Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler kasırgalar tebrikler kaptanim

caytabagi sende vardın alıntılarda .... en azından sana yazayım ... şimdi numaranı kaydedeceğim .
Biliyorum çok üzüldün ...
ben de o 3.40 ı görünce üzüldüm ne yalan diyeyim , yahu bari 300 gr verdiğin hafta geç kalaydın bildirime

neyse olan oldu ...elinde olmayan sebeplerle oldu ... bundan sonra telden yazarsın ... izne çıkmakta yok ... White Lily ye sor bak izin diyene pis oluyorum ben

alıntılar gitmişken şurdan bir menü yakalayayım hemen:) dedim ki yakalamaz olaydım .... çok kötü bir menü olmuş kaju ..açlıktan önce şov mu yapayım dedin ?
bu menü insana bir günde 1 kilo getirir en az .
naptın sen ? nasıl bir ruh hali içinde idin ?

Yok öyle değil aslında 1gün ödül günü gibi olsun da sıkılmadan devam edeyim dedim.
Dışarı biyere sabah annemlerle aynı yere akşam görmcemlerle gidince böyle oldu.
Toparlarım ben onu ya den merak etme auscum.

Ben kaybettiğim menülere izninizle yarın döneyim ..

Her birinize kocaman iyi geceler

Hafta sonu yoğun geçip uğrayamayacaklara sık , şimdiden kaçamaksız hafta sonu diliyorum ...

Ya 60kiloyum fulyam alıntılarda sende vardın kuzum , hatta kilonu görüp hedeflere de ekledim .. lütfen tekrar 79 ları görmek için elinden geleni yap , bak mutsuzsun böyle ... ne gerek var ...

Kajupi ödül dediğin bir öğünde bi kaçamak olsun hadi ... senin ki halil ibrahim sofrası olmuş canım .. hadi bakalım sen hallederim dersen , beklerim ben bi köşede .

tekrar iyi geceler

kafayı bulduracak kadar içmeyi başaramadım bugün o çayı ya aus. @MiuLego yarin tekrar deneyecegim, tadına alışabilirim umarım. Pek beğenmedim de.

Ekimde pilatese yazilacagim. Eylül bi çıksın aradan. Şehir dışına falan gidicem bu hafta. Sonrası spora hazır olurum. Hem pilates hocası hem de diyetisyenmis sanırım kadın. Anlamadım pek. Annem görüşmüş bana da gazi o verdi zaten. Gidince anlayacağım ben de.

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 domates
Birkaç biberiye
1 dilim süzme peynir

Ara
Dondurma

Akşam
Börülce salatası
Çay
Kimin yazdığına bakmadan menuye baktim borulceyi gorunce kesin white lily dir dedim :)))

Tuh ya hic iyi olmamis ama saglik olsun haftaya yine 1. Oluruz. Burada ben neden yokum trip atayim

Öyle abla iş olmadan olmuyo da elalemin işi de hiç bitmiyor ekstra ekstra iş çıkartıyorlar kendi işin sorumluluğu ağır işte.elemanlara 400 lira verecek iki güne adamlar 200 liralık iş yapmamış diyo.onları falan düşünüyo sürekli.adamda haklı bende haklı idare edip geçiyoz.Allah ım banada kocamı anlamak için hayırlı bi iş nasip et amin.
En iyisini yapmışsın inşallah polisler yetişmiştir kadıncağıza yaa

Çok haklısın ablam. begum75 te haklı. Doğum izni 32. Haftada benim 4 hafta rapor neyin izin almam lazım ben çalışıyim evde sıkılır m neyin diodum da bi bakiciyla görüştüm içim eridi yavruma bunlarà bırakmam kuzumu dedim. Zaten şu ara bana Cok düşkün anne !! Deyip boynuma sarılmalar falann. Düşündüm ki 32 . Haftaya kadar da rapor ayarlayip okula hiç de gitmeyim. Hiç de. Kv. Kp. Çağırmim. Yani çok haklisin ben onlarla yapamam. Doğumdan sonra 2 ay dan sonra allah kerim . . Belki onlar gelir belki etraftan daha güvenilir bakıcı bulurum. . Belki maddi durumumu ayarlar ücretsiz izin alırım. Hayırlısı. Ay ablam gı sana getirem sen bak ankaraliyik gariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…