Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay benim var boyle bi anim..kadin sicakta bebekle oturuyor arabayla geciyordum icim acidi indim..yanina gittim var mi ihtiyacin diye sordum bez ve islak mendil dedi aldim..Allah büyük yalanini karsima cikartti..aradan bi sure gecti ablamla pazara gittik donerken bi sigara icelim surada diye bi duvara oturduk o zamanda bende fotograf meraki var fotograf sitelerine falan yukluyorum..kaldirimda 2 cocuk 1 buyuk digeri yasinda degil...fotograflarni cektim.anneniz nerde dedim ilerde bi market var gelecek dedi.biz otururken kadin geldi aaa benim bez aldigim kadin..dedim bu küçük bebek senin mi? Evet dedi. Nasil oluyor senin kucuk kizin vardi ona ve buna ayni zamanlarda hamile olman lazim..beni hatirladin dimi hani sana bez almistim dedim.yüzsüz yüzsüz ooo bezler biteli cok oldu dedi salak sey..sinirlendim beni kandırmış olabilirsin ama yukarda Allah var o kanar mi yalanci sey dedim..haa ders aldin mi desen almadim tabi..benim coktur boyle yagmur camur kıyafet tasidigin yollarda dilenenlere..diyorum ki ben yapayim alanin niyeti onun sevabi yada gunahidir..

Aynı şeyi bende yapıyorum ama kesinlikle para vermiyorum bende İst yaşıyorum bende düşünmüyorum değilim senin gibi
Ayni sekilde para vermiyorum ben de. Ama soz konusu bebek olunca hayir diyemedim

Ben o an yalnizdim sonra esim dediki simdi gider 10 liraya satar para vermicegini biliyor ya satilacak bisey istemis dedi. Zaten o oyle deyince kotu hissettim. Ama simdi de olsa verirdim yine onun ne yapacagi beni ilgilendirmez artik diye dusunuyorum.

Saracoglu diyor iyice cekilicek yesil suyu cikicak diye.
Senin dedigin gibide faydali olur ama kür gibi degil
Benim robot bı çalışıyor sorma sanırsın kıyamet bizim evde kopuyor doldu vaktide idare ediyorum şimdilik uyanırlar mi acaba diye düşünüp yapamıyorum

Benim robot bı çalışıyor sorma sanırsın kıyamet bizim evde kopuyor doldu vaktide idare ediyorum şimdilik uyanırlar mi acaba diye düşünüp yapamıyorum

Simdi olmaz zaten sabah ac karnina olucak kahvalti icinde bir sure beklenicek.
15 gun yapilcak 5 gun ara tekrar 15 gunle 1 ay diye biliyorum

Koca uyudu bebisler de uyudu ohh iki kafa dinliyorum maydanoz kürü mu yapamadım ses oluyor diye içine limon sıkıp yesem üstünde iki bardak su icsem aynı faydayı yapar mı bilen var mi
Sabah yap tatlim hem cumaya da faydasi olur. Ben de sabah yapicam
Yazik iste ama sana degil ona yazik.

Laaa bonus serefsizimm aklıma geldin
Tasvir harika
Senin sesin kesilmesinn kizz ( Ausa karşı değil)
Şükür hallolmus

Ben bugun iyice anladim ilahi bir hikmet var bu kadina boyle baglanmamda.

Yoksa beni bilen bilir mumkun degildi burda durmam :)

Sen naptin cokmu yorucu okul? Esimde pert geliyo. 5 te cikis saati 7 bucuktan once cikamiyo.

Koca uyudu bebisler de uyudu ohh iki kafa dinliyorum maydanoz kürü mu yapamadım ses oluyor diye içine limon sıkıp yesem üstünde iki bardak su icsem aynı faydayı yapar mı bilen var mi
Seninki yoğurt yiyip üstüne su icip iki horon tepsek ayran olmaz mı gibi oldu...

Rabbim kabul etsin kuzum. Sen iyi niyetin ile yapmışsın hayrını Rabb'im korusun tüm kötülüklerden

Bonus canim tabiki bir seyleri basarmak zor, ne olursa olsun, kilo vermek ve ya sinav kazanmak, cocuk yetistirmek. Ama guclu olmalisin. Guclu olduguna inandigin zaman basaracaksin. Ben gecen hafta 2. Oldum bireyselde biliyorsun, ama senin 99 olman beni daha cok mutlu etti. Ve daha iyisi olacak . Her zaman basaracagim o guc bende var diye dusun lutfen.

Simdi olmaz zaten sabah ac karnina olucak kahvalti icinde bir sure beklenicek.
15 gun yapilcak 5 gun ara tekrar 15 gunle 1 ay diye biliyorum
Ben ödem için içiyorum regl ödem yapmasın diye ben bunu sabah içersem akşama kadar aç kalırım iğrenç ağızdan tadı sabaha anca gidiyor

Allah'ım görüyor Hülya'cım alanın da verenin de niyetini Rabb'im kabul etsin inşallah

Boyle dusunuyorum biliyorum yapabilcegimide.
Iki hassas insan hassasiyet problemi yasiyor diyim. Minnoşluktan ölmesek bari.

Ben ödem için içiyorum regl ödem yapmasın diye ben bunu sabah içersem akşama kadar aç kalırım iğrenç ağızdan tadı sabaha anca gidiyor

Kür yapmiyosan o zaman ne vakit uygun gorursen yap gitsin

Ben bugun iyice anladim ilahi bir hikmet var bu kadinsahiplenmesi glanmamda.

Yoksa beni bilen bilir mumkun degildi burda durmam :)

Sen naptin cokmu yorucu okul? Esimde pert geliyo. 5 te cikis saati 7 bucuktan once cikamiyo.

Aus farklı gerçekten amann bananeee demiyor inanılmaz her menüyü okuyor yorumluyor...
Farklı bir sahiplenmesi var duygusal bağ kurmuş herkesle tek tek ilgileniyor...
Yahuu milletin regl tarihini bile biliyor...
Bak ben listede değilim hiç de girmeyecegim ama sağolsun benim menülerimi bile yorumlar ve zopa gösterir kii bi kere öyle güzel laf döşmmisti ki yeminle okurken kizardim bozardim..
Herhangi bir somut karşılık almadan böyle özverili davranmak herkesin harcı Değil...
Aynı yollardan geçmiş ve basarmis ya iste ben yaptimsa herkes yapar diyor..
Onun yaşadığı mutluluğu herkes yaşasın istiyor...
Allah razı olsun denilirse alacağı en büyük ödül bu.
Ayyy çok yazdım bunları sende biliyorsun tabi ki ve sende basaracaksin bonus eminim..

Boyle dusunuyorum biliyorum yapabilcegimide.
Iki hassas insan hassasiyet problemi yasiyor diyim. Minnoşluktan ölmesek bari.

Kür yapmiyosan o zaman ne vakit uygun gorursen yap gitsin
Yok sadece ödeme önlem alıyorum o kadarcik yarın son gün zaten yarın akşamda içerim bı daha ki regl öncesine kadar icmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…