Ay benim var boyle bi anim..kadin sicakta bebekle oturuyor arabayla geciyordum icim acidi indim..yanina gittim var mi ihtiyacin diye sordum bez ve islak mendil dedi aldim..Allah büyük yalanini karsima cikartti..aradan bi sure gecti ablamla pazara gittik donerken bi sigara icelim surada diye bi duvara oturduk o zamanda bende fotograf meraki var fotograf sitelerine falan yukluyorum..kaldirimda 2 cocuk 1 buyuk digeri yasinda degil...fotograflarni cektim.anneniz nerde dedim ilerde bi market var gelecek dedi.biz otururken kadin geldi aaa benim bez aldigim kadin..dedim bu küçük bebek senin mi? Evet dedi. Nasil oluyor senin kucuk kizin vardi ona ve buna ayni zamanlarda hamile olman lazim..beni hatirladin dimi hani sana bez almistim dedim.yüzsüz yüzsüz ooo bezler biteli cok oldu dedi salak sey..sinirlendim beni kandırmış olabilirsin ama yukarda Allah var o kanar mi yalanci sey dedim..haa ders aldin mi desen almadim tabi..benim coktur boyle yagmur camur kıyafet tasidigin yollarda dilenenlere..diyorum ki ben yapayim alanin niyeti onun sevabi yada gunahidir..Bugun hep kirtasiye alisverisiyle ugrastim en son bim e de gireyim dedim. Tam girerken bi kadin geldi abla bana bi bebek bezi alir misin deyince cok sasirdim. Kac numara istiyorsun dedim 4 dedi. Tamam bekle alicam dedim, cikinca verdim yanina da bebe biskuvisi koydum bi tane. Ama dogru mu yaptim saflik mi yaptim bilmiyorum. Istanbul sonucta burasicok mu safim yoksa
Ayni sekilde para vermiyorum ben de. Ama soz konusu bebek olunca hayir diyemedimAynı şeyi bende yapıyorum ama kesinlikle para vermiyorum bende İst yaşıyorum bende düşünmüyorum değilim senin gibi
Ben o an yalnizdim sonra esim dediki simdi gider 10 liraya satar para vermicegini biliyor ya satilacak bisey istemis dedi. Zaten o oyle deyince kotu hissettim. Ama simdi de olsa verirdim yine onun ne yapacagi beni ilgilendirmez artik diye dusunuyorum.Yaaa çok enfes görünüyor elleirne sağlık çiçeğim :)
Ben olsam yani tek olsam alırdım yine ama eşimin böyle şeylere hiç müsadesi yok. Ben inanırım hemen eşim engeller beni. Çoğu zamanlarda da o haklı çıkar.
Benim robot bı çalışıyor sorma sanırsın kıyamet bizim evde kopuyor doldu vaktide idare ediyorum şimdilik uyanırlar mi acaba diye düşünüp yapamıyorumSaracoglu diyor iyice cekilicek yesil suyu cikicak diye.
Senin dedigin gibide faydali olur ama kür gibi degil
Biri sorun cikardi ausda vurdu gaffasına kesti sesini.
Adi lazim degil bas harfi bonus
Benim robot bı çalışıyor sorma sanırsın kıyamet bizim evde kopuyor doldu vaktide idare ediyorum şimdilik uyanırlar mi acaba diye düşünüp yapamıyorum
Sabah yap tatlim hem cumaya da faydasi olur. Ben de sabah yapicamKoca uyudu bebisler de uyudu ohh iki kafa dinliyorum maydanoz kürü mu yapamadım ses oluyor diye içine limon sıkıp yesem üstünde iki bardak su icsem aynı faydayı yapar mı bilen var mi
Yazik iste ama sana degil ona yazik.Ay benim var boyle bi anim..kadin sicakta bebekle oturuyor arabayla geciyordum icim acidi indim..yanina gittim var mi ihtiyacin diye sordum bez ve islak mendil dedi aldim..Allah büyük yalanini karsima cikartti..aradan bi sure gecti ablamla pazara gittik donerken bi sigara icelim surada diye bi duvara oturduk o zamanda bende fotograf meraki var fotograf sitelerine falan yukluyorum..kaldirimda 2 cocuk 1 buyuk digeri yasinda degil...fotograflarni cektim.anneniz nerde dedim ilerde bi market var gelecek dedi.biz otururken kadin geldi aaa benim bez aldigim kadin..dedim bu küçük bebek senin mi? Evet dedi. Nasil oluyor senin kucuk kizin vardi ona ve buna ayni zamanlarda hamile olman lazim..beni hatirladin dimi hani sana bez almistim dedim.yüzsüz yüzsüz ooo bezler biteli cok oldu dedi salak sey..sinirlendim beni kandırmış olabilirsin ama yukarda Allah var o kanar mi yalanci sey dedim..haa ders aldin mi desen almadim tabi..benim coktur boyle yagmur camur kıyafet tasidigin yollarda dilenenlere..diyorum ki ben yapayim alanin niyeti onun sevabi yada gunahidir..
