dk egzersiz 90 point
Toplam 325 point
@ausencia
Aaaa gecmis olsun canimmm vardir bi hayir üzülmeeee kuzummmSağolun kızlar ama ekşın peşimi bırakmıyor yolu tam yarıladık araba bozuldu çekici çağırdık geri Ankara ya dönüyoruz şans yok bende şans.neyse yapacak bişey YOk çok vaktim varmış gibi bi gün daha boşa gitti...çekicinin üstünden selamlar efenim
Totem yapmıştım kaptanim spor yapmasın diye tutmuş 7-3 nedir ya yenelim bu hafta sizi diye şey ettimAyyyyWhiteblacklife sen mi gönderdin sabote olsun diye bu kadar teli, mesajı
spor yalan oldu ama çok güzel haberler aldım ...
bir arkadaşım vardı hani hastaneye götürmüştüm kimsesi yoktu vs ... teşhis kanserdi .. değilmiş ... evet değilmiş . buradaki d hastanemiz sağolsun biyopsi sonuçlarını kanser olarak yorumlamıştı apar topar eskişehide prof a gitti .. byopsileri çıkmış temiz
diğer haberde benim bir ninem var komşumun annesi , 98 yaşında .. yerim onu yer ... çok severim ... dünya tatlısıdır .. o konuşun sen dinle muhabbeti aklı müthiştir .
2 gün önce düşmüştü . yerdeki tozu almak istemiş .... tey allam 98 yaşında he yanlış yazmadım .
kırık vardı bugün ameliyatı vardı çok iyi geçmiş , hastanedeki dr hemşire bayılmış zaten ona ... çıkınca güldürmüş herkesi
ayyy böyle işte .. mutlu oldum çok
Yaa arkadas senin her isinde bir aksiyon olmak zorunda mi :)) gecmis olsun Ahum her iste bir hayır vardir..vardir bununda bir sebebi.
Sağolun kızlar hayırlısı dedim geçtim zaten yapacak bişey yok nasipten ötesi yok.gelirken çekiçinin şöförü benim adamı caydırdı sanırsam sabah Antalya ya gidip Pazar günü de dönerim şaka gibi 3 gün için..bidaha tatil için adamı beklemem diycem de onsuz tatilde neyleyimİyi akşamlar
Gün boyu ara ara okudum ama yazmaya fırsatım olmadı . Birde dün domates istemiştim sütcüden menemen işi vardı hasta hasta .
Malesef geniz kurulugu agrısıyla kalmadı çok haldizdim , 10 kavonoz yaptım yarısı kaldı gidip uyudum , sonra pazara markete ıhhh iyi değilim .
Aferin aldım ama bu sefer biraz farklı ateş basıyor ilacı içincede ter. Olmadı yatın dr gideyim , hafta sonu niğdeye gidicem yegenimide memlekete bırakıcam inş ...
He geçmişi okudum dedimyaBonus can takıma girmek var çıkmak yok hele listeden çıkmayı asla düşünme çıkan bin pişman . hele senin ilacın aus kızsada sopalasada ilacın o senin .
Herkesin bir uslubu var ausun uslubuda böyle ama bence olması gerekende bu ... 99 zu tekrar al eline daha cumaya iki gün var yaparsın
Ahu060812 Ya varya ne deyim sana
Bundada var bir hayır bakalım saülık olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?