Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok sevindim teşekkür ederim kaptanim sporda gecmedin demi beni bugün

iLahi kız ördekim güldürüdün beni heee ... beni de al yanına ..beraber takılırız yabancılık çekmeyiz oralarda
Ya bu anı daha önce yaşamış gibiyim yine aynı muhabbetler ama sonra gülüyorum diye hatırlıyorum.. Ayyy hadi inşallah noolur güleyim. Sende gül. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Çok sevindim teşekkür ederim kaptanim sporda gecmedin demi beni bugün

bugün mü :)) yanık bacakla zıplamaya 450 point varsa geçtim yoksa şuan sıfır pointim kapı gibi

sen geçen haftada toplamda geçmişsin beni baktım şimdi .. o sonuçları açıklayacağım az sonra

yeşil yazayım mı

vereydin bi 100 gr öyle göze batmaz arada kaynar giderdin git bi tartıl bakem
Öğlen yemedim bi kahve içtim sadece sabahta doğru dürüst yemedim yine. Acayip tırsıyorum senden aus. Sabah 55.9 du ilk sonra 56 gördüm iki kere. Bende iki kere olanı yazdım buraya ama :)

Ya bu anı daha önce yaşamış gibiyim yine aynı muhabbetler ama sonra gülüyorum diye hatırlıyorum.. Ayyy hadi inşallah noolur güleyim. Sende gül. Allah herkesin gönlüne göre versin.

bana da olur o ..herkese olur galiba gülelim tabiii canım ya ... bak sonra halan gelecek .... sonra bana yeni bildirim yapacaksın aus yaz oraya -300 al sana gülmenin dibi

tribini yerim

Öğlen yemedim bi kahve içtim sadece sabahta doğru dürüst yemedim yine. Acayip tırsıyorum senden aus. Sabah 55.9 du ilk sonra 56 gördüm iki kere. Bende iki kere olanı yazdım buraya ama :)

100 gr varmış bak .... sen en az hangisi ise onu bildireceksin kuzum

Mesaj alindi....stop...

Yemek topiğinden buraya geldim. Sanırım burdan da gebelik topiğine doğru kendimi şutlayacağım.

Kac gun gecti? Test aldirsanmi catladik burda

Kıpkırmızı kilosu sabit yazıyor. offfff

Ya inşallah inşallah

canım liste paylaşımı için hala çaytabağım bekliyorum :)) o gelene kadar da senden haber :)
yoksa 100 gr lı halini yazıyorum tatlım

ve regl gecikmesi ile beraber test yapılır , ben olsam kesin yapardım

ben birazdan yol alıcam erken çıkıcam bugün

bu arada saçlarımın sarısı çok gıcık gidicem biraz daha açıcak
salak kuaför birdahada oraya gitmem

ya neden ki fotoda harika duruyordu sarısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…