- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bı oğlum bı de kızım sen erkeksin demiyorum hiç kendinden gucsuze sakın dokunma diyorum kadına el kalkmaz diyorum oturup saatlerce anlatıyorum eşim bu yaşta anlamaz diyor bende anlar diyorum anlayacak kadına el kalkmayacagini anlayacakBana hep kadinlar kendilerine yapiyorlar gibi geliyor bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum ama erkek evladi olanlar kadina saygiyi sevgiyi ogregmeli once bence, kizi ve erkek cocugu olanlar kizina is yaptirirken oglunu oturtmamali, kizi olanlar onu ozguven sahibi bir birey olarak yetistirmeli. Boyle boyle isler duzelir. Ve su ben cektim o da ceksin diyen kaynana gorumce modelleri ortadan kalksa keske.
Amin canım inşallahCanım senin gösterdiğin bu duyarlılığı cesareti erkekler bile birçok defa göstermiyor artik malasef
Onun gibi ve daha zorda ne kadar çok kadın vardır Rabbim bütün masumların mazlumların gariplerin
Mağdurların yar ve yardımcısı olsun inşallah
Anlamaz mi cocuklar bizim goremedigimiz neleri goruyorlar biliyorlar.Bı oğlum bı de kızım sen erkeksin demiyorum hiç kendinden gucsuze sakın dokunma diyorum kadına el kalkmaz diyorum oturup saatlerce anlatıyorum eşim bu yaşta anlamaz diyor bende anlar diyorum anlayacak kadına el kalkmayacagini anlayacak
Nefs canim cok aci bir olaya şahit olmussun.gecmis olsun.iyiki sana birsey yapmadi arabadan inip psikopat..ve umarim polis gerekeni yapmıştır..
Bı oğlum bı de kızım sen erkeksin demiyorum hiç kendinden gucsuze sakın dokunma diyorum kadına el kalkmaz diyorum oturup saatlerce anlatıyorum eşim bu yaşta anlamaz diyor bende anlar diyorum anlayacak kadına el kalkmayacagini anlayacak
Canım senin gösterdiğin bu duyarlılığı cesareti erkekler bile birçok defa göstermiyor artik malasef
Onun gibi ve daha zorda ne kadar çok kadın vardır Rabbim bütün masumların mazlumların gariplerin
Mağdurların yar ve yardımcısı olsun inşallah
Amin canım aminAynen canım bu toplumu erkekleri yetiştiren anneler düzeltecek
İnşallah Rabbimine güzel bir kul
Vatanına milletine anasına babasına hayırlı insanlar yetiştirmek nasip olur hepimize
Ahhh keşke ama sanki artarak devam ediyor maalesefNe zor bir durum. Artik kadinlara fiziksel, ruhsal, sozlu siddetler ve tacizlerin sonu gelse keske
Valla 5-10 yıl bile yatmiyorlar bence..Bu ülkede mi sen erkeksin oğlum doversin de seversin de diyen kadınlar olduktan sonra mı bu yasalarla mi gücünü gucsuzun üstünde kullanmayı uygun gören erkek zihniyetiyle mi boşanmak istedi diye öldürülen kadınlar arkasında 5 10 yılda cezaevinden cikan adamlar olduktan sonra hiç sanmıyorum
Bana hep kadinlar kendilerine yapiyorlar gibi geliyor bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum ama erkek evladi olanlar kadina saygiyi sevgiyi ogregmeli once bence, kizi ve erkek cocugu olanlar kizina is yaptirirken oglunu oturtmamali, kizi olanlar onu ozguven sahibi bir birey olarak yetistirmeli. Boyle boyle isler duzelir. Ve su ben cektim o da ceksin diyen kaynana gorumce modelleri ortadan kalksa keske.
Kuzummm negatif çıkmış test gözün aydın
Canım benim eksik olan iki gün 240 Point.Eki Görüntüle 2045032
Eki Görüntüle 2045033
Eksik gedik yoksa ... sonuçları hesaplayacağım güzeller ?
Canım ahuuuuu çok teşekkür ederim senin de ne kadar uğraştığını gördüm ben hep gayet de iyiydin maşallah.. sıra bende hadi bakalımSelam kızlar
Naptınız kaçıncı olduk bakmadım sadece tabağımın O güzel yüzdesinin kaçtığına üzüldüm.ya nasip yapacak bişey yok.
@MiuLego kaptancım hayırlı uğurlu olsun benden daha ilgili olacağın takımı güzelce sarmalayacağın için sana kaptanlığımı gönül rahatlığıyla teslim ettim.bende buralardayım ama takıma koçluk yapamıyorum ara ara gelip hayatımdaki ekşınları anca anlatıp kaçıyom.gerçi okullar açılınca ne olur bilinmez belki düzene girerim de yinede tam anlamıyla faydalı olamadığım için bırakmak istedim.hadi takımımız sana emanet et..başarılar...
Kızlar bugün bi koya gittik amanıın her yer deniz kabuğu.benim büyük kız tatile çıkmadan deniz kabuğu olsun başka bişey istemiyorum dedi duası kabul oldu araba bozuldu rota değişti buraya geldik keşke annem jenifer lopez gibi olsun falan deseydi.
O değilde benim adamın aklı işte ya hiç kafası rahat değil.ilk bi giriyo denize Sonra oturuyor işler Ankara da onu bekliyo o orda boş duruyor ya stres oluyo farkediyom.ben çocuklarla denizden çıkmıyom bu kös kös oturuyor bizde maşallah hiç bıkmıyoz o orda oturup biz eğlenirken de olmuyo.bende hata anacım napacan adamı gitsin çalışsın o bende çatır çatır yeyim demi
İnşallah ablam aklımızda nasip olursa.
Ya neden yaşın kaç diye başlıyorsun ama yaaaaKizz senin boyun kaç
Yaşın kaç
Anamm aynı kiloydayken sen vermişsin ne kadann çok yaa ben veremedim offf off
Ausum valla hiç Kaçamağım yokk..
Seni yormak istemedigim için yazmadım...
Yazarım yine sen iste yeter ki: : :
Ayy ben demedim ki duâ da banlanir diyee....
Dedim mi yoksamm
Kızlar şarjım bitti başkasının telefonunu gasp ettim hahahahaha dedim kk ya giricem ver şu teli
Napıyorsunuz gece kuşları kim takımımızın onu bilmiyorum bakın o eksik kalmış
Hayirli olsun lego. HosgeldinnnKızlar şarjım bitti başkasının telefonunu gasp ettim hahahahaha dedim kk ya giricem ver şu teli
Napıyorsunuz gece kuşları kim takımımızın onu bilmiyorum bakın o eksik kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?