Laaa bonus serefsizimm aklıma geldin
Tasvir harika
Senin sesin kesilmesinn kizz ( Ausa karşı değil)
Şükür hallolmus
Seninki yoğurt yiyip üstüne su icip iki horon tepsek ayran olmaz mı gibi oldu...Koca uyudu bebisler de uyudu ohh iki kafa dinliyorum maydanoz kürü mu yapamadım ses oluyor diye içine limon sıkıp yesem üstünde iki bardak su icsem aynı faydayı yapar mı bilen var mi
Rabbim kabul etsin kuzum. Sen iyi niyetin ile yapmışsın hayrınıBugun hep kirtasiye alisverisiyle ugrastim en son bim e de gireyim dedim. Tam girerken bi kadin geldi abla bana bi bebek bezi alir misin deyince cok sasirdim. Kac numara istiyorsun dedim 4 dedi. Tamam bekle alicam dedim, cikinca verdim yanina da bebe biskuvisi koydum bi tane. Ama dogru mu yaptim saflik mi yaptim bilmiyorum. Istanbul sonucta burasicok mu safim yoksa
Canım yaaa çok tatlısın senBiri sorun cikardi ausda vurdu gaffasına kesti sesini.
Adi lazim degil bas harfi bonus
Ben ödem için içiyorum regl ödem yapmasın diye ben bunu sabah içersem akşama kadar aç kalırım iğrenç ağızdan tadı sabaha anca gidiyor
Simdi olmaz zaten sabah ac karnina olucak kahvalti icinde bir sure beklenicek.
15 gun yapilcak 5 gun ara tekrar 15 gunle 1 ay diye biliyorum
Ayy sesli güldüm tam buydu dediğim içiyorum artık yaptımSeninki yoğurt yiyip üstüne su icip iki horon tepsek ayran olmaz mı gibi oldu...
Allah'ım görüyor Hülya'cım alanın da verenin de niyetiniAy benim var boyle bi anim..kadin sicakta bebekle oturuyor arabayla geciyordum icim acidi indim..yanina gittim var mi ihtiyacin diye sordum bez ve islak mendil dedi aldim..Allah büyük yalanini karsima cikartti..aradan bi sure gecti ablamla pazara gittik donerken bi sigara icelim surada diye bi duvara oturduk o zamanda bende fotograf meraki var fotograf sitelerine falan yukluyorum..kaldirimda 2 cocuk 1 buyuk digeri yasinda degil...fotograflarni cektim.anneniz nerde dedim ilerde bi market var gelecek dedi.biz otururken kadin geldi aaa benim bez aldigim kadin..dedim bu küçük bebek senin mi? Evet dedi. Nasil oluyor senin kucuk kizin vardi ona ve buna ayni zamanlarda hamile olman lazim..beni hatirladin dimi hani sana bez almistim dedim.yüzsüz yüzsüz ooo bezler biteli cok oldu dedi salak sey..sinirlendim beni kandırmış olabilirsin ama yukarda Allah var o kanar mi yalanci sey dedim..haa ders aldin mi desen almadim tabi..benim coktur boyle yagmur camur kıyafet tasidigin yollarda dilenenlere..diyorum ki ben yapayim alanin niyeti onun sevabi yada gunahidir..
Bonus canim tabiki bir seyleri basarmak zor, ne olursa olsun, kilo vermek ve ya sinav kazanmak, cocuk yetistirmek. Ama guclu olmalisin. Guclu olduguna inandigin zaman basaracaksin. Ben gecen hafta 2. Oldum bireyselde biliyorsun, ama senin 99 olman beni daha cok mutlu etti. Ve daha iyisi olacak . Her zaman basaracagim o guc bende var diye dusun lutfen.
Ben ödem için içiyorum regl ödem yapmasın diye ben bunu sabah içersem akşama kadar aç kalırım iğrenç ağızdan tadı sabaha anca gidiyor
Ben bugun iyice anladim ilahi bir hikmet var bu kadinsahiplenmesi glanmamda.
Yoksa beni bilen bilir mumkun degildi burda durmam :)
Sen naptin cokmu yorucu okul? Esimde pert geliyo. 5 te cikis saati 7 bucuktan once cikamiyo.
Yok sadece ödeme önlem alıyorum o kadarcik yarın son gün zaten yarın akşamda içerim bı daha ki regl öncesine kadar icmem
Boyle dusunuyorum biliyorum yapabilcegimide.
Iki hassas insan hassasiyet problemi yasiyor diyim. Minnoşluktan ölmesek bari.
Kür yapmiyosan o zaman ne vakit uygun gorursen yap gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?