Hepsiburada da buldum..350 tl ye 5 te taksit var.ayy evet o mamalari gorunce karar verdim bende :))anam anam şimdi baktım da netten , bakarken içinde pişen mamaları da gördüm ..pek iyi olmadı hülyam ..
bu arada 500-600 diyor nette fiyatlar .... sen 300 e bulduysan hemen al :
kaptancımhaylaz liliş bu mesaja geç cevap yazdığı için özürlerini iletiyormuş. Özel mesajda da dediğim gibi dün, tam cevap yazdım birkaç cümle ve babamlar geldi yemek hazırlamaya giriştim. Benim sana kırgın olmam söz konusu bile değil. Zaten izin şeyinden de vazgeçtim. Listede olduğum halde paylaşımım azaldı diye kötü hissedip izin istemiştim aslında. belki izin alırsam toparlarım da motivasyonum yükselir, izin bana iyi gelir diye düşünmüştüm. Neyse işte, ben vazgeçtim.
(Şey, izinden vazgeçtiğim için bu "kutsal" gecede çikolata yememe izin verir misin?)
tamam tamam ben kafama fırlattığın terliği getiririm.
Bana da kullanisli geldi portakalcim.Pratiklik arıyor insan ramazanda hep. İyi olur bence de kullanışlı görünüyor
Lişy ben yapmıştım ama bu kadar süre değil.. 4-5 günlük ve gerçekten faydalı.. bence yap kesinlikleKızlar şu dukan birasini yapan var mi? Yani insanlar bunu 1 ay yapıyor da. 15 gün icip 5 gün ara verip tekrar 15 gün şeklinde. Baya memnun olanlar var. Yapmayı düşünüyorum. Siz ne sonuç almıştınız ne kadar süre yapıp?
Ben duzenli yapamadim canim ancak idrar sokturucu ozelligi oldu gibi bana..Kızlar şu dukan birasini yapan var mi? Yani insanlar bunu 1 ay yapıyor da. 15 gün icip 5 gün ara verip tekrar 15 gün şeklinde. Baya memnun olanlar var. Yapmayı düşünüyorum. Siz ne sonuç almıştınız ne kadar süre yapıp?
İnşallah canımAminnnnnn bol eksili sabah olsun
Hoşbuldum kiiiiİnşallah canımhoş geldin aramıza ben uyudum bu kez
Herkese iyi geceler
Lişy ben yapmıştım ama bu kadar süre değil.. 4-5 günlük ve gerçekten faydalı.. bence yap kesinlikle
Ben duzenli yapamadim canim ancak idrar sokturucu ozelligi oldu gibi bana..
Cok sagol canim.Bana da nasip oldu ,ben de okudum Fatiha.
Mekanları cennet olsun.
Gecen hafta hep yaptim ama pespese 15 gun degil.Kızlar şu dukan birasini yapan var mi? Yani insanlar bunu 1 ay yapıyor da. 15 gün icip 5 gün ara verip tekrar 15 gün şeklinde. Baya memnun olanlar var. Yapmayı düşünüyorum. Siz ne sonuç almıştınız ne kadar süre yapıp?
Sallama yesil cayla yaptim enson. 750 ml 3 tane koydum aci oldu bi daha yaparsam 2 koyacagim..tamam cumartesiden itibaren başlayayım o halde. Ne kadar istikrarlı olurum, 35 gün bıkmadan yaparım emin değilim ama yapacağım
Dur ben de yapayım beraber yapalım. Sorarım he peşini kovalarım yaptın mı diyetamam cumartesiden itibaren başlayayım o halde. Ne kadar istikrarlı olurum, 35 gün bıkmadan yaparım emin değilim ama yapacağım
Af eyle bacım günagını almışım.
Ama ausada katılıyorum bak 59,9 olmasında
Ah şu koruma işini başara bilsek
57 tamam super 9 ekim is basi. O hafta cuma bildirim yapacagim. Tamam en fazla 57 olsun kabul
sen gelene kadar bi detoks neyin patlat bence ... şuraya en fazla 57 yazman kabulümdür ona göre
ne zamandı dönüş Ekim diyordun ?
Sporlarımı gördün dimibu akşamda leslie istiyorum bakalım Menümü yazayım dur aklıma gelmişken akşamda yemeyeceğim iştahım kaçtı
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı (regl gelsin diye)
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 porsiyon bamya yemeği + yarım kase mevsim salata + yarım kase cacık
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 kupa demleme karışık bitki çayı
Akşam; 19:30 - 1 kase lahana çorbası
Ara; 21:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı + dukan birası
2 lt su akşamla 3 olur
@Triplimelek Megibegum75 Sarayca
Sasirdim . Fiyati bayagi ucukmus .Evet canim. Neden
neden baş dönmesi yaptı acaba?Gecen hafta hep yaptim ama pespese 15 gun degil.
Bu hafta sık sık yapamadim bas donmesi yapiyor diye.
Bana iyi geliyo cok odemli oldugum icin faydasini goruyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?