Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah kabul etsin canım..
Sen devam et yardım etmeye Rabbim bi şekilde karşına çıkarır...

Kızlar maceralı bi günün ardından rotamızı değiştirerek Akçakocaya geldik yolda arkadaş bi yer ayarladı bize bungalow çok güzel herşeyde bi hayır vardır kıssadan hisse bizim yaptığımız planlar hep boşuna aslında..hayat biz plan yaparken arkamızdan kıs kıs gülüyo..

Ahanda burda çay içiyom şimdi.içerde de 2 oda bi mutfak banyo falan var her yeri tahta çok otantik.bakalım sabah da beğenecekmiyiz

Allah hayra çıkarsın çok feci bı rüya gördüm için daraldi , elim ayağım titriyor

Annem, babam, ben , eşim ve çocuklar bizim arabada gidiyoruz , eşim kullanıyor arabayı bı anda bız arabadan inmiş oluyoruz nasıl oluyor anlamıyorum ama bir yuvarlanıyor araba yokuştan aman Allahım elim ayağım titriyor hala içinde olsak paramparça olurduk diyorum
Ama nasıl indik hatırlamıyorum bile

Geriye dönüp baktığımda babam arabada ışık oturuyor oluyor düz bir yerde , ama çok kötüydü o sahne gözümün önünden gitmiyor buz nasıl çıktık bu arabadan diyoruz gözünüzün önünde araba parçalandı

Gözümü açtım ,sukrettim yeminle bu neyin nesiydi , korkudan buz kestim şuan yazmasam catliycaktimm...

Rabbim hayira cikarsin

Nare83 rüyalar önemlidir benim için ve yorum özellikle ilk yorumlar çok önemlidir.
İlk önce Hayır olsun diyeyim.
Okurken evet benimde içim ürperdi.
Yorumum; Bir olayın icindeyken ona dahilken bi şekilde olayın disinda kalacaksınız ve olaylar hızlı bi şekilde gelişecek...
Olaylar bittikten sonra belkide haberiniz olacak.
Bu galiba aile içi bir olay..
Güzel yorumlamak önemli güzel bir rüya.

Bakk bende bunu yeni gördüm...
Oluruz bea..
Citirlar Yarışıyor olsunn
ecemavi demii..

Gözüm kalmamıştı vallahi begum75 Begüşle buluşmanı istiyordum geçmiş olsun canım

Spor bildirimim @Ausencia

Leslie 55 × 2= 110
Yürüyüş 60 dk
Tempolu yürüyüş 140 × 2= 280
Egzersiz 20 × 3 = 60

TOPLAM: 510 point

nehirnil111 begum75

Bende dün akşam belirttiğim menünün anca yarısını yemişimdir 2 tatlı kaşığı da bal yedim uyudumhala boğazlarım kötü ilaç kullanmaya başlıyorum buda reglinin gecikmesi demek yani yaşadınMenün sporunda harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…