Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim tatlım hedefim 58 di ama 55 yaptım gitti
Bende kaçırmamaya çalışıyorum Fatmam. Onlarla gülüp onlarla ağlıyorum. Çok etkileyici, dersler alıyor insan

yakın tabii ki saydınım ... seni metanı tanıyorum ... regl ödem şiş geçtim ... normal bir haftada ... en az 700-800 gider ...

eeeee yani kala kala 5 kilomuz var gidecek ... 1.5 ay yahu
Kalmaz 1,5 aya şekerim 1 aya tamamdır bu iş inşallah sonra da inşallah ama inşallah İstanbul Rabb'im nasip ederse sonra da tekrar birlikte koruyacağız inşallah

canım canımmmmmmmmmm
ankaradaydın dimi sen de.. o yüzden bu bal dillilik
hoşbuldum inşallah birbirimize iyi geliriz
Haftaya cumartesi allahtan mani olmazsa buluşmayı düşünüyoruz senide bekleriz inş
Ne tarafta oturuyorsun ?
Ben dikmendeyim .

Son düzenleme:
evet cnm sende mi ankaradasın ?
ne çok olduk ankaralı
evet ankaraaaa
Haftaya vumartesi allahtan mani olmazsa buluşmayı düşünüyoruz senide bekleriz inş
Ne tarafta oturuyorsun ?
Ben dikmendeyim .
aaaa buluşma mı beni de çağırın eveet en güzel cicilerimi giyer gelirim ayyyyy
ben keçiörendeyim canım işyerim bahçelide şuan bahçelideyim geliveririm bak basarım dikmeni 5 dk
Canım maşallah enerjin süper hemen ısındım sana demek hemşerim olduğun içinmişhangi semttesin kuzum?
hemşoluktan kaynaklı ısınmalar angara bebesi olmak kolay mı saydın dimi amaa
keçiörende oturuyorum kuzum ben ama hergün bahçelideyim işyerimden dolayı

ana k.ören neresinde incirlide büyüdüm ben
şuan ikea yakında oturuyorumm
çankayada çalışıyorum

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Aebenim buluşalım de hadi hakikaten özledim pazar olmasın aman Nevşehir'e gidip gelicez inşallah
Banuda gelsin diye hafta sonu olsun dedik cumartesi öğlen uygunmudur hepinizede ...
varya tüm hayatımda bu organize işleri hep bana kalır sanırım burcumun özelliği hangi topluma girsen böyle oluyo

İnşallah bende uygun olurum niğdeye bu hafta gidicem inşallah haftaya gitmem diye planlarım bakalım inş
Bende özledim

ana k.ören neresinde incirlide büyüdüm ben
şuan ikea yakında oturuyorumm
çankayada çalışıyorum

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
daha 1 yıl oldu taşınalı benim.. bahçelide oturuyodum eskiden.. şimdi kuzey ankara da oturuyorum hava alanı yolunun dibi.. havaalanına gelen giden olursa bana gelsin
Aslında herkes Çankaya civarı öğle arası bile toplaşılır istense o kadar dipdibeyiz

İnşallah Aebenim Allah'tan bir mâni çıkmazsa gelicem inşallah

Öğlen menüsü.. bunlardan çorba salata ve kebap yicem diğerlerini koklar geçerim

Burda yazmayan sebze yemeği çeşidi oluyor o güzelse kebap yerine onu alırım. İçecek de soda alayım da yarın dukan birama katayım

Eklentiler

• IMG_3942.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 36
Çalıştığın yere daha yakınım ben canım :)
İnşallah bulusacaz gel tabi kuzum keşke hepimiz buluşabilsek tüm takım
Ankara'lı olmak bir ayrıcalıktır kuzum

ay çok yakınmışsın eşimin eski ofiside bahçelideydi.
Arada tur atarız 7. Caddede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…