- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bende aynı şeyi düşünüp etiket yaptim
Canım çok teşekkür ederim
Telaşın vardı ama canım üzülme. Normal zmaanda ne güzel muhabbetler ediyoruz senle burda hepimiz. Hepmi böyle olacak ki durumun?Kaptan ben izne çıkayım müsaade edersen @Ausencia bu şekilde sanki arkadaşların hakkına giriyorum gibi oldu.herkesi bekletmisim çok utandim ve uzuldum. Her gün menü bildirimi de yapamıyorum o da üzdü beni.herkes düzenli bildirim yapıyor ben sorumsuz gibi oldum böyle bu da üzdü benikilo verdiğime sevinemedim maalesef bu yüzden
ne oldu canım bi sorunmu var.Biri kaptanimizi cepten mesaj atsa olur mu acaba yada @MiuLego
Ayyyy resmen dakikalarla kaçırdık 20:00 a kadar bekledim halbuki
Kız yerim siiziii:)
Balım az farkla kaçırdıkKaptan ben izne çıkayım müsaade edersen @Ausencia bu şekilde sanki arkadaşların hakkına giriyorum gibi oldu.herkesi bekletmisim çok utandim ve uzuldum. Her gün menü bildirimi de yapamıyorum o da üzdü beni.herkes düzenli bildirim yapıyor ben sorumsuz gibi oldum böyle bu da üzdü benikilo verdiğime sevinemedim maalesef bu yüzden
Biri kaptanimizi cepten mesaj atsa olur mu acaba yada @MiuLego
Kuzum gördüm evet ama 20:00 dan sonra paylaşım alanına bildirim yapamıyoruz son bildirim saati 20:00 . Yetişebilseydi o saate değiştirebilirdik ama şimdi ı ıh dokunamıyoruz malesef.@MiuLego görmüş mesajı galiba beğenmiş
Geçmiş bildirimlere bakaamdim özür dilerim bunun icin. Bu hafta da çok yogunum maalesef. Iskur elemanı vermeyecekler yüksek olasılıkla. okul temizlenecek, Odunlar kütük olarak geleceği için onlar kirdiriacak , kitaplar ilceden koye getirilecek bi suru is. Ben yavaştan çıkayım musaadenizle kizlar. Sabah 5te kalkıcam nasipse erzurum a gidicem biraz alışveriş yapicam. Cümleten iyi geceler tekrar özür dilerim herkesten . Gelirim inşallah yine burayı unutmam kimse merak etmesin kolay kurtuluş yok bendençok öptüm hepinizi
Ay özür dilerim ya tekrar çok utandım ne kadar çok kişiyi bekletmisim yormusum gerçekten çok utandımAyyyy resmen dakikalarla kaçırdık 20:00 a kadar bekledim halbukisonra koşuya başladım nasılsa bildirim yapamıypruz o saatten sonra diye
Kız yerim siiziii:)
Balım az farkla kaçırdık20:00 dan önce yetişebilseydin hemen değiştirecektim bekledim 20:00 a kafar tam ..
Kız tamam sakin olAy özür dilerim ya tekrar çok utandım ne kadar çok kişiyi bekletmisim yormusum gerçekten çok utandım
Bir ay kadar zor olur canim. Ücretli arkadaşlar gelecek onlar gelene dek bi sorun sonra onlar gelir adaptasyon vs 1 aya oturur insallah. Keşke şöyle kocaman düzeni oturmuş bi okulda olsaydım o zaman hiç böyle olmazdı hep her gün gelirdim buraya. Hepinizden tekrar beklettiğim için özür dilerim. Çok seviyorum hepinizi çok özledim ailemin yanındaki rahatını sizlerle sohbeti, sağlam diyet menülerini sağlam spor puanlarimi çok özledimTelaşın vardı ama canım üzülme. Normal zmaanda ne güzel muhabbetler ediyoruz senle burda hepimiz. Hepmi böyle olacak ki durumun?
Çay tabağı paylaşım yaptı da canım bilgi için ama kacirmisizne oldu canım bi sorunmu var.
Çaycım yazdığıma birşey de emiBir ay kadar zor olur canim. Ücretli arkadaşlar gelecek onlar gelene dek bi sorun sonra onlar gelir adaptasyon vs 1 aya oturur insallah. Keşke şöyle kocaman düzeni oturmuş bi okulda olsaydım o zaman hiç böyle olmazdı hep her gün gelirdim buraya. Hepinizden tekrar beklettiğim için özür dilerim. Çok seviyorum hepinizi çok özledim ailemin yanındaki rahatını sizlerle sohbeti, sağlam diyet menülerini sağlam spor puanlarimi çok özledim
Olur olur sms atarım ancak menü bildirimi düzenli yapamam yine maalesefcaytabagi canım geçmişe bakamadıysan görmemişsindir belki.. istersen bundan sonra cumadan bir önceki gün bildirim yap olur mu perşembe günü.. bunun gibi aksilikle olması durumuna karşı önlem olur.. ya da nette sorun varsa cep numaranı ver bana ya da aus a özelden mesaj at.. cepten mesaj atarsın en azından.. olur mu? Bunu karara bağlayalım..
Olur olur sms atarım ancak menü bildirimi düzenli yapamam yine maalesef
Tamam canım aus kaptanla haberleş de ona özelden numaranı falan ver o zaman emi.. bir daha böyle zorlukları önlemiş olalım baştan..Olur olur sms atarım ancak menü bildirimi düzenli yapamam yine maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?