Ay benim var boyle bi anim..kadin sicakta bebekle oturuyor arabayla geciyordum icim acidi indim..yanina gittim var mi ihtiyacin diye sordum bez ve islak mendil dedi aldim..Allah büyük yalanini karsima cikartti..aradan bi sure gecti ablamla pazara gittik donerken bi sigara icelim surada diye bi duvara oturduk o zamanda bende fotograf meraki var fotograf sitelerine falan yukluyorum..kaldirimda 2 cocuk 1 buyuk digeri yasinda degil...fotograflarni cektim.anneniz nerde dedim ilerde bi market var gelecek dedi.biz otururken kadin geldi aaa benim bez aldigim kadin..dedim bu küçük bebek senin mi? Evet dedi. Nasil oluyor senin kucuk kizin vardi ona ve buna ayni zamanlarda hamile olman lazim..beni hatirladin dimi hani sana bez almistim dedim.yüzsüz yüzsüz ooo bezler biteli cok oldu dedi salak sey..sinirlendim beni kandırmış olabilirsin ama yukarda Allah var o kanar mi yalanci sey dedim..haa ders aldin mi desen almadim tabi..benim coktur boyle yagmur camur kıyafet tasidigin yollarda dilenenlere..diyorum ki ben yapayim alanin niyeti onun sevabi yada gunahidir..
Ayy sesli güldüm tam buydu dediğim içiyorum artık yaptım
Rabbim hayira cikarsinAllah hayra çıkarsın çok feci bı rüya gördüm için daraldi , elim ayağım titriyor
Annem, babam, ben , eşim ve çocuklar bizim arabada gidiyoruz , eşim kullanıyor arabayı bı anda bız arabadan inmiş oluyoruz nasıl oluyor anlamıyorum ama bir yuvarlanıyor araba yokuştan aman Allahım elim ayağım titriyor hala içinde olsak paramparça olurduk diyorum
Ama nasıl indik hatırlamıyorum bile
Geriye dönüp baktığımda babam arabada ışık oturuyor oluyor düz bir yerde , ama çok kötüydü o sahne gözümün önünden gitmiyor buz nasıl çıktık bu arabadan diyoruz gözünüzün önünde araba parçalandı
Gözümü açtım ,sukrettim yeminle bu neyin nesiydi , korkudan buz kestim şuan yazmasam catliycaktimm...
Allah hayra çıkarsın çok feci bı rüya gördüm için daraldi , elim ayağım titriyor
Annem, babam, ben , eşim ve çocuklar bizim arabada gidiyoruz , eşim kullanıyor arabayı bı anda bız arabadan inmiş oluyoruz nasıl oluyor anlamıyorum ama bir yuvarlanıyor araba yokuştan aman Allahım elim ayağım titriyor hala içinde olsak paramparça olurduk diyorum
Ama nasıl indik hatırlamıyorum bile
Geriye dönüp baktığımda babam arabada ışık oturuyor oluyor düz bir yerde , ama çok kötüydü o sahne gözümün önünden gitmiyor buz nasıl çıktık bu arabadan diyoruz gözünüzün önünde araba parçalandı
Gözümü açtım ,sukrettim yeminle bu neyin nesiydi , korkudan buz kestim şuan yazmasam catliycaktimm...
Aa görmemişim kusuruma bakma bacım
Tabiki olur . Bu hafta şimdiden yenildim zati hülyanın portakillerine
Lakin haftayaecemavi lede morti olucam . Senin mahsuru yoksa .
İlk kez iki kişiyle morti olucam bu arada işim zor yane
Gözüm kalmamıştı vallahiSağolun kızlar ama ekşın peşimi bırakmıyor yolu tam yarıladık araba bozuldu çekici çağırdık geri Ankara ya dönüyoruz şans yok bende şans.neyse yapacak bişey YOk çok vaktim varmış gibi bi gün daha boşa gitti...çekicinin üstünden selamlar efenim
Bugünkü menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı omlet
2 salatalık
2 parça peynir
2 bardak çay
:))
Ara
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı
Öğlen
Ayran aşı mortiler duymasın
Ara
Sade soda
Akşam
Ayran aşı
Su 2.5lt
@Ausencia
nehirnil111 begum75
Spor bildirimim @Ausencia
Leslie 55 × 2= 110
Yürüyüş 60 dk
Tempolu yürüyüş 140 × 2= 280
Egzersiz 20 × 3 = 60
TOPLAM: 510 point
nehirnil111 begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?