- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Elimize ip alıp ziplayalim halayı point vermez kaptan hem sevinç gösterisi hemde point alırız fena miben de bilmiyorum da bi de halay başı olmuşum.. özgüvene bak.. gel gel bizimkinin adı halay olur tadı nolur bilemiyorum ama gel
Menümü vericem ama korkuyorum
Sabah 09:30
1 muz, 1 bardak süt
Öğle 13:45
1 kase mercimek çorba
4 adet köfte, 1 ayran, salata
Akşam: 17:00
4-5 yk aşure (aşure için öğünümü feda ettim)
Su: 3 lt şimdilik
Spor akşam yapıcam yapınca yazarım.
Ne erkeni yeeaa gidip yap sunu hadi 2-3-4 gunlerde ogrendigim oldu
Yaptım negatif sonuç. Erken diye düşündüm amacanım liste paylaşımı için hala çaytabağım bekliyorum :)) o gelene kadar da senden haber :)
yoksa 100 gr lı halini yazıyorum tatlım
ve regl gecikmesi ile beraber test yapılır , ben olsam kesin yapardım
ya neden ki fotoda harika duruyordu sarısı
tamam abla.canım liste paylaşımı için hala çaytabağım bekliyorum :)) o gelene kadar da senden haber :)
yoksa 100 gr lı halini yazıyorum tatlım
geldim canim geldim az once tartildim 68.700 sabah 68.900 du.ErSeSi tatlım kilo bildirip vira bismillah diyecektin sen hani bu hafta ?
Canım ben bu ay 17 gün geciktim sakin ol havalar kilo verme çok etkiliyor dedi doktor hamile miyim diye doktora bile gittim o dereceYaptım negatif sonuç. Erken diye düşündüm amayine de işte. Hayırlısı olsun
menü
sabah
üç kaşık lor peyniri
bir kase yoğurt
salatalık domates
öğle
bir fincan sütlü kahve
iki kaşık kısır
bikaç tane üzüm
akşam
Canım bişey istemiyor. Yapmadım da hiçbişey.
Şimdi kekik çayımı içip balıklı göle gideceğim. Biraz içimi dökeyim orda. Ferahlayayım geleyim.
Size de dua ederim.
geldim canim geldim az once tartildim 68.700 sabah 68.900 du.
istedigini baz alabilirsin. 1 aylik ufak bir artiyla geldim
dunku menumu de yazip mutfaga gideyim aksama misafirim var sabahtan beri de o yuzden gelemedim
dun bir yumurta sahanda az yag ile bol peynir maydanoz roka az biber kozleme
arada az findik sade turk kahvesi
aksam az lavas ile kofte bol salata
1 saat yuzme
2 lt kadar su
Ahu060812 Ausencia
Karbon çukuru .... muzla başlanmış eyvallah ... ama muzlu bi kahvaltı yapıyorsak artık gün içinde sadece pro ve salata /sebze gitmeliyiz .
Ama miu ne yapmış ? öğlen bir de mercimek çorba lüpletmiş ...
Sonra da yetmemiş aşure kaşıklamış ki , öğün feda ettim yazıp şirin gözükmeye çalışmış
sporla sabitlenme şansın var bugünkü bildirimini . yoksa minnak artılar geliverir
yaaaaaaa.... 17 günCanım ben bu ay 17 gün geciktim sakin ol havalar kilo verme çok etkiliyor dedi doktor hamile miyim diye doktora bile gittim o derece
canım negatiftir o ..günün geçmiş sonuçta .
Hadi sıkma canını
Ben üç kilo sismistim üstüne stres olmadım diye olursun kaç test attım çöpe en son gittim doktora yok dedi havalar vücutta ki yağ oranının düşmesi kilo kaybı falan etti edermisyaaaaaaa.... 17 gündoğrudur havalar bayram stres vs. Bakalım inşallah bekliyorum bende. Heryerim şiş
kolay gelsin bol kalori yakmalar.. buralardayım inşallah.. sporda ve buralarda :)Ben spora gider .... biraz çok yedim
Ben bu aclik terapisini ne cok arastirmistim 2 yil once hatta ablama sende yap demistim dayanamam demisti.. O zaman cok aklima koydum yapmayi da hic gözüm yemedi valla..Ben bir de aidin salih in açlık terapisini uygulamak istiyorum. Reglden sonra. Yumurtalıklardaki kist için. Onda da 3gün açlıkta 3kiloya yakın gidiyormuş. Şuan zayıflamamam iyi eğer okadar gidecekse. 1 hafta sonra bakalm başarabilecekmym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?