Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyİ yapmışsın kuzum benim şok oldugum durumlarda donar kalırım iyi akıl etmişsin telefonu inşallah yakalanır

Efser şu anda bile titriyorum..
Yanlız olsam öyle arabadan falan inemezdim arkadaş var diye indim.
Dediğim gibi bi es verdi hani belki aklı başına gelmiştir...

Bonusumm vermişsin yine maşallah...
Tabii biliyon ki daha iyi olacak bundan sonra.
Bakk haftaya bi daha mutlu et bizi..

Munzevi Zencefil yavrum halan gelmemiş ama test negatif..
O zaman zamanı senin için çünkü regle bir iki gün kala bile pozitif çıkardı..
Artık rahatla ki gelsin..

Ne zor bir durum. Artik kadinlara fiziksel, ruhsal, sozlu siddetler ve tacizlerin sonu gelse keske

Ne zor bir durum. Artik kadinlara fiziksel, ruhsal, sozlu siddetler ve tacizlerin sonu gelse keske
Bu ülkede mi sen erkeksin oğlum doversin de seversin de diyen kadınlar olduktan sonra mı bu yasalarla mi gücünü gucsuzun üstünde kullanmayı uygun gören erkek zihniyetiyle mi boşanmak istedi diye öldürülen kadınlar arkasında 5 10 yılda cezaevinden cikan adamlar olduktan sonra hiç sanmıyorum

Bana hep kadinlar kendilerine yapiyorlar gibi geliyor bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum ama erkek evladi olanlar kadina saygiyi sevgiyi ogregmeli once bence, kizi ve erkek cocugu olanlar kizina is yaptirirken oglunu oturtmamali, kizi olanlar onu ozguven sahibi bir birey olarak yetistirmeli. Boyle boyle isler duzelir. Ve su ben cektim o da ceksin diyen kaynana gorumce modelleri ortadan kalksa keske.

Selammm eve geldim topladim temuzledim kahvemi icerken menümü yazayim..

11:00 2 yumurta.3 dilim peynir.5-6 yesil zeytin.1 wasa

15:00 karisik meyve hepsi 1 meyve eder

17:00 dolapta borulce salatasi kalmis 2 catal

20:00 7-8 tane tavuk kanat.3 tane pirzola.1 ince dilim ekmek.1 br ayran(gercekten hafif atlattim aksami diyette olmasam oooo iki üç kati yerdim)

Gelir gelmez tartildim yarin en fazla 300 gr arti olurum onuda gun icinde gonderirim.

Fatmam bak ne guzel vermissin..bu sekilde devam edersen ekim ortası ikili rakamlara dusersin...tebrikler..

Ayy inşallah hulyacim çok teşekkür ederim

ablacım tebrikler , ne güzel degilmi uzun süre sonra kilo vermek

Gerçekten ablacim çok sevindim inşallah sende en kısa zamanda eski heyecanina basarina dönersin canim

Tebrik ederim bende abla:))

Çok teşekkürler canım 6yasinda bı oğlum var tel takılırken gelir bakar senin ismine Avataria çok güldü
Anne bak portakal sulu ördek yazmis diyor

Ayy yogunluktan bildirim yapamadimm
Gecen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Fark =600 gr
Yuzdesini bilemedimmm
Ausencia

Tebrikler canim

bildirimi unuttum ben ya.

geçen hafta: 73
bu hafta: 72.2
Fark: 800 gr.
Yüzde:1.09

Çok güzel yüzde canım kutlarım izne cikmanan çok iyi oldu

Öyle Fatma valla gördüm öyle gitseydim günlerce pişman olurdum niye bişey yapmadım der kendimi yerdim..
Faydam oldu mu bilemiyorum ama vicdanim rahat en azından...

Öyle Fatma valla gördüm öyle gitseydim günlerce pişman olurdum niye bişey yapmadım der kendimi yerdim..
Faydam oldu mu bilemiyorum ama vicdanim rahat en azından...

Canım senin gösterdiğin bu duyarlılığı cesareti erkekler bile birçok defa göstermiyor artik malasef
Onun gibi ve daha zorda ne kadar çok kadın vardır Rabbim bütün masumların mazlumların gariplerin
Mağdurların yar ve yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…