Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Telaşın vardı ama canım üzülme. Normal zmaanda ne güzel muhabbetler ediyoruz senle burda hepimiz. Hepmi böyle olacak ki durumun?

@Ausencia @MiuLego ben etiketleyeyim de:)) Çay tabağıııım öpüyorum seni :))♡
Ayyyy resmen dakikalarla kaçırdık 20:00 a kadar bekledim halbuki sonra koşuya başladım nasılsa bildirim yapamıypruz o saatten sonra diye
Kız yerim siiziii:)
Balım az farkla kaçırdık 20:00 dan önce yetişebilseydin hemen değiştirecektim bekledim 20:00 a kafar tam ..

Geçmiş bildirimlere bakaamdim özür dilerim bunun icin. Bu hafta da çok yogunum maalesef. Iskur elemanı vermeyecekler yüksek olasılıkla. okul temizlenecek, Odunlar kütük olarak geleceği için onlar kirdiriacak , kitaplar ilceden koye getirilecek bi suru is. Ben yavaştan çıkayım musaadenizle kizlar. Sabah 5te kalkıcam nasipse erzurum a gidicem biraz alışveriş yapicam. Cümleten iyi geceler tekrar özür dilerim herkesten . Gelirim inşallah yine burayı unutmam kimse merak etmesin kolay kurtuluş yok benden çok öptüm hepinizi

Canım bi dk

Ay özür dilerim ya tekrar çok utandım ne kadar çok kişiyi bekletmisim yormusum gerçekten çok utandım

caytabagi canım geçmişe bakamadıysan görmemişsindir belki.. istersen bundan sonra cumadan bir önceki gün bildirim yap olur mu perşembe günü.. bunun gibi aksilikle olması durumuna karşı önlem olur.. ya da nette sorun varsa cep numaranı ver bana ya da aus a özelden mesaj at.. cepten mesaj atarsın en azından.. olur mu? Bunu karara bağlayalım..

kızlar baş ağrım 50 saatin sonunda sona geldi şükürler olsun kimler ne kadar verdi okuyamadım ama herkese bol bol bol

eee neler yapıyorsunuz beni sorarsanız epeyce bi salak gibiyim aksi gibi yarın evde boya badana var hemi de tüm evde çok sinirlerim bozuk tam okulların açılmasının önünde çok yorulcam << zamanı

Ay özür dilerim ya tekrar çok utandım ne kadar çok kişiyi bekletmisim yormusum gerçekten çok utandım
Kız tamam sakin ol
Senin kilon çok şey değiştirecekti muhtemelen ama bapalım.. aus kaptan gelince konuşur seninle.. olana ölene çare yok balım sakin :) haftaya telafi edersin inşallah

Telaşın vardı ama canım üzülme. Normal zmaanda ne güzel muhabbetler ediyoruz senle burda hepimiz. Hepmi böyle olacak ki durumun?
Bir ay kadar zor olur canim. Ücretli arkadaşlar gelecek onlar gelene dek bi sorun sonra onlar gelir adaptasyon vs 1 aya oturur insallah. Keşke şöyle kocaman düzeni oturmuş bi okulda olsaydım o zaman hiç böyle olmazdı hep her gün gelirdim buraya. Hepinizden tekrar beklettiğim için özür dilerim. Çok seviyorum hepinizi çok özledim ailemin yanındaki rahatını sizlerle sohbeti, sağlam diyet menülerini sağlam spor puanlarimi çok özledim

Çaycım yazdığıma birşey de emi

Olur olur sms atarım ancak menü bildirimi düzenli yapamam yine maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…