Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anam anam şimdi baktım da netten , bakarken içinde pişen mamaları da gördüm ..pek iyi olmadı hülyam ..
bu arada 500-600 diyor nette fiyatlar .... sen 300 e bulduysan hemen al :
Hepsiburada da buldum..350 tl ye 5 te taksit var.ayy evet o mamalari gorunce karar verdim bende :))

Gece gece iyi güldüm

Lişy ben yapmıştım ama bu kadar süre değil.. 4-5 günlük ve gerçekten faydalı.. bence yap kesinlikle

Ben duzenli yapamadim canim ancak idrar sokturucu ozelligi oldu gibi bana..

Lişy ben yapmıştım ama bu kadar süre değil.. 4-5 günlük ve gerçekten faydalı.. bence yap kesinlikle

Ben duzenli yapamadim canim ancak idrar sokturucu ozelligi oldu gibi bana..

tamam cumartesiden itibaren başlayayım o halde. Ne kadar istikrarlı olurum, 35 gün bıkmadan yaparım emin değilim ama yapacağım

Gecen hafta hep yaptim ama pespese 15 gun degil.
Bu hafta sık sık yapamadim bas donmesi yapiyor diye.
Bana iyi geliyo cok odemli oldugum icin faydasini goruyorun

tamam cumartesiden itibaren başlayayım o halde. Ne kadar istikrarlı olurum, 35 gün bıkmadan yaparım emin değilim ama yapacağım
Sallama yesil cayla yaptim enson. 750 ml 3 tane koydum aci oldu bi daha yaparsam 2 koyacagim..

Dur ben de yapayım beraber yapalım. Sorarım he peşini kovalarım yaptın mı diyehazırlaması kolay zaten lily

Iyi geceler hanimlar.
Af eyle bacım günagını almışım .

Ama ausada katılıyorum bak 59,9 olmasında
Ah şu koruma işini başara bilsek

Gunah almak mi canim sen beni cok iyi taniyorsun. Buraya gelmeyince kesinlikle diyet yapmiyorum demektir ama bu sefer yogunluktan gelemiyorum. Ha diyet yapiyor muyum tabiki hayir Sadece kilo arakigini korumaya calisiyorum. Mesela bu gun cok kacirdim. Yarin dikkat edecegim. Edebilirsem tabi

sen gelene kadar bi detoks neyin patlat bence ... şuraya en fazla 57 yazman kabulümdür ona göre

ne zamandı dönüş Ekim diyordun ?
57 tamam super 9 ekim is basi. O hafta cuma bildirim yapacagim. Tamam en fazla 57 olsun kabul

Kuzum sen bu yemeyle haftada kac kg veriyorsun. Hadi aksami gectim Hani kahvalti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…