Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun hep kirtasiye alisverisiyle ugrastim en son bim e de gireyim dedim. Tam girerken bi kadin geldi abla bana bi bebek bezi alir misin deyince cok sasirdim. Kac numara istiyorsun dedim 4 dedi. Tamam bekle alicam dedim, cikinca verdim yanina da bebe biskuvisi koydum bi tane. Ama dogru mu yaptim saflik mi yaptim bilmiyorum. Istanbul sonucta burasi cok mu safim yoksa

Eveeet geldik sporumaaaaa
40 dk. tempolu yürüyüş 80 puan
20 dk. zumba 60 puan
2 mil Leslie 60 puan
40 dk. Julian 120 puan (yaparken ölüyorum sandım )
Total 320 pointtt
@Ausencia @Ahu060812 mortim Munzevi Zencefil
yaaa hiç beğenmedim

Portakalimmm gelemedim valla yoğunluk ve yorgunluktan..
Ayy halan geldi mi çok meraktayim
Gelmiştir inşallah
Dün sancı çektim gün boyu ama bugün gayet normal herşey. Gelmedi hala ya inşallah gelsin artık

Duşumu da aldım rahat rahat uyuyayım
Sabahta ördeklere selam götürürüm mortim Portakaldan
hiç acıma yok hiiiiiç

Iyi geceler .
Antepia27 ablam nerdesin ?
Hic sesin cikmiyor. (
Nefs m sen de nelerdesin gel yahu))

İyiyim ablacm çok şükür oğlan salıya inşallah ünv başlıyor ona yemekler tatlılar falan yapıyor um bu günler de acaip yoğunum
İyiyim ama diyet olarak çok şükür
Teşekkürler canım hattımı sorduğun icin

Ameller niyetlere göredir...
Sen çok iyi yapmışsın karsinin niyetini Allah biliyor görüyor...

Allah rızası için yaptıktan sonra neden saf olasın canım..
Rabbim kabul etsin inşallah...

yaaa hiç beğenmedim

Dün sancı çektim gün boyu ama bugün gayet normal herşey. Gelmedi hala ya inşallah gelsin artık

hiç acıma yok hiiiiiç
Ben pek beğendim
Sen acıdın mi mortine o sana acısın heeee de bakem cano

Hayırlı olsun okulu oglunun Fatmacım...
Sanada kolaylıklar Diliyorum...
Diyetinin iyi olmasına da ayrı sevindimm hee

Aynı şeyi bende yapıyorum ama kesinlikle para vermiyorum bende İst yaşıyorum bende düşünmüyorum değilim senin gibi

Ta ta taaa taaaammm. Huzurlarinizda yarinki lezitoo ogle yemegimmmmmEki Görüntüle 2044494
Yaaa çok enfes görünüyor elleirne sağlık çiçeğim :)

Ben olsam yani tek olsam alırdım yine ama eşimin böyle şeylere hiç müsadesi yok. Ben inanırım hemen eşim engeller beni. Çoğu zamanlarda da o haklı çıkar.

Beni beğene beğene gelen varsa içimden diyorum ki :) ya mortim ya Efserim yâda kaptaniçem bu sefer mortim

Ameller niyetlere göredir...
Sen çok iyi yapmışsın karsinin niyetini Allah biliyor görüyor...

Allah rızası için yaptıktan sonra neden saf olasın canım..
Rabbim kabul etsin inşallah...
Hayatin insana ne getirecegi belli olmuyor. Kendimi koyuyorum bazen baskalarinin yerine ne yaparim diyorum. Allah herkesin kalbine gore versin.

Koca uyudu bebisler de uyudu ohh iki kafa dinliyorum maydanoz kürü mu yapamadım ses oluyor diye içine limon sıkıp yesem üstünde iki bardak su icsem aynı faydayı yapar mı bilen var mi

Saracoglu diyor iyice cekilicek yesil suyu cikicak diye.
Senin dedigin gibide faydali olur ama kür gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…