- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
ben açık yeşilçay kullanıyorum. Sanırım 2 yemek kaşığı konuluyor ondan.Sallama yesil cayla yaptim enson. 750 ml 3 tane koydum aci oldu bi daha yaparsam 2 koyacagim..
tamam yapalım. Ama 35 gün ha.Dur ben de yapayım beraber yapalım. Sorarım he peşini kovalarım yaptın mı diyehazırlaması kolay zaten lily
neden baş dönmesi yaptı acaba?
Pazar 210 puanEki Görüntüle 2044865
Eki Görüntüle 2044866
Şimdi eksik olanlar yazarsa gün gün ... bende yarına toparlarım yarış sonucunu canlar ?
@Ahu060812
@igdedali
@Nefs
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife
Bonus
@GunesinKizi35
ecemavi
@60kiloyum
@eflalim
suspushanimcim
@nar_cicegim
@ErSeSi
@Triplimelek Megi
@caytabagi
Daydream-
@Makbule007
@ada81
@nehirnil111
@saydin78
Tamam hadi yapalım. 15 gün-5 gün ara-15 gün dimi? Yarın mı başlıyoruz ne zaman?tamam yapalım. Ama 35 gün ha.
evet bu şekilde :) ben cumartesi başlayacaktım ama yarin diyorsan o da olur. Hatta super olur.Tamam hadi yapalım. 15 gün-5 gün ara-15 gün dimi? Yarın mı başlıyoruz ne zaman?
Hadi yarın başlıyoruz o zaman:) işyerine sodamı ve limonumu da alıp gidiyorum, yeşilçay zaten vardı orda. Sabah ilk iş hazırlamak olcakevet bu şekilde :) ben cumartesi başlayacaktım ama yarin diyorsan o da olur. Hatta super olur.
Benimle başlaTamam hadi yapalım. 15 gün-5 gün ara-15 gün dimi? Yarın mı başlıyoruz ne zaman?
Kaptanim perşembe günü 340 point eksikEki Görüntüle 2044865
Eki Görüntüle 2044866
Şimdi eksik olanlar yazarsa gün gün ... bende yarına toparlarım yarış sonucunu canlar ?
@Ahu060812
@igdedali
@Nefs
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife
Bonus
@GunesinKizi35
ecemavi
@60kiloyum
@eflalim
suspushanimcim
@nar_cicegim
@ErSeSi
@Triplimelek Megi
@caytabagi
Daydream-
@Makbule007
@ada81
@nehirnil111
@saydin78
Aaa eflalimortim banlanmis mı konuyi görmek istiyorum bolen l link göndersineflal neden banlandı yine yaaa.Çok uzayacak şimdi onun banı.
Dükkanı açayım dedim ama takımım maşallah erkenci
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?