- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Tebrik ederim 5 li rakamlar gelmiş
Öğlen menüsü.. bunlardan çorba salata ve kebap yicem diğerlerini koklar geçerim
Burda yazmayan sebze yemeği çeşidi oluyor o güzelse kebap yerine onu alırım. İçecek de soda alayım da yarın dukan birama katayım
hee biliyorum senin yemekleri eskiden.. aşçı da sağlıklı beslenmeciydi ayartıyordun onu ahhahahaahanerde çalışıyorsun cnm
benimde eskiden yemek çıkardı şuan iptal etiler yemegi
ama özlüyorum o yemekleri güzeldi gerçkten
Çok geçmiş olsun kaptanimbi geçmişe bakayım hele ... eşime de demedim desem hadi hastaneye çıkalım der ...onlarda yanık kremi verecek , başka yapacak bir şey yok ki ?
hee biliyorum senin yemekleri eskiden.. aşçı da sağlıklı beslenmeciydi ayartıyordun onu ahhahahaaha
ben kamudayım canım milli savunma bakanlığı-savunma sanayii müsteşarlığı..
Keşke yine olsa yemekhaneniz çok büyük rahatlık o
Hoşgeldin canimkeyifle kahveni yudumla bacağına dökme de kaptanım
bubnu söylemeden başlayamadım cümleme :)
Ben iyi ki buradayım canım ausum senin ve buradaki arkadaşlarımın desteğiyle inşallah kilo korumayı sonunda becerebileceğim
Elimden geldiğince de yardımcıyım her zamannnnkızları zaten çok seviyorum burası sıcacık ortam ev gibi
Hahhahaha vallahii güzelimmm yanlız değilsin aynıı şey bende de geçerli geçen işyerimde yapmıştım laç kişi sordu bu ne diyeeKızlar bu dukan birazsı ismini renginden alıyor ya bira diye..
Tövbe estağfirullah bana rengi bşka bişeye benziyor gibi geliyor.. ismini içimden öyle koydumiçerken midem kalkıyor ara ara
Maşallah maşallahh güzelimm tebrik ederimm helal olsunn kızzzBen diyetisyeden güzel habelerle geldim diyetisyen tartısında 73.0 düm 2 kilovermişim 2 side yağdan vücüd yaşım 41 39 cekilmiş metada duraklama minaral proteyin sıvı artışlarım güzel tam tamına 5 ayda 25 kilo vedim 20 si yağdan çok az kas kaybım var çok şükürburda en büyük dilim Ausencia 'nın onun destegiyle oldu onunu güzel kalbiyle oldu
ananaaaa ajanmışsın be sen aşçıya kadar biliyoereeee
korktum anacımmm yeminle
düzenimi kurayım herügn yemeigmi getirecegim inşşş
Ben diyetisyeden güzel habelerle geldim diyetisyen tartısında 73.0 düm 2 kilovermişim 2 side yağdan vücüd yaşım 41 39 cekilmiş metada duraklama minaral proteyin sıvı artışlarım güzel tam tamına 5 ayda 25 kilo vedim 20 si yağdan çok az kas kaybım var çok şükürburda en büyük dilim Ausencia 'nın onun destegiyle oldu onunu güzel kalbiyle oldu
Téşekkür ederim kuzumMaşallah maşallahh güzelimm tebrik ederimm helal olsunn kızzz
Teşekkürler ederim canımTebrik ederim 5 li rakamlar gelmiş
Takımımızada hoşgeldin tekrardan
Amin canımhoşgelmiş 5 ler, gelmesin daha 6 lar
Bence sen bı sıkım da halledersin çok teşekkür ederim 14 yıl sonra geldi inşallah bı daha hiç gitmez 6 laraçok çok tebrik edeirm cnm şu 5 leri göreckmiyim acaba
görecegim görecekk
3 sıkımlık canı var
ekim-kasım-aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